BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 4
nela_didea spune:
Doamne ce necajita sunt pentru Crissy. Avem aceeasi varsta gestationala, chiar acelasi DPN. Ma rog si eu pentru ele, sa le dea D-zeu sanatate si putere.
Carla dar oare poate sa-mi faca eco daca eu stau intr-o parte ca asa ma simt cel mai bine?
Laurika la multi ani si din partea mea sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume.
Nu mai stiu cine cerea reteta de maioneza a lui Aelita, cert este ca o vreau si eu, am de gand sa coc niste vinete.
31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Rody am vazut galusca cu rochita ca cea a Scufitei, Doamne cat e de scumpa mititica
Si am vazut si printesele Otiliei care m-au dat gata, ce mai, is topita
Larisa sa-ti traiasca nepotelul, e un dulcic
31 + cu o de
baby78 spune:
Azi am fost la eco...si raportam..Bebe e bine are 2,5 kg colul e bine si se pare ca rezista inca 3 saptamani la mami in burtica sa mai puna ceva carnita pe el..caci abea pe 16.07 mai mergem la eco..Dr a spus ca de acum daca se naste nu e nici o problema ca e dezvoltat complet dar ca ar fi bine sa nu fortez sa mai ia si el ceva carnita pe el sa fie mai fortos..
Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin
AMR -5
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Azi am fost la eco...si raportam..Bebe e bine are 2,5 kg colul e bine si se pare ca rezista inca 3 saptamani la mami in burtica sa mai puna ceva carnita pe el..caci abea pe 16.07 mai mergem la eco..Dr a spus ca de acum daca se naste nu e nici o problema ca e dezvoltat complet dar ca ar fi bine sa nu fortez sa mai ia si el ceva carnita pe el sa fie mai fortos.. Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin AMR -5 |
Felicitari pentru vestile bune, asa ca stai cumintica acolo inca vreo 3 saptamani. Merg si eu saptamana viitoare si am emotii mai mari decat prima data.
31 + cu o de
katalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka multumim fetelor pentru laudele delfinasei... , suntem toti topiti dupa ea... e centrul universului!!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Wow, ce frumoooooossss,ai dus printesa mica in rochita acasa.Of pling aiurea ca proasta uitindu-ma la poze, cit sunteti de frumosi,abia astept si eu sa traiesc momente ca astea.
Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
racusor2010 spune:
larisa, pediatra nu mi-a recomandat nimic, avand in vedere ca pielea lui bebe era ok. doar m-a intrebat ce produse folosim si a zis ok...
ce mi-a recomandat e ca dupa baita sa il stergem la fundulet si la cuculet cu crema de galbenele de aia de la melkfett.
pe corp trebuie sa ii dai cu lapte de copii..deci aici pica crema de galbenele..
eu i-am mai dat pe bubite cu crema de galbenele si au trecut imediat
colega mea foloseste produsele weleda (de la ea o stiu pe pediatra) si copilul ei a avut tot felul de iritatii de la creme..dar de la alea a fost super ok si i-a zis sa ramana pe ele...
mami de brotacel Andrei Ioan
btz_ovi spune:
Gata,revenisi si eu de la medic!!!!Brr si ce urat e afara
bamboletta,Sorina,Puiutz barladencele mele dragi,nu va speriati,se pare ca bebe m-a amenintat degeaba,mai are de gand sa stea.
Ieri am fost la gine,azi la medicul de familie.Mi-a luat tensiunea 14/7 cam mare,kg inca unu in plus deci declar 21 per total,edeme + iar circumferinta burtii 116,inca 3 cm in plus.Se pare ca e grasimea bebelului
Ma duc sa pap,revin
37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
racusor2010 spune:
maurice la active center mergeam eu la gimnastica si cursuri..dar nu am apucat sa termin
sotul s-a dus la motherhood, ca voia sa termine intr-o zi...
dar vreau sa merg la vania la masaj dupa ce mai creste bebe si apoi la inot. sotul tot timpul ma intreaba de cand putem sa il ducem pe bebe la inot :))
si cu cat a cumparat din italia produsele weleda? la vania stiu ca sunt 270 ron si sunt 7 produse, inclusiv pentru mami am inteles...
mami de brotacel Andrei Ioan
katalina spune:
Btz-OVI, ne tii cu sufletul la gura,poate e alarma falsa.
Ce sa mai zic de fetele Otiliei,,dulci,dulci de tot.Faci treaba buna Otilia
Catalina 32+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
nela_didea spune:
Racusoara, referitor la cuculetul baieteilor, trebuie sa facem ceva cu pielicica? Stii ceva ?
31 + cu o de