FIV 276

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Nu putui sa nu ies si eu la ursit pentru Sherita ca doar io ii dadui cu ghiocu' de iesira 2 fete Sa iti traiasca Sherito norocoaso si sa te vedem cu fetele in parc!
Transmiteti-i Sheritei ca as fi venit la spital in week-end sa o vad dar sunt plecata din tara, v-am spus ca anul asta e de relaxare pentru mine asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, am niste mici intrebari la miez de noapte:
1.la giulesti te lasa sa pui cati embrioni doresti?de ex. 4?
2.cat costa congelarea?e o suma fixa, sau pe cap de embrion?
3.in ce consta trat. ptr transfer de embrioni congelati?se mai face stimulare asa puternica ca ptr un fiv normal?
4.cat costa la giulesti transferul de mebrioni congelati?
eu maine merg la transfer..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am intrat sa va pupacesc, sa va mai dam noutati despre noi, abia m-am intors de la controlul de 33 SA.
In mare vestile sunt bune.....zic in mare pentru ca bebe Felix este inca micut, a luat doar 220g in greutate in 2 saptamani, acum are 1880g, caputu tot micut. Doctorul mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca este inca in grafic si atat tip cat este activ e bine.
Bebe Sebastian are 2200kg, totul in grafic, miscacios.
Surpriza mare a fost la colu.....are 5,9cm doctorul a zis ca de mult nu a mai vazut un col atat de lung si inchis la 33 de saptamani la o sarcina gemelara asa ca vreau sa bat 37-38 saptamani.
Cam atat pana acum proit sa va tin la curent.

Bruni, Bubu, Daniela, Cata tuck la fete

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 33+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 3 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

3.in ce consta trat. ptr transfer de embrioni congelati?se mai face stimulare asa puternica ca ptr un fiv normal?

buna
am sa-ti raspund pe cat stiu si eu..
eu la primul fiv am bagat 4 embrioni..am inteles ca e maxim..numai ca depinde de calitatea lor si de varsta ta asa ca te vei consulta cu embriologul si ea iti va sugera cat ar fi bine sa bagi
am inteles ca transferul e 300 euro
bafta multane pov cand vii

Angie+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica vad ca te ti bine , ma bucur din suflet ca totul e in parametrii normali, nu ti face griji , o sa creasca incetisor si mucutul bebe..
ma bucur ca mai treci pe la noi , ma gandesc ca puteam sa fiu si eu gravi deodata cu tine, sau cu buburuza dar nu i bai ca in septembrie preiau stafeta..
maine dimineata merg la analize
deja ma pregatesc , vreau sa am dosarul de analize complet sa vedem ce mai spune dr maine , apoi plec in vacanta si revin cu forte proaspete pt inceperea fiv ul norocos
fiv oasele

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Felicitari Sheri! Sa fie sanatoase, mancacioase, neplangacioase si pline de noroc! Refacere rapida si mult noroc cand te-oi duce cu ele acasa la Alesia!
Kitta tu cand ai dat au iesit doar 2, dar uite ca se facura 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Viss, la Giuli preturile sunt cam asa:
- congelarea de embrioni costa 150 Eur / an (suma cash in Eur), indiferent de nr de embrioni;
- orice ET (fie cu embrioni proaspeti fie decongelati) costa 300 Eur (cash in EUR);
Tratamentul inainte de ET cu decongelati este de la caz la caz. Eu am facut mereu pe ciclu natural, fara nici o stimulare, doar cu tratament de sustinere.

bafta multa!

Citat:
citat din mesajul lui viss

Shery, te felicit si aici pentru minunile aduse pe lume ieri! mamica luptatoare ce esti! (mereu ma gandesc la tine cand vreau sa renunt la lupta pt bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, vreau si eu sa va intreb ceva: Ati facut vreuna dintre voi Proluton depot 500 mg???Tocmai mi-a dus cineva din strainatate si am zis ca o sa fac 1/2 fiola la 3 sau 4 zile dupa ET? Ce ziceti?

Va pe toate si bb-ii prezenti si viitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

angieangie, miki01- multumesc ptr raspunsuri.am bagat pana la urma 3,2 cica- perfecti, si unul de 10 celule in ziua a 3-a.cica la astia care au mai multe celule- e riscul opririi in evolutie.am avut si unul de 16 celule in ziua a 3-a.nu stiu de ce au avut asa ritm rapid de dezvoltare, dar nici asta nu e ok. in concluzie am bagat 3, si mi-au congelat 6.cu fragmentatii,sau cu mai multe celule, dar i-am bagat pe toti la congelat,fie ce-o fi.
acum mi-am pegatit ceva de haleala, si ma duc in pat.mai vb, ca am o groaza de alte intrebari de pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vissDoamne ajutaesti deja mamica

Angie+10

Mergi la inceput