FIV 276

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Adhnana, iarta-ma dar... ma roade o usoara invidie! Felicitari si sper sa se confirme exact ce ti-au spus astazi! Asta da reusita! Si reteta, mhhhhh, reteta?!? Sanatate multa!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Adhnana, ce mult ma bucur, iubita mea! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa ramana fetita si baiat (eu asa simt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

angieangie, oria77, miki01 multumesc mult pentru urari! Si eu sper sa ramana asa pana la final. Daca si Iosup zice la fel, atunci am sperante mai mari
oria77 si eu am baut vin rosu inainte de ET. Cred ca ar trebui bevetata reteta

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

buna fetelor..sunt si eu o fivoasa .unele ma cunosc ,altele nu ..ma bucur sa vb cu voi si sper sa vb si voi cu mine ..am inceput si eu lupta cu fivul,,am facut dipherelinul si saptamana viitoare incep puregonul .fivul il fac la sibiu..ceau si numai bine
sper sa vb si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

monaramonabafta multa..o sa vorbim cu tinesi mai mult de atat o sa-ti tinem pumnii
sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Adhnana, felicitari, felicitari, felicitari!!!Sa fie sanatosi si tinem pumnii in continuare sa ramana asa.

Fetelor, chiar nu a auzit nimeni de FIV pe natural reusit???In tara, in strainatate, pe luna, oriunde....Sa plec si eu la drum cu o mica speranta, ca sunt varza.
Daca nu ati auzit, mintiti-ma, ca imi face bine si asta

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Aaaaa, si eu am dat cu vin rosu la ultimul ET. Aseara am inceput iar.

Monaramona, cum sa nu vorbim cu tine??? Dar trebuie sa crezi in sansa ta, nu ai de ce sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Nu te mint, da , am auzit, era la clinica o tipa care venise ptr. eco, mai mult nustiu ce sa-ti spun.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot

Mergi la inceput

broscuta7 multumesc foarte mult pentru urari! Si da, eu stiu pe cineva care a reusit si nu e minciuna, pe bune. Daca nu ma insel avea nick-ul mirela_ (nu mai stiu sigur), a reusit cu FIV pe natural si are o fetita de vreo 2 ani. Bafta!!!!!

monaramona trebuie sa crezi in sansa ta. Am mai spus asta si cred foarte tare ca fiecare are un loc asigurat, numai ca trebuie sa ne asteptam randul. Ai incredere ca o sa fie bine!. Eu m-am luptat cu infertilitatea 3 ani si uita ca acum mi-a dat Dumnezeu 3. Iti tinem pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb si eu ceva...a mai auzit cineva de reusita cu AMH foarte mic, asta insemnand 0,5? Persoana in cauza e prietena buna si are deja un FIV nereusit la Giulesti si 31 de ani.
Poate gasesc pe cineva sa ne dea sperante...

Mergi la inceput