FIV 276

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IOANATUGS nu conteaza pe cine alegi ,sa-si faca ei treaba buna si sa reusesti.La Giulesti ai dreptate cam toti sunt infumurati.

VISS primele zile sunt mai importante ,apoi activitate normala (asta nu inseamna ca trebuie sa cari "pietre de moara")

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Sakut gasca mea draga!
In primul si primul rand multi la toate, multumim de urari si ganduri bune, multa bafta tuturor!
Noi am venit de ieri acasa, toate sunt bine, fetele si mamica ok.
Pt noi Odiseea FIV-ului din fericire se incheie aici, sunt f emotionata ca mi-am vazut visul cu ochii, si cu final fericit.
Va urez din nou tuturor acelasi lucru, numai embrioni frumosi si lipiciosi, iar de plecat sa stiti ca nu voi pleca de pe aici, este sectiunea cea mai draga inimii mele, cea mai emotionanta! Suntem vechi camarazi de arme, poate razboiul s-a terminat dar amintirile din transee raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Sheritra, sa fiti sanatoase, tot binele din lume, pur si simplu cu drag... Mesajul tau este unul al unei femei implinite si multumesc pentru exemplul tau si pentru sperantele pe care ni le-ai dat ca da, se poate! Sa fii bine tu si minunile tale...

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata,

Sheritra sa fi-ti fericiti si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ioanatugs,te pup si pe cand esti in focuri din nou?

viss, te stiu de la inseminrae, de pe forum. m-a emotionat intamplarea ta de la inceputul anului. nu pot decat sa ma bucur ca ai facut asa un ET baban, iti doresc din suflet sa ai bbi lipiciosi. iti tin pumnii!

pup toate fetele si bafta, dragile mele, meritati din plin!

Adi +18 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

sheritra felicitari inca o data pentru minunile voastre! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Asteptam si poze

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta7, in luna mai stiu ca ai fost si tu la un pas de a fi gravidutza.
ACUM VA FI CU FINAL REUSIT incercarea ta pe "natural". Dr. ta embriolog este C.D. de la Giuly, sau D.M.? Deocamdata iti trimit o floare, buchetul va fi mai tarziu !!!!!!!
Angieangie, Dumnezeu sa te auda si sa ingaduie si PENTRU MINE acest lucru minunat!
Anda82, Nu am cerut eu anestezia la histeroscopia mea diagnostica din 2008, asa a considerat dr. atunci!Nu a fost insa cazul sa intervina deloc. Acum insa am inteles ca nu este nevoie de alta histeroscopie daca recent s-a facut FIV.
Citeste si mesajul AlineiOprea, este incurajator deasemenea!
Oria77 si eu am avut administrat 1/2 fiola Dipherelin, mi s-a spus sa-l pastrez in frigider pentru a 2-a zi, insa l-am aruncat si am folosit fiola noua a 2-a zi, asta pentru ca am citit cu atentie prospectul si am considerat eu ca este mai sigur asa ! DAR PT. MINE A FOST FARA FOLOS !
VA DORESC MULTA SANATATE SI VA PUP !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Sherita felicitari! Cred ca esti tare fericita cand ai 3 minuni acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sherita sa fiti sanatosi toti 3!

fericita!! 18+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Sheritra, mami fericita cu semnatura cu 3 A , ma bucur mult ca ati ajuns acasa si sunteti SANATOASE ! Te rog sa vii pe la noi, desigur ca tie iti lipseste timpul de acum inainte !!!Te inteleg!
Adhnana, tu ce mai faci ?
Moshulick, dar tu ?

VA PUP SI VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput