FIV 276
Raspunsuri - Pagina 14
angieangie spune:
oria77bafta multa
da pen-ul se reseteaza singur cand iti faci injectia..iar dipherelin-ul eu nu l-am tinut la frigider..dar eu faceam fiola intreaga..sau n-am inteles eu bine de la tine..ceva cu jumatate..
oricum sa dea Dumnezeu sa vii cu beta mare..noi te asteptam
Angie+10
angieangie spune:
vissde ananas si eu am auzit..si sincer nu am mancat i schimb rosii am mancat pe rupte..si nu mi-a afectat.,din contra
dupa et stai cat mai linistita...nu ai ce face,bea lapte cat mai mult si relaxaza-te.
sa dea Dumnezeu sa fii si tu mamica cat mai curand
Angie+10
iana_mari spune:
VISSananas,oua fierte,carne de curcan si cate un paharel de vin rosu seara la cina si visam frumos uitand de stresul de zi cu zi si la final am avut o pereche de gemeni.
Nu stiu daca e regula,dar eu la primele fiv-uri nu am facut asa si n-am reusitapoi am furatdin reteta SHERITREI si am reusit,dar cred ca conteaza si calitatea embrionilor si organismul nostru.
MULT NOROC.
iana
Mami de Mario Constantin si Sophia Elena
mariadan spune:
am furat si eu din reteta Sheritrei si, ca si iana mari, am reusit cu gemeni.
Deci reteta ei era pentru gemeni, acu m-am prins
Oria77 spune:
Asa sa ne ajute DD pe toate, angieangie, multumesc mult!
Fetelor, unde gasesc "reteta" Sheritrei? Are cineva un link sau macar in ce consta? Ma tot vantur pe forum fara succes...
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
viss spune:
multumesc, fetelor.deci am liber la rosiicurcanul e in frigider,pregatit sa faca maine cunostinta cu cuptorulvin rosu m-am straduit sa beau nitel in fiecare zi.
eu am facut ET joi.de luni am sa ma duc la servici,unde am sa incerc sa stau mai mult jos.dar am o intrebare,voi ati stat acasa non-stop?as vrea sa merg cu metroul, am 10 minute de mers pe jos pana acolo, sa merg cu taxiul pana la servici? iar la pat treb sa stau musai intinsa?ca eu mai spal un vas, mai gatesc cate ceva, nu mai mult de 10 minute de stat in picioare incontinuu, ma ridic, ma asez..
anda82 spune:
Viss, treaba asta cu statul pa pat nu stiucat este de relevanta...O fata care a facut fiv cu mine nu a stat la pat, a doua zi dupa ET a fost la plaja, la munca ..a facut activitatile ei curente si a REUSIT.
Insa eu personal, cred ca sunt importante primele 3-4 zile.Eu nu am reusit desi am stat in pat marea majoritate a timpului in ziua a 8 a am fost la serviciu. La urmatorul Fiv mai mult de 3 zile nu voi sta in pat...dupa aceea imi reiau activitateaiti doresc din suflet la reusesti!!!
Ioanatugs spune:
iana_mari eu nu sunt "o mare fana" a dr. Codreanu, dar m-am saturat sa-i tot schimb si mai ales pentru ca, nu prea am de unde alege la Giulesti.
broscuta7 multa bafta i-ti doresc luna asta
viss spune:
anda 82 - multumesc ptr raspuns.eu ieri si alaltaieri am stat apropae numai in pat,si dupa ce m-am trezit azi cu coloana intepenita,si arsuri ..am zis ca treb sa ma misc ,ca o iau razna.dar exemplele cu fetele care au facut miscare si au reusit, ma fac sa nu ma mai simt asa vinovata.eu am facut acupunctura de 2 luni,1 data pe saptamana,exceptie sapt.asta din lipsa de timp.ce ziceti, sapt viitoare sa mai fac o sedinta, nu? n-are ce sa faca rau,nu?multumesc ca ma sustii.iti doresc ca embrionii congelati sa fie cu noroc. mai ales ca am si eu cativa, e ca o mica speranta de rezerva.de fapt - mica/mare, ca sunt mult mai linistita stiind ca nu treb sa mai reiau tot tratamentul de stimulare, iar financiar- nu se compara