FIV 276
Raspunsuri - Pagina 20
angieangie spune:
Offf Anda..draga mea..chiar ma gandeam la tine..oare ce faci.Imi pare rau ca te-a durutMie dupa histeroscopie mi-a facut si histerosalpingografie..in aceeasi zi..m-a durut de am zapacit...ca nu vazuse nu stiu ce acolo.Daca nu ti-a zis ca trebuie si hsg inseamna ca ce a vazut e suficient.Nu te mai gandi la nimic...gandeste doar ca va fi bine.Tu incurajezi pe toata lumea..si cu tine ce faci?hai ca te astept la odisee cat mai curand
curaj...si multa multa bafta
Angie+11
monaramona spune:
va multumesc din suflet fetelor si va doresc numai bineam sa va tin la curent cu ce maio facem ..
lasa nu fi dejamagita..gandeste-te ptr ce motiv treci prin toate astea un bobo sa il ti in brate si sa il iubesti..eu am un baiat de aproape 13 ani si stiu cum e..va pup pe toate si aveti grija de voi
iana_mari spune:
ELLA 28 eu am baut inainte de et si dupa et cam o saptamana.
E bun pentru vascularizarea uterului.
broscuta7 spune:
Ella28, si eu am baut inainte de ET vreo 4 zile si dupa o saptamana.La eco la embriotransfer am avut endo de 12,..Cum zice si Iana e bun pentru vascularizarea uterului.
Anda, bine ca ai scapat si nu e nicio problema. Pe mine asta m-a durut cel mai rau dintre toate, HSG, laparo etc...., dar daca ar fi cazul as mai face-o
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta7 Adhnana, felicitari, felicitari, felicitari!!!Sa fie sanatosi si tinem pumnii in continuare sa ramana asa. Fetelor, chiar nu a auzit nimeni de FIV pe natural reusit???In tara, in strainatate, pe luna, oriunde....Sa plec si eu la drum cu o mica speranta, ca sunt varza. Daca nu ati auzit, mintiti-ma, ca imi face bine si asta toate fetele |
scuzati-ma eu sunt la inceput de drum cu fiv-ul asta...adica urmeaza abia sa discut cu doctorul dc e de acord c ufiv in cazul meu..dar as vrea sa stiu ..cum adica fiv pe natural? adica te lasa sa creasca foli natural fara stimulare si apoi face punctie pt ovul? in cazul asta vei avea la fiv doar un ovul si doar un embrion sau cum?
iubitika spune:
citat din mesajul lui Adhnana Vreau sa va intreb si eu ceva...a mai auzit cineva de reusita cu AMH foarte mic, asta insemnand 0,5? Persoana in cauza e prietena buna si are deja un FIV nereusit la Giulesti si 31 de ani. Poate gasesc pe cineva sa ne dea sperante... Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+ |
eu nu am auzit dar pot sa-ti spun asa..dar stiu un caz, personal in cunosc, cu amh aproape de 0 cu 2 fiv-uri nereusite in sensul ca nu a putut sa-i recolteze nici un ovul si a ramas gravi natural...este o minune de la Dzeu care ne dovedeste inca o data ca trebuie sa credem si sa ne rugam...
broscuta7 spune:
Denisa multumesc
Adhnana, multumesc si tie. In legatura cu AMH prietenei tale, nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau, dar ma gandesc ca daca raspunde la tratament trebuie sa aiba sanse, chiar daca are putine ovocite.
Indra, si multumesc pentru gandurile bune. Tu pe cand FET-ul?
iubitika spune:
citat din mesajul lui monaramona Fetelor va multumesc ca imi tineti pumnii ,dar vreau sa mai tineti pumnii in acelasi timp colegei mele de suferinta careia ii donez jumate din ovule .sper sa fie cu noroc ptr amandoua. |
este un gest f frumos din partea ta! Dzeu sa va ajute pe amandoua!
iubitika spune:
citat din mesajul lui broscuta7 Da, Iubitika, asa se intampla |
merci pt raspuns...si mult succes!
eu cred ca nu conteaza ca e doar un embrion..doar de atat e nevoie sa ai un bb sanatos..si f important! trebuie sa crezi in sansa ta pana la capat! psihicul e f important!