BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ADRIANA ovulele pt ce sunt?

LAURIKA La multi ani !!!!!!!!

BABY BRAVO PT REZULTATELE BUNE!

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

si o intrebare,daca dam bebele cu ulei mai tre sa dam si cu crema pe corp??

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Biencuta,pe timp calduros trebuie evitat uleiul de corp,ideala este crema,care intra mai bine in piele.Nu se folosesc impreuna,depinde si ce tolereaza pielicica copilului.La iritatii sau alte probleme, crema cu galbenele este SFINTA, eu folosesc reteta Maria Treben.

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

da intradevar pe caldura tre sa evitam,dar la vremea care este aici eu una si acum folosesc.nu stiu daca timp de 2 saptamani am avut 20 de grade in casa.e vremea mult mai rece ca in tara la noi si de asta cred ca o sa fie posibil sa folosesc daca nu vor fi zile insorite ca azi.

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Racusoara multumesc pentru raspuns. Auzisem si eu ceva dar am zis sa intreb o mamica cu experienta deja.
Baby bebele meu e intors in pozitie craniana inca de la 24 saptamani, la 28,6 era in aceeasi pozitie. Emotiile le am in ultimul timp ca ma gandesc sa fie totul bine, acuma ca-i mai marisor se vede mai bine evolutia, plus de aia mi-e frica sa nu mi se faca rau din nou.( ultimele doua ture am patit-o).

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Cica pentru a inmuia colul, dar nu stiu sa va spun cum le zice. Cert e ca nu sunt speciale pentru asa ceva, dar se pare ca medicii (din Romania) le folosesc cu acest scop.

coteasca, eu nu as vrea sa nasc inca, dar de sambata viitoare raman fara medic. Nu as vrea sa devina nici prea mare bebelina, ca nu vreau sa ma rupa.

Nu ma simt confortabil sa o oblig sa vina mai devreme decat vrea ea. Pe de alta parte daca s-a inmuiat colul sunt pe drumul cel bun.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, felicitari, mamico! Sa te refaci repede! Beatrice Teodora, bine ai venit pe lume! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, sa cresti mare si puternica!!!

Baby, Adriana, felicitari pt vesti bune!

Rodi, e superba delfinasa! Iar voi pareti toti atat de linistiti si priceputi!

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

back! col lung posterior inca nici un semn de nascut. nici o problema la secretiile din col ca au iesit toate culturile negative. doctorita a zis ca min 2-3 saptamani mai sta...daca nu fac eu vreo trasanie of course. mi-a dat si mie calciu sandoz cate jum de tableta pe zi la inceput...3 zile apoi peste inca 3 zile o tableta pe zi pana ajungem la o tableta jumate dizolvata in apa si luata pe parcursul zilei. Mi-a zis ca asa se pregateste mai bine uterul pentru nastre. Cred ca tot asa am luat si la Ale dar nu mai tin minte uituca mai sunt...ar trebui sa ma uit in dosarul de sarcina dar mi-e lene. A ascultat si bataile inimii...totul in regula. Joi ma duc si la ultim ecografie si a zis ca daca ramane tot asa capul mai mare...pe la 38-39 de saptamani ne agitam mai tare poate iese. Ea insa recomanda min 38 pentru a fi bebe viguros. Plus de asta a zis ca nu se pronunta pana nu vede ecografia, greutate posibila etc. Era super bronzata gacica....mi-a facut control pe masa normal....si era super incantata ca am ajuns la 36 fix..maine...
Am sunat si eu pe tati si i-am dat vestile bune si mi-am cumparat o "troaca" de inghetata. Asa zic eu cand cumpar multa pentru ca stiu ca voi manca ca groh groh...

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:

Cica pentru a inmuia colul, dar nu stiu sa va spun cum le zice. Cert e ca nu sunt speciale pentru asa ceva, dar se pare ca medicii (din Romania) le folosesc cu acest scop.

coteasca, eu nu as vrea sa nasc inca, dar de sambata viitoare raman fara medic. Nu as vrea sa devina nici prea mare bebelina, ca nu vreau sa ma rupa.

Nu ma simt confortabil sa o oblig sa vina mai devreme decat vrea ea. Pe de alta parte daca s-a inmuiat colul sunt pe drumul cel bun.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

adriana nu nasti de la calciul ala...stai calma...oricum nici sa ajungem in prelungiri nu e indicat....ca incep sa apara riscuri, lichid verde, placenta imbatranita, inducere, bebe mare etc. mai bine sa te pregatesti...ca ea tot cand vrea vine...eu inainte sa o nasc pe ale stiind ca a doua zi e DPN si eu nimic imi venea sa sar coarda...aproape ca intrasem in depresie.

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Am sunat si eu pe tati si i-am dat vestile bune si mi-am cumparat o "troaca" de inghetata. Asa zic eu cand cumpar multa pentru ca stiu ca voi manca ca groh groh...

AMR 4+ saptamani pana la

mi-a placuuut..."troaca"de inghetata

Bravo pt vestile bune

Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

eu nu ma pricep cu decalotatul...stiu ca parerile is impartite ca am auzit la mamicile de piersicute...da' eu nu ma bag...il pun pe ta'su sa se informeze si sa execute.

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

LAURIKA La multi ani !!!!!!!!

BABY BRAVO PT REZULTATELE BUNE!

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Multumesc!!! Mai tinem cozonacul la cuptor 3 saptamani..Pana la urma leu il face mama....

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput