BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
KATALINA baga si mie pe mesaj privat,sau pe mail,nr tau de telefon,ca mi-e greu sa mai intru iar pe gmailul ala comun,abia am reusit odata ,ca nu am gmail si ma bag prin diverse...apoi abia am gasit lista,am salvat eu dar nu am stiut sa o salvez toata,si vad ca nr tau nu il am.
ca sa il bag direct in mobil.
RODICA am luat si nr tau de telefon,te anunt cand nasc.
nu,nu am inca de gand,trebuie sa merg intai la mare.![]()
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita as merge direct la o biserica,pt mine orice biserica e valabila,chiar si catolica,si daca ei nu mi l-ar bincuvanta deloc,desi m-as ruga de preot acolo sa ii zica ceva,pt mine ar fi de ajuns ca merg cu el in brate si ma rog eu acolo ,si mama poate ! deci,prima plimbare ai putea sa o faci trecand pe la biserica,unde sa multumesti si sa te rogi de sanatatea copiilor.daca nu poti nici asta,faci tu ritualul acasa,rugaciunea si binecuvantarea mamei . stiuca pt practicanti asta nu e valabil,dar decat deloc... |
aelita, ce o sa-ti spun eu acuma o sa te faca sa-ti faci cruce (si cred ca nu exagerez). daca
e in vacanta, biserica e inchisa!!! iar cea catolica de care mai vorbeam, e deschisa doar duminica, cand vine popa din alt oras!!! o sa ma rog eu azi ptr mine si pentru bb si o sa vb cu mama in tara sa mearga ea la biserica s plateasca o rugaciune, ceva... asta e, aici si daca ei vrea sa stai 40 de zile, n-ai cum! inafara ca bb e bine sa iasa la aer si la lumina (mai ales delfinasa mea care tre sa stea mult la lumina sa-i treaca icterul), ai de mers la dr la controale si in multe alte parti... nu se compara cu Ro...aelita,
mi-e asa de drag de tine cum povestesti, parca ai fi in fata mea la o cafea... cine stie, poate o data.._
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Rodica sa iti traiasca printesele!
ce frumos vorbesti tu de ele...
petrecere frumoasa astazi in cinstea printesicei mari 
noi am chemat preotul acasa sa ne citeasca de 8 zile, mie si lui bebe...si ne-a facut apa sfintita, din care punem cate un pic la baita pana la botez, sa il apere Doamne Doamne de rele. si a zis in rugaciune sa il apere de deochi si daca se intampla totusi, sa ii zicem Tatal Nostru si Cuvine-se cu adevarat si o sa ii fie bine...
larisa felicitari pentru 36 saptamani
lasa, ca ajungi tu mai incolo, nu te opresti aici
poate reusesti sa te mai odihnesti astazi 
cu mama..da..pai cand am venit acasa, speriati si stresati amandoi, mama tot se invartea pe langa noi, ba sa ma uit la hainutele de la ea, ba sa fac nu stiu ce, de parca de asta imi ardea mie...si ne-am ratoit si eu si sotul la ea....dupa ai a vazut ea cum sta treaba si nu a mai stat in calea noastra si totul a decurs frumos
dupa aia ne-a auzit ca nu ia bebe in greutate si tot ne stresa....a mai luat? pana cand i-am zis ca nu ii mai zic nimic de bebe daca dupa aia sta cu gura pe noi si ne tot bate la cap...
acum saraca munceste de dimineata pana seara la apartament, nici nu stim cum sa o rasplatim 

aelita
asa ii vorbesc si eu...dar ma gandeam ca trebuie sa ii vorbesc mai nu stiu cum ![]()
de exemplu cand sta treaz in landou, dupa ce a papat si pana adoarme, eu nu ii mai vorbesc, il las cumintel sa adoarma...
eu nu stiu cand Andrei o sa vada tzitzi lu mama si o sa bage rapid in gurita 
noi obosim pana prindem tzitzi...ne ia cateva minutele..si dupa ce il prinde, se odihneste olecuta pana incepe sa suga
si mai funny e ca daca l-am mufat, acolo il las...pediatra zicea la fiecare 3 minute sa ii scot gazele, dar daca a papat un pic cine se mai infige in san...bunica...el maraie, dar prinde, cat e flamand, apoi...molfaie 

asa ca toate mesele de ieri incepand au fost san + lapte praf daca a mai vrut...imi pun aici 30ml, ca daca nu ii dau imediat el se culca si asa flamand...daca are macar ceva in stomac e multumit. isi mananca manutele pana adoarme si tot 2 ore doarme...asa ca nu am ce face, trebuie sa ii dau si completare 

tare mi-e frica ca o sa pierd laptele pentru ca Andrei nu papa tot de la san...la cel stang deja productia e slaba de tot, doar la dreptul il aud cum inghite cu lacomie...dar nu il goleste, sta maxim 15 minute, dupa aia somn de voie 

rodica, ce mi-ar place sa fie si la mine ca la tine 

mami de brotacel Andrei Ioan
rodyka spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Ca vorbiti de biserica si iesit din casa cu citire de la preot. Asta e doar superstitie. Singurele lucruri valabile sunt citirea moliftei la 8 si 40 de zile de la nastere. La 8 zile de la nastere se cheama preotul acasa. Tot atunci preotul rosteste numele copilului si il incredinteaza in grija Maicutei Domnului pana la botez cand va avea loc a doua nastere in duh. Orice altceva e pura superstitie. |
multumesc, larissa.
la fel se face si la catolici? cum imi merg mie toate la fix acuma!!! Isa implineste maine 8 zile!!! si e duminica si vine popa!Doamne, is ca un copil bolund... la cat de amarata eram ca nu-mi da delfinasa acasa...
_
racusor2010 spune:
in alta ordine de idei dimineata am fost la apartament....l-am scos si pe junior din casa, ca abia papase...si a dormit pana la intoarcere ![]()
![]()
camera lui o sa arate foarte frumos, cu personajele Disney pe pereti 
vineri ne mutam, va pun poze....am vazut patutul, e frumusel
, comoda inca era impachetata...
in rest, deja am inceput ca imediat ce o sa avem bani si timp avem multe de schimbat acolo ![]()
mi-am exasperat sotul...deh, asa e cand te muti, vrei sa fie totul nou si perfect..acuma na, mai avem si noi rabdare, ca nu putem face totul deodata!!! dar abia astept sa ne mutam!!!
azi cat eram acolo au venit aragazul si masina de spalat ( cu un pic de scandal, ca aia dusi cu pluta au trimis la adresa din buletin, nu la adresa de livrate 
pai daca aveam buletin de piatra neamt, ce faceau, trimiteau la piatra neamt 
)
am observat ca o sa imi fie cam greu cu landoul..am vreo 7 trepte destul de abrupte pana sa ies din bloc, sa vedem cum ma descurc..
plus ca ce nu imi place la landoul asta de la chicco e ca are manerele prea scurte si daca vrei sa tii landoul de manere copilul se duce pe spate...mi se pare o porcarie 
dar nu ne-am gandit la asta inainte 
si nu poti sa il tii cu ambele maini, ca mai si un suport de carat...va fi o provocare 

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Dragaico, ai aranjat cu mama sa vina la tine? Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Neata, m-am culcat la 12 si m-am trezit la 5

mama lor de insomnii, daca bebeii o sa tina acelasi ritm ne asteapta 5 ani de nesomn 
Mai n-am vorbit inca cu mama, inca dezbatem, toata lumea ne-a sarit in cap ca sa o aducem ca o sa ne fie greau, bla, bla,bla

Azi cand sun acasa am sa abordez subiectul, sa vedem ce si cum, ideea e ca avem un apartament cu 2 camere, o sa fie cam aglomerat.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
adrianaBuc spune:
salutari si de la mine
rodika, La Multi Ani pentru Anca-Maria! Sa creasca mare si sa nu o supere pe mami! - acusica ajunge la pubertate
-
Eu imi propusesem sa fac o gramada de treaba azi: curatenie, spalat, gatit. Ehe! Aseara mi-a dus sotul TVul din sufragerie in dormitor (ala de acolo s-a ars de 1 luna) si nici ca am iesit de acolo toata ziua, cu exceptia a 30 min cat am fost cu vecinu' la piata sa imi iau pepene. Ce bine e sa nu faci nimic!
Al meu barbat iar e la munca 
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
racusor2010 spune:
Dragaica, practic acum noi in 2 camere stam...si intr-una noi si bebe (avem noroc ca nu avem mobila si atunci pare mare si aerisita), si in dormitorul nostru sta mama...ap nostru e semidecomandat, asa ca mama tre sa treaca pe aici sa mearga la baie, asa ca accesul ei e limitat ![]()
mai avem o baie, dar s-a stricat 
mai ales ca eu sunt crizata, sa nu vina cat ii dau eu la bebe sa pape la san 
m-a apucat "pudicia" acum ![]()
![]()
daca delimitezi foarte bine spatiile si ii explici foarte clar ca e bine sa vina, dar doar pentru curatenie, papa (mama zice ca e ca la "concentrare", ca nu are nici tv macar
) nu o sa fie rau...dar sa nu va incurce cu bebeii, cu sfaturi de demult, ca atunci o sa va enervati si nu o sa fie bine...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eu nu stiu cand Andrei o sa vada tzitzi lu mama si o sa bage rapid in gurita ![]() noi obosim pana prindem tzitzi...ne ia cateva minutele..si dupa ce il prinde, se odihneste olecuta pana incepe sa suga deocamdata se ia dupa mirosul tau, ca mirosi a mami si a papa. o sa fie bine pana la urma, o sa vezi, doar sa nu renunti! si mai funny e ca daca l-am mufat, acolo il las...pediatra zicea la fiecare 3 minute sa ii scot gazele, dar daca a papat un pic cine se mai infige in san...bunica...el maraie, dar prinde, cat e flamand, apoi...molfaie ![]() ![]() ce-am mai ras! :-))) printesita mea nici nu ragaia nici nu vomita, delfinasa cand cum, si daca stau 10 min cu ea pe umarul meu sau pe burta, cu masaj, cu palmute, nu iese nimic. si nici nu plange dupa, doar doarme! tare mi-e frica ca o sa pierd laptele pentru ca Andrei nu papa tot de la san...la cel stang deja productia e slaba de tot, doar la dreptul il aud cum inghite cu lacomie...dar nu il goleste, sta maxim 15 minute, dupa aia somn de voie ![]() ![]() draga de tine. si eu credeam ca nu mai am lapte si am pus-o pe Isa la san sa vedem ce se intampla. am avut surpriza sa vad ca ii dadea laptele afara pe la coltul gurii de bine ce-i venea. gurita ei e mai buna decat pompita... dar zilele trecute ma cam panicasem si eu ca nu-mi goleste amandoi sanii si, dupa ce a papat cat a putut, am pus pompita in functiune si am pus lapticul la frigider. mi-a zis o asistenta ca normal il pot pastra pana la 4 ore, in frigider 24 ore si in congelator 3 luni. rodica, ce mