BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
racusor2010 spune:
mycya, noua ne-a zis ca acum, ca e cald, sa nu il dam cu ulei de corp, ci cu lapte de corp..
in maternitate ne-a zis sa ii facem masaj la picioruse cu ulei, ca stateau putin strambe...dar pe corp nu ii dadusem cu nimic si avea pielea cam uscata...
mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
n-am reusit sa folosesc pompita cred ca nu am pus-o eu bine, ca ma gandesc ca chiar asa, sa fi mancat baiatul asta tot e prima oara, pana acum a ansamblat-o numa sotul
acum e tarziu, a trecut o ora de la masa, nu o mai pun, sa aiba ce manca daca o fi in toane de mancat de la san
cred ca intr-o ora se trezeste, apoi mama, apoi o ora somnic, dupa care il trezim la baita....sa nu mai faca baita asa obosit ca aseara, de a adormit pana la urma nemancat, ca nu mai era in stare sa pape...
mami de brotacel Andrei Ioan
coteasca spune:
Buna fetele!!! Acum am ajuns si eu acasa!!! Am fost la epilat si apoi la plimbarica. Am venit repede acasa ca ma gandeam ca ma apuca ploaia si nu aveam umbrela la mine.
Shery,, eu as vrea tare mult sa nasc o data dar se pare ca mi-o iau alti inainte si tare mi-e frica sa nu ajung la inducere, macar as vrea sa o fac soft cu calciu daca ajung la ea.
Crissy, sanatate multa delfinasei si tie.
Rody, ce fetita frumoasa ai. Sa-ti traisca si sa te bucuri de ea, parca la ochisori seamana cu tine, sper sa nu ma insel, ii are albastrii.
Belu nici bblul meu nu mai e asa activ, misca dar nu mereu, e mai lenes si nici nu mai are loc. Il simt peste tot in burtica. Al meu este intors, gata de lansare si ma gadila cateodata pe acolo pe jos da imi vine sa rad. E tare haios.
BTZ_Ovi, sper sa vii cu vesti bune de la medic si sa nu-mi faci vreo surpriza, sa nasti inaintea mea ca m-as oftica.
Adriana,, chiar vrei sa nasti??? Eu as vrea sa mai stau macar pana la 40 de sapt ca o zi in plus e binevenita, dar si daca as naste acum nu as regreta deloc. Eu pe la 40de sapt ma apuc de treburi, pana at astept, poate o venii din senin ruptura de membre, pierderea dopului, etc.
Racusor,Eu stiam ca nu trebuie sa umblii la cuculet, pt decalotare, Eu nu o sa fac nici o miscare, doar o sa-l spal cu apa calduta, ca el cand face pipi lasa sare pe acolo si daca nu e curatel il ustura, dar sa ma apuc sa trag de pielicica bietului copil....nuuuu....
Aaa, dar varianta sa te mulgi cu pompita si sa pastrezi la frigider si cand se trezeste copilul sa-i dai ai luat-o in considerare????
Ma gandesc ca sa nu-i mai dai lapte praf ca nu-i bun. Si nu te mai stresa, nu mai plange, vorba fetelor, ca e posibil sa pierzi lapticul si nu e bine. Fii vesela, optimista, o sa vezi ca o sa fie bine totul.
Va pup
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 mycya, noua ne-a zis ca acum, ca e cald, sa nu il dam cu ulei de corp, ci cu lapte de corp.. in maternitate ne-a zis sa ii facem masaj la picioruse cu ulei, ca stateau putin strambe...dar pe corp nu ii dadusem cu nimic si avea pielea cam uscata... mami de brotacel Andrei Ioan |
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
le-a recomandat pediatra asta...sau de unde stii de ele? nu de alta dar eu is fan crema de galbenele...si mai nou mi s-a nazarit dupa ce am mirosit in careffour ieri ca Sanosan miroase urat. la ale le-am folosit si a fost super...dar... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
eu am de la sanosan un ulei antivergeturi...si nu-mi place cum miroase, daca l-am folosit de cateva ori...si cred ca o sa-l arunc pana la urma ...acum sunt in faza in care mut flacomul de pe un raft pe altul
Oana 38+ Matei Marius
AMR 14 zile
aelita spune:
pentru cine vrea, www.calendar-ortodox.ro/sfintii_iunie.htm" target="_blank">CALENDAR ORTODOX,poate va inspirati de nume,sau pur si simplu vedeti ce sfinti sunt cand se nasc copiii.sunt nume ciudate in general,dar sunt si nume normale.
