BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

Racusor ce a zis pediatra ca bebe doarme in landou? E ok pt el? Si eu la fel vreau sa il tin in primele saptamani, sa vedem cat incape in el... Dar tu unde ti landoul? Ca imi puneam si problema asta, daca il pun langa pat pe jos sau unde?

37+ cu
AMR 2+ saptamani

pai a intrebat asa cam crucis : "acolo doarme el?" avand in vedere ca e o situatie temporara nu a zis nimic noi ne mutam saptamana viitoare si va trece in patut, speram sa ii placa si acolo...

nuu, nu pe jos...noi am adus noptierele din camera noastra si am pus landoul pe ele, si practic e la nivelul patului acum. noaptea daca plange ma uit din pat sa vad ce face...

si l-am pus cumva intr-un colt sa fie ferit de aer conditionat si curent..

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata plimbareala si la mine,ce cald si frumos e afarama saturasem doua saptamani numa frig,ma tot gandeam cum am sa imi imbrac eu printesa in mijlocul verii si totusi frig.
si cum am ajuns acasa am papat si un pepenevb ta Belu noroc ca s-au mai ieftinitacum ast sa se ieftineasca si ciresile ca au niste preturi de parca au aur in ele.

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

In sfarsit am recuperat ce ati scris.. azi am avut de rezolvat niste probleme ca avem de livrat un service pack luni.
Insa de pe 14 iulie intru si eu in concediu

Laurika la multi ani fericiti si impliniti alaturi de familia ta care se va intregi in curand!

carmen felicitari pentru contract!

creatza, oana felicitari pt noua saptamana

sabrina, creatza si eu stau cu stres daca se intoarce sau s-a intors.. Luni aflu.
Sper sa se intoarca la toate bbeii in pozitie craniana!!

florentina, cum e cu scaunul, tot moale?

larisa cum a fost la control? Si eu ma topesc dupa mandra ta .. si dupa nepotelul Luca.

Racusor te admir pentru rabdarea si perseverenta de car edai dovada. Multumim ca ne impartasesti experientele tale.

rodyka ce poze frumoaseee. Bine ai venit acasa, Hannah Isabela!!

cris ce fain ca ati luat tummy tub! Si eu ma gandesc inca ce fel de cadita sa iau..
Nu mi-e clar cum se spala bb bine in galetusa, cum il freci, sapunesti etc

tina multa rabdare si cat mai putin stres, sa creasca bb in greutate

carla felicitari pentru vestile bune!

bamboletta, crissy e la Dumitrascu. Pai ii oprise contractiile alaltaieri. Azi dimineata insa i s-a rupt apa.
Burtica mea e mai miscareata azi fata de ieri. Cand mergi la eco?

Andreea (Serialbastre), ne rugam sa fie totul bine pentru crissy si micuta ei

btz, ce ti-a dat pt tensiune? sau a zis ca nu e grav?

otilia m-am delectat cu pozele tale cu fetele cand erau mici si rozalii, tare dulci

creatza eu pun 50 ml lapte (am facut si de post cu lapte de soia) si 100-150 ml ulei.. initial pun 100 dar apoi mai torn ca e prea moale.
Importanta e lamaia..

adriana spor la treburi, poate in curand ne dai si tu vestea cea mare..

baby felicitari pt vestile bune!

katalina poti sa imi mai dai o data reteta de tarta? ca nu o salvasem si nu mai stiu prin ce capitol e

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

rodica, asa e...daca adoarme, nu il mai pot trezi orice as face...dar atunci ma gandesc ca a papat ceva totusi

eu am un san mai fantana roditoare si unul fantana mai seaca e important sa il pui la un singur san, ca sa pape si "ceiutul" de la inceput care il hidrateaza, dar si laptele hranitor de dupa, care il satura si il intremeaza...

doar ca eu cand il pun doar la sanul plin, il las doar acolo pana nu mai poate...cand il pun la sanul mai gol, il las acolo pana oboseste, dar nu adoarme, apoi toc la sanul plin , ca acolo munceste mai putin si primeste de papa...

dar nu functioneaza mereu manevra...adica dupa 2 mese exclusiv san, la a treia e mort de oboseala, curge cred lapticul mai greu si nu mai reuseste sa pape, nici nu mai adoarme, sta si isi roade manutele...atunci bagam completare..

o sa vedem pe cantar. noi chiar trebuie sa il cantarim, ne-au zis si cei de la CMU si pediatra...la inceput in fiecare seara, pana se stabilizeaza cu papa, cu sanul, apoi la 2-3 zile, apoi la saptamana...trebuie sa fim siguri ca ia in greutate,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Racusoara, referitor la cuculetul baieteilor, trebuie sa facem ceva cu pielicica? Stii ceva ?

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

da, dupa baita trebuie sa incerci sa decalotezi cuculetul...dupa baita, ca atunci e moale pielicica lui si nu il doare. noi nu am facut pana acum, incepem de diseara ne-a atras atentia pediatra si neonatoloaga de la CMU...

adica freci usor ca sa se duca pielicica in jos, sa iasa capul la cuculet...la noi nu a iesit inca, a zis pediatra ca e fimoza fiziologica...parca asa se numeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hello, lipseste omu 2 zile si voi uite ce-mi faceti.
Bun venit noilor delfinasi, sanatate la mamici, sa aiba putere si laptic pentru bebeloi.
Crissy ai incredere in tine si in bebe, sunt o multime de copii nascuti la 32 de saptamani care sunt bine merci.
Aici sunt o multime de copii nascuti la 24-25 de saptamani care rezista, ai fi uimita ce putere au in ei ghilimoatele astea mici. Mie nici nu vor sa-mi mai masoare colu de la 30 saptamani, au zis ca de la 1500kg si 30 de saptamani copii rezista foarte bine.
Acum nu stiu care e situatia sectiile de neonatologie in tara, oricum ...o sa fie bine, ai incredere.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 31+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 5 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

ma duc sa pun pompita, ca juniorul meu sigur iar doarme vreo 2 ore...si mi-a zis pediatra ca daca juniorul nu papa tot de la un san si situatia asta se tot repeta, organismul stie sa nu mai faca asa mult laptic...si de aceea, cu cat el papa mai putin, cu atat lapticul scade...

si atunci o sa incerc sa mai pun pompita ziua macar, cand sunt odihnita, sa golesc sanii si cand cere completare sa am sa ii dau de la mine, nu lapte praf...

sa vedem daca mai iese ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor si eu am luat pentru bebe deocamdata de la Bubchen si cand am ajuns acasa mia spus o prietena ca ar fi trebuit sa incerc cu weleda ca sunt produse naturale, dar am spus ca le voi consuma intai pe astea si dupa voi cumpara Weleda.am tot vazut in magazin ca mamicile cumparau de acolo, majoritatea,dar nu mia dat si mie prin cap

si o intrebare,daca dam bebele cu ulei mai tre sa dam si cu crema pe corp??

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Azi am fost la eco...si raportam..Bebe e bine are 2,5 kg colul e bine si se pare ca rezista inca 3 saptamani la mami in burtica sa mai puna ceva carnita pe el..caci abea pe 16.07 mai mergem la eco..Dr a spus ca de acum daca se naste nu e nici o problema ca e dezvoltat complet dar ca ar fi bine sa nu fortez sa mai ia si el ceva carnita pe el sa fie mai fortos..

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Felicitari pentru vestile bune, asa ca stai cumintica acolo inca vreo 3 saptamani. Merg si eu saptamana viitoare si am emotii mai mari decat prima data.

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Succes la eco..Bebe e intors sau de aia ai emotii????

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Belu bebe misca...am o burtica cu o forma ciudata si cand intinde cate un piciorul in partea am senzatia ca mai are putin si strapunge pielea

...si eu stiu cazul unei colege a carei fetite a avut Apgar 1 la nastere...acum are 2 ani si e bine...cred ca nu trebuie sa ne pierdem speranta niciodata

Rodi ce frumoasa e micuta

Larissa am ceva problema cu cardul si nu reusesc...dar ii dau eu de cap...sa imi povestesti reactiile

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput