FIV 276
Raspunsuri - Pagina 13

iubitika spune:
buna fetelor
am indraznit in sfarsit sa va scriu..eu sunt deocamdata o aspiranta la fiv.
sufar de chisturi endometriozice, operata de 2 ori si in prezent mai am 3 chisturi de pana in 3 cm pe ovarul drept, fapt care crede doctorul ca il face sa nu ovuleze..
in ultima sapt din iulie merg pt punctie, sa vedem dc rezolvam chisturile si apoi as vrea sa cer doctorului sa incepem protocolul pt fiv.
ovarul stang e f mic ca urmare a celor 2 operatii si il mai am pe dreptul si mi-e frica sa nu il pierd si pe asta...
am amh 3.11 in prezent si fsh undeva in jur de 6 si ceva...
sunt pacineta prof marinescu..
multa sanatate tuturor si sarcini usoare gravidutelor..vrem sa va urmam si noi cat mai repede!

indra03 spune:
Broscuta7, iti multumesc pentru raspunsul legat de Proluton, TU UNDE FACI FET?
Anda82, cu ce dr. faci histeroscopia? Eu de ex am facut-o la Giuly cu Dr. Niculescu, anestezia a fost generala si asa cum spunea si draga de Angieangie, nu a fost greu!
Iubitika ai o rezerva ovariana foarte buna AMH 3.11 este ok!
Pup pe toate fetele cu sau fara
si VA DORESC MULTA SANATATE !

broscuta7 spune:
Indra, eu luna asta incerc FIV pe natural, nu fac FET. Am facut in mai - era al 5-lea ET, dar a fost sarcina biochimica- prima data in 7 ani si ceva. La Giuli.

angieangie spune:
indra03 abia astept sa-mi spui ca esti gravidutzasa dea Dumnezeu sa fie cat mai curand
bafta tuturor fetelor care sunt in focuri
Angie+10

anda82 spune:
Broscuta7, Doamne ajuta sa fie bine.Ma intristeaza sa vad ca sunt persoane care se lupta ani de zile cu infertilitatea..asa ca mine...stiu ca e greu.
Angi, am facut asa cum m-ai invatat tu cu asisitenta...si a fost bine.
Indra03 fac cu Marinescu, insa din cate am inteles ca la histeroscopia exploratorie de diagnostic nu se face anestezie.Mie mi-e frica rau, dar nu am de ales.Dar tu ai cerut anestezia?Ti-a gasit ceva in urma histeroscopiei?

iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Broscuta7, iti multumesc pentru raspunsul legat de Proluton, TU UNDE FACI FET? Anda82, cu ce dr. faci histeroscopia? Eu de ex am facut-o la Giuly cu Dr. Niculescu, anestezia a fost generala si asa cum spunea si draga de Angieangie, nu a fost greu! Iubitika ai o rezerva ovariana foarte buna AMH 3.11 este ok! Pup ![]() ![]() |
da deaocamdata amh-ul este ok..dar in cazul in care mai ajung si la a 3 a operatie nu o sa mai fie asa de ok
doar ovarul drept il mai am si doctorul meu a fost un pic ingrijorat ce se va intampla dupa o eventuala a 3 a operatie

ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda82 Indra03 ![]() |
anda 82 si eu am facut histeroscopie diagnostica fara anestezie cu prof Marinescu inainte de FIV si nu m-a durut deloc, in schimb histerosalpingografia e alta mancare de peste....
Histeroscopia a fost pt. mine ca un papanicolau, o mica jena la aplicarea valvelor si nimic mai mult.....asa ca nu-ti fie frica si mergi cu incredere ca o sa fie bine.
Pup toate fetele ,si sa auzim numai de bine!
Alina in asteptarea unei minuni de

Oria77 spune:
Am si eu doua nelamuriri pentru ca incep de azi stimularea si nu stiu cum sa procedez: referitor la pen-ul de puregon - dupa injectare se reseteaza singurel la 0? Iar in privinta dipherelin-ului, voi ati pastrat jumatate de doza in flacon la frigider pana a doua zi sau l-ati aruncat?
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

viss spune:
buna, fetelor.am citit si eu pe ici pe colo,cica unele site-uri recomanda ananasul dupa ET, altele contraindica ananasul si rosiile.cu vinul ce fac? mai beau? voi ati respectat intocmai toate astea?mie mi se par niste exagerari.parerea mea e ca totul e o loterie.cel putin la rosii nu pot renunta,in perioada asta nici o masa fara rosiiapoi mi se pare ca pe langa factorul alimentar sunt atatia alti factori mult mai importanti de care depinde implantarea, nu?
dc nu-mi reuseste FIV-ul asta,la cat timp pot face ET cu embrioni congelati?o luna, 2, 3? ma gandesc si eu..