FIV 276

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica vad ca te ti bine , ma bucur din suflet ca totul e in parametrii normali, nu ti face griji , o sa creasca incetisor si mucutul bebe..
ma bucur ca mai treci pe la noi , ma gandesc ca puteam sa fiu si eu gravi deodata cu tine, sau cu buburuza dar nu i bai ca in septembrie preiau stafeta..
maine dimineata merg la analize
deja ma pregatesc , vreau sa am dosarul de analize complet sa vedem ce mai spune dr maine , apoi plec in vacanta si revin cu forte proaspete pt inceperea fiv ul norocos
fiv oasele

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Asa am facut si noi, am plecat 3 saptamani in vacanta, ne-am incarcat bateriile apoi ne-am apucat de treaba

O sa fie bine, tin pumnii la fata luptatoare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta7

Fetelor, vreau si eu sa va intreb ceva: Ati facut vreuna dintre voi Proluton depot 500 mg???Tocmai mi-a dus cineva din strainatate si am zis ca o sa fac 1/2 fiola la 3 sau 4 zile dupa ET? Ce ziceti?

Va pe toate si bb-ii prezenti si viitori

Broscuta, am rugamintea sa-mi spui si mie din ce tara ti-a adus Proluton si daca a fost nevoie de reteta la achizitia lui.
Eu cred in progesteron injectabil mult mai mult decat in Arefam care rezolva problema mai mult local, si nici macar in totalitate.
Sper sa fie o fata cu experienta care sa-ti raspunda curand !
Iti doresc din suflet sa-ti iei toate masurile de precautie posibile astfel incat FET-ul tau care se va finaliza cu sa-mi dea si mie INCREDERE SI SPERANTA ca voi reusi si eu!
Te si DORESC TUTUROR MAMICILOR IN DEVENIRE MULTA SANATATE !
Viss, sper ca ai citit fraza de mai sus, SA FIE CU NOROC SI SA RAMANA CU TINE CEL SAU CEI MAI PUTERNICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Indra - prolutonul depot se da pe reteta si eu am luat din Germania acum 2 ani. L-am donat si eu la vremea respectiva ca n-am avut nevoie ...

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Viss, ti-au raspuns fetele la intrebari.Eu am avut embrionasi de 10 si de 8 celule, insa embriologul mi-a recomandat sa bag 2 de 8 si de 10 celule.Ceilalti 4 i-am congelat, si cum nu mi-a reusit Fiv-ul trag speranta ca poate voi reusi sa pot face fet.
Sa stii ca eu cunosc 3 fete care au reusit din prima.Le-am cunoscut in salon cand eu faceam punctia.Asa ca, trebuie sa gandesti ca esti deja graviduta.Eu iti doresc din toata inima un beta pozitiv si o semnatura de graviduta pana la 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

anda82si tu vei fi mamica in curand

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Viss, ti-au raspuns fetele la intrebari.Eu am avut embrionasi de 10 si de 8 celule, insa embriologul mi-a recomandat sa bag 2 de 8 si de 10 celule.Ceilalti 4 i-am congelat, si cum nu mi-a reusit Fiv-ul trag speranta ca poate voi reusi sa pot face fet.
Sa stii ca eu cunosc 3 fete care au reusit din prima.Le-am cunoscut in salon cand eu faceam punctia.Asa ca, trebuie sa gandesti ca esti deja graviduta.Eu iti doresc din toata inima un beta pozitiv si o semnatura de graviduta pana la 9 luni!

Fetelor, eu saptamana viitoare trebuie sa fac histeroscopia dupa fiv esuat.Nu am mai facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

anda asa repede?bravo!!!!!!!tin pumnii..nu e asa greu ai sa vezi

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra sa-ti traiasca minunile de fetite si recuperare usoara!
Broscuta7 nu stiu daca e bine sa iei Ovamit la un FIV pe natural, din mai multe motive. Din cauza stimularii, e posibil sa ovulezi mai devreme, mai ales ca nu faci si inhibare. In al doilea rand pentru ca i-ti va afecta endometrul, daca iei doar Ovamit. Dar e alegerea ta, eu nu stiu cum e mai bine.
iana_mari multumesc de urari iubita!
many_bani mii de
Brunadria nu stiu daca voi face Fiv luna asta, astept menstra si pe urma fac programare pentru scoatere de chist, prin punctie, in z5 dupa menstra. M-am procopsit cu acest chist de 4mm si trebuie sa scap de el, asa a zis dr. Eu sper ca dupa aceea am unda verde, chiar in luna asta...dar nu stiu ce-mi va spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IOANATUGS ai ramas la d-rita CODREANU?
Esti multumita?

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Indra, prolutonul l-am luat din Turcia si nu mi-a trebuit reteta (de fapt cineva l-a trimis la altcineva in tara, si dupa aceea a ajuns la mine.....lantul slabiciunilor, deh )
Ioanatugs, multumesc de raspuns. Ma duc in ziua 12 la eco si cred ca mai devreme nu am cum sa ovulez. Ce-o fi o fi! Iar cu endometrul nu am avut niciodata probleme si mai bag niste vin rosu, ca am verificat la alt fiv si imi face bine.

Pentru toate fetele

Mergi la inceput