FIV 276

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

inca ceva, viss, sanii dor sau nu dor, nu e regula. nici cu alte intepaturi, dureri de ovare sau sangerari. singurul care nu minte e beta in z 12.

Adi +18 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mai adipapazi, ai fost tare draguta. de fapt, acum dupa ce am dat pe gat ultima picatura din vinul rosu de seara, as putea spune ca ,chiar "te ador".sa stii ca si eu am bocit prin anii trecuti, si dupa conversia unei IA in FIV - in care am pus un embrion,si nu s-a prins, dar mai ales dupa sarcina oprita in evolutie din febr.dar acum sunt linistita..vorba ta, mi-am printat actele de adoptie, mi-am pus la congelat embrionii ramasi si nu astept decat rezultatul..ca s-o iau de la capat. mama lui de capatnoapte buna va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vissai incredere ca va fi bine
noi suntem alaturi de tine
anda82ce faci?

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buburuza imi merge foarte bine, multumesc. Am scapat de greturi si acum ne bucuram de sarcina. Bebelina e mai activa pentru ca sta mai jos si nu are suficient spatiu dar e si mai zbantuita de fel...abia o masoara dr la ecograf. Bebelinul e foarte cuminte...abia il simt din cand in cand. El e mai sus de buric. Nu stiu care pe care l-a fugarit.
Tie cum iti merge?

fericita!! 18+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Sheri, bine ati venit acasa!Recuperare si acomodare rapida, O VIATA FERICITA SI IMPLINITA!
Indra, iti multumesc tare mult pentru gandurile bune!Nici nu-ti dai seama cat de mult inseamna asta pentru mine, acum cand se apropie si momentul de eco (ma duc vineri la Giuly). Sa dea Dumnezeu sa reusim toate. Incerc sa fiu putin mai detasata si sa ma gandesc ca sansele sunt mai putine pe natural, dar SUNT. Asa mi-am impus si la FET-ul din mai, ca se reuseste mai putin totusi cu embrioni criogenati, si uite ca am fost foarte aproape. Nici nu m-am cocolosit asa mult ca la celelalte ET-uri. Embriolog am avut-o pe M.D. la toate ET-urile, dar in paralel am vorbit si cu C.D., de analize, de AH, etc. Mi-a spus ca nu poate sa fie ea la ultimul ET deoarece era saptamana colegei, ma rog.... Deocamdata asta nu conteaza, cine-o fi, numai sa fie cu noroc, sa-i bibileasca pe aia mici si sa aiba grija de ei
Anda, mie la histeroscopie nu mi-a facut initial anestezie, dar avand uterul retrovers nu a reusit sa vizualizeze bine si mi-a facut anestezie locala in col. Nu vreau sa te sperii, dar a durut cumplit anestezia. Incearca sa ceri de la inceput anestezie generala, asta e parerea mea, sper ca nu te superi.
Oria, eu tineam la frigider 1/2 fiola de diph pana a doua zi si nu am avut probleme.

Apropos, ati auzit de reusite cu FIV pe natural???Sau o sa fiu eu prima? Eu rad, dar sunt terminata de emotii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Viss, nu cauta semne. Stai linistita ca va fi bine, ai sa vezi!Iti tin pumnii!
Angi, ce face bebelusul? E cuminte? si mamica si burtica

Mergi la inceput

broscuta 7draga mea iti doresc toata fericirea din lume si multa multa bafta!!!!ne vom gandi la tine si-ti vom tine pumnii.
bebe e bine nu am greturi decat f f putin si rar..in schimb mi-e foame si somn mereusi abia asteptam urmatorul echo la profu pe 29 iulie...poate vedem si un sex ceva

Angie+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

indra, cum spune si yari, numai DD le-a asezat. am facut simultan, in rest nicio smenarie. dar sa stii ca la mine a fost fiv 2, cu multa relaxare si cu ce-o fi, o fi, am dat tot ce pot din mine omeneste, daca nu iese mai incerc si intre timp incerc sa adopt.psihicul meu la fiv 1 a fost dezolant, numai eu stiu cat am plans prin tara ungureasca.

viss, ce bine ai face tu daca ai gandi pozitiv. pai daca ai reusit la inseminare, cum sa nu reusesti la fiv? of, mai doctoreaso, ce ne facem cu tine? tinem pumnii.

mirela, baga tare magneziu, si eu iau zilnic. poti lua si 4 (pastile neefervescente). eu iau si no-spa zilnic, just to be sure.te asteptam cu sexul divulgat.

Adi +18 cu si

adi crede ma ca as baga la greu de toate
dar inca nu pot
si pe asta efervescent abia il inghit
imi trec ele mie greturile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna fetelor,

Tocmai am venit de la doctor si am stat cam vreo ora sa masoare tot. Bebeii sunt bine, cu 2 zile mai mari, 68g fiecare si la prima strigare par a fi fata si baiat.
Joi merg si la dr Iosup sa vedem ce zice. Inca nu-mi pun caruciarele la sematura. Astept si a doua parere.

pup

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Adhnana...Doamneeee...ce veste minunata...sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti si mai ales sanatosi.
abia astept sa aflu si eu

Angie+11

Mergi la inceput