FIV 276

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Adhnana, saru-mana de sfat, vin rosu scrie pe mine! As bea si cucuta amestec parti egale cu matraguna dac-as sti ca se prinde...

Una peste alta, am o liniste pe care nu stiu sa vi-o explic. Parca nu astept nimic. Sau parca e linistea ca stiu ca a fi bine. Desi nu raspund excelent la tratament, desi daca voi continua cu dozele de acum, stimularea ne va ajunge fix cat FIV ba chiar un pic peste si nu prea eram pregatiti pentru asta, desi sunt multe hopuri, sunt linistita ca o apa adanca! Nu stiu de unde-mi vine pacea asta dar ma bucur de ea cat ma tine!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna fetelor,

Tocmai am venit de la doctor si am stat cam vreo ora sa masoare tot. Bebeii sunt bine, cu 2 zile mai mari, 68g fiecare si la prima strigare par a fi fata si baiat.
Joi merg si la dr Iosup sa vedem ce zice. Inca nu-mi pun caruciarele la sematura. Astept si a doua parere.

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

ADHNANA, ieri ma bucuram de semnaturile lui yarrina si adipapazi,care mi-au scris ca sunt iubite de Dumnezeu si ma bucur mult pentru ele, astazi vii si tu cu probabilitati similare de bebelin si bebelina! FELICITARI PENTRU DIMENSIUNEA LOR SI MULTA SANATATE!
Tare mult as dori sa poti semna si tu cu carucioare roz si bleu, pentru ca nu vreau deloc ca in viitor, cu inca 2 baietei sa devii " soacra cu trei nurori".
Insa, asa cum spunea si ANGISOR este important sa-ti ofere Dumnezeu ce iti doresti tu, si imi permit sa adaug si pe sotul tau!
TE ASTEPTAM IN CONTINUARE PE LA NOI CA SA NE DAI SPERANTE SI VESTI BUNE !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Adhnana, felicitari, felicitari, felicitari!!!Sa fie sanatosi si tinem pumnii in continuare sa ramana asa.

Fetelor, chiar nu a auzit nimeni de FIV pe natural reusit???In tara, in strainatate, pe luna, oriunde....Sa plec si eu la drum cu o mica speranta, ca sunt varza.
Daca nu ati auzit, mintiti-ma, ca imi face bine si asta

toate fetele

Broscuta, eu nu pot sa te mint, insa, te rog sa nu uiti un lucru si anume acela ca la momentul in care tu aveai speranta ca beta va creste, eu intram in tensiune Fiv, si pentru ca am trait amandoua aceeasi stare de scadere ulterioara a lui beta eu pot sa-ti promit numai atat: MA VOI RUGA CA DE DATA ACEASTA SA-TI FIE BINE PANA LA SFARSIT! Te rog sa tii minte acest lucru ! TE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

Fetelor va multumesc ca imi tineti pumnii ,dar vreau sa mai tineti pumnii in acelasi timp colegei mele de suferinta careia ii donez jumate din ovule .sper sa fie cu noroc ptr amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Citat:
citat din mesajul lui indra03

Citat:
citat din mesajul lui Adhnana

buna fetelor,

Tocmai am venit de la doctor si am stat cam vreo ora sa masoare tot. Bebeii sunt bine, cu 2 zile mai mari, 68g fiecare si la prima strigare par a fi fata si baiat.
Joi merg si la dr Iosup sa vedem ce zice. Inca nu-mi pun caruciarele la sematura. Astept si a doua parere.

pup

ADHNANA, ieri ma bucuram de semnaturile lui yarrina si adipapazi,care mi-au scris ca sunt iubite de Dumnezeu si ma bucur mult pentru ele, astazi vii si tu cu probabilitati similare de bebelin si bebelina! FELICITARI PENTRU DIMENSIUNEA LOR SI MULTA SANATATE!
Tare mult as dori sa poti semna si tu cu carucioare roz si bleu, pentru ca nu vreau deloc ca in viitor, cu inca 2 baietei sa devii " soacra cu trei nurori".
Insa, asa cum spunea si ANGISOR este important sa-ti ofere Dumnezeu ce iti doresti tu, si imi permit sa adaug si pe sotul tau!
TE ASTEPTAM IN CONTINUARE PE LA NOI CA SA NE DAI SPERANTE SI VESTI BUNE !

indra03 multumesc mult pentru mesaj!
Va astept si pe voi in curand cu vesti cat mai bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

Fetelor va multumesc ca imi tineti pumnii ,dar vreau sa mai tineti pumnii in acelasi timp colegei mele de suferinta careia ii donez jumate din ovule .sper sa fie cu noroc ptr amandoua.

Monaramona si colega ei, eu doresc sa vi se implineasca dorintele si sa deveniti mamici de copii sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Buna am si eu o nelamurire : vinul rosu l-ati baut pana la ET sau si dupa ET?
E doar o curiozitate personala. Eu am baut inainte de ET si dupa ET cred ca o singura data.

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Buna am si eu o nelamurire : vinul rosu l-ati baut pana la ET sau si dupa ET?
E doar o curiozitate personala. Eu am baut inainte de ET si dupa ET cred ca o singura data.

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

eu n-am baut deloc...am incercat odata si nu mi-a placut

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

pentru ceea ce faci Dumnezeu va fi alaturi de tine.VEI REUSI

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Adhnana, eu abia astept sa vad semnatura in doua culori!!
Angi, tu vrei un sex ceva pe 29 iulie...hmmm abia astept sa ne spui!
Broscuta7 si crede in sansa ta.Eu nu am crezut si uite nu am reusit. fetele care au reusit si, cu care am stat de vorva sa stii ca au fost dintre cele optimiste...sincer iti spun asta...

Si acum sa va povestesc ce am patit la histeroscopie...nu vreau sa sperii pe nimeni, poate sunt eu mai sensibiloasa...dar m-a durat fetelor ingrozitor...daca m-ai dura putin lesinam sigur..si cica mi-a facut la un momendat si anestezie locala..cred ca un spray ceva era...Insa cavitatea uterina este ok, ceea ce nu prea am intels, este ca scrie pe foaie ca am necesitat dilatatie de col...si nu am inteles de ce...inteleg ca in mod normal nu se face..oare ce are colul meu

Insa, surpriza care a aparut este ca desi la histerosalpingografie mi-au iesit trimpele permeabile, mi-a scris ca diagnostic acum de patologie tubara...trompe posibil obturate.Dar nu ma mai consum pentru asta, oricum la fiv nu conteaza...dar a fost asa ca o surpriza...e mai relevanta in ceea ce priveste trompele decat HSG, histeroscopia? toate fetele ...

Indra cand te gandesti sa faci FET-ul?

Oria77 fii te rog optimista, din momentul ET-ului sa te consiferi o adevarata graviduta...si uite asa vei fi 9 luni

Viss si doresc sincer sa ne spui ca ai un beta mare!

Mergi la inceput