Pt azi ar putea fi Elisa-de la Elisabeta,Livia-chiar numele asta nu l-am mai vazut pe la odisei si e frumos.
Maine ar fi David,Virgil.
pe 27 iunie Ioana.
pe 28 Ioan,Sergiu.
pe 29 iunie: Sf Pavel si Petru.
32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
katalina spune:
citat din mesajul lui michelle1981 katalina poti sa imi mai dai o data reteta de tarta? ca nu o salvasem si nu mai stiu prin ce capitol e ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu AMR 5+ |
Sigur,cu mare placere: eu nu am pus crema deasupra:
" E foarte simplu de facut, fara batut albusuri si alte complicatii.
Deci, pentru o forma de tarta (rotunda) reteta este urmatoarea:
- 2 oua
- 1 praf de sare
- 4 pliculete de zahar vanilat
- 5 linguri de lapte
- 5 linguri de ulei
- 5 linguri de zahar
- 6 linguri de faina
- 1/2 pliculet praf de copt Dr. Oetker
Se amesteca toate pur si simplu si se toarna in forma de tarta. Deasupra se aseaza cam 500 gr de visine tinute in prealabil la rece in zahar. Creste fara probleme.
Se lasa la copt timp de 20-30 min.
Dupa ce se raceste se aseaza deasupra o crema speciala pt tarta cu fructe de la Dr. Oetker. Se orneaza cu frisca daca vrei. Dupa ce se raceste eu o insiropez putin cu siropul ramas de la visinele tinute in zahar."
POFTA BUNA!
Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
katalina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
da, dupa baita trebuie sa incerci sa decalotezi cuculetul...dupa baita, ca atunci e moale pielicica lui si nu il doare. noi nu am facut pana acum, incepem de diseara ne-a atras atentia pediatra si neonatoloaga de la CMU... adica freci usor ca sa se duca pielicica in jos, sa iasa capul la cuculet...la noi nu a iesit inca, a zis pediatra ca e fimoza fiziologica...parca asa se numeste mami de brotacel Andrei Ioan |
Toata operatiunea asta e corecta, numai ca se face in apa din baliuta,sa se poata curata si acolo in interior.,nici nu va simti Alti medici sunt impotriva acestei operatiuni,eu am folosit-o si inca o voi folosi, doar sunt soacra cu trei nurori
Catalina 32+
katalina spune:
citat din mesajul lui Mycya si o intrebare,daca dam bebele cu ulei mai tre sa dam si cu crema pe corp?? Bianca 33 + Andra Maria AMR 6+ pana vede mama comoara |
Biencuta,pe timp calduros trebuie evitat uleiul de corp,ideala este crema,care intra mai bine in piele.Nu se folosesc impreuna,depinde si ce tolereaza pielicica copilului.La iritatii sau alte probleme, crema cu galbenele este SFINTA, eu folosesc reteta Maria Treben.
Catalina 32+
btz_ovi spune:
Michelle eu mereu o am 12/7 insa astazi nu stiu ce s-a intamplat.Nu,nu mi-a dat nimic pt tensiune,insa mi-a zis sa nu ma agit ca e la limita.In schimb am aflat ce inseamna "epitelii" pe analize:pielea moarta din vagin care se elimina,adica pe intelesul meu,caci el mi-a dat numai termeni medicali.Interesant nu?
As vrea eu fetelor sa nasc,ma gandesc ca e numai buna vremea asta,nu e cald in saloane.Insa puturosul meu adora sa stea in burta ...Bumble am ajuns la vorba ta ca ma ameninta si atat.
Chiar asa pe unde esti madame?
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen