FIV 276
Raspunsuri - Pagina 16
angieangie spune:
sheritafelicitari si multa multa sanatate.
fetele care se pregatesc de fiv..si cele care au facut et deja...Bafta multa
Angie+11
Ioanatugs spune:
Sheritra mii de felicitari camaradei noastre dragi!
Adipapazi felicitari pentru pereche, ce poate fi mai minunat! In ce ma priveste astept menstra, care intarzie din cauza chistului, cu care m-am procopsit si pe urma vedem ce urmeaza. Eu sper sa prind un FIV in vara asta!
Iana_mari asa e iubita!
mirela2 spune:
shery ai pus o
soacra cu 3 gineri
o sa stea al tau cu ochii ca pe butelie, ca sa nu i fure careva fetele
pup la toata gasca
noi avem 12s deja
vineri la eco poate ne spune ce fel de socrii vom fi
azi am reusit sa iau un magneziu efervescent, am impresia ca se contracta uterul
de cand cu starea mea de rau, n am mai reusit sa iau nicio pastila
bine ca utro se pune vaginal
pupi fetelor si bafta la cele ce sunt in focuri
sarcini usoare la restul
indra03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Sherita sa fiti sanatosi toti 3! fericita!! 18+ si |
Yarrina si Adipapazi v-am vazut semnatura si m-ati bucurat mult .
Dragelor spuneti-mi si mie, exista vreo legatura pe care voi o stiti si bineinteles o puteti face "publica" de aveti amandoua aceeasi semnatura de sapt. 18 cu gemeni fata si baiat?
UAAAAU, ESTE MINUNAT CE VI SE INTAMPLA VOUA!
Ce dr. ati avut?
VA DORESC MULTA SANATATE SI MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!
viss spune:
adipapazi- multumesc ptr incurajari.astept sa vad dc biletul meu la loterie de data asta va fi castigator.speranta imi e in embrionii congelati, mi se pare parca imposibil sa reusesc acum.sanii nu ar treb sa fie sensibili deja?
si mie mi-e cunoscut "numele " tau. ma bucur ca te numeri printre reusite.gemenii ar intrece orice vis al meu.sa ai o sarcina fara probleme in continuare.
yarrina spune:
Indra eu si Adi am facut FIV in acelasi timp dar la dr diferiti. Ea in Ungaria, eu la Sibiu. Cred ca cineva acolo sus ne iubeste, asta e singurul motiv.
fericita!! 18+ si
moshulik spune:
Bine ai venit acasa, Sheri!
Multa sanatate si bebeline papacioase iti doresc!
Ne-ai tinut in tensiune. Noi stiam ca te duci sa te interneze si sa te mai tina un picutz, si cand colo, tu, hop-tzop, ai pus-o de nascare!
Bv! numai bine tuturor cinci va doresc!
Moshulik +24
BuburuzaL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yarrina Sherita sa fiti sanatosi toti 3! fericita!! 18+ si |
Hey Yarrina ce mai faci draga? Chiar ma gandeam la tine zilele astea! Cum merge sarcina? A trecut perioada critica? Bebeii au inceput acrobatiile? Te pup, toate bune!
------------------------------------
Cea mai fericita 16+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
BuburuzaL spune:
Sheri sa fiti sanatosi toti 5 si sa va bucurati de viata!
------------------------------------
Cea mai fericita 16+
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
adipapazi spune:
indra, cum spune si yari, numai DD le-a asezat. am facut simultan, in rest nicio smenarie. dar sa stii ca la mine a fost fiv 2, cu multa relaxare si cu ce-o fi, o fi, am dat tot ce pot din mine omeneste, daca nu iese mai incerc si intre timp incerc sa adopt.psihicul meu la fiv 1 a fost dezolant, numai eu stiu cat am plans prin tara ungureasca.
viss, ce bine ai face tu daca ai gandi pozitiv. pai daca ai reusit la inseminare, cum sa nu reusesti la fiv? of, mai doctoreaso, ce ne facem cu tine? tinem pumnii.
mirela, baga tare magneziu, si eu iau zilnic. poti lua si 4 (pastile neefervescente). eu iau si no-spa zilnic, just to be sure.te asteptam cu sexul divulgat.
Adi +18 cu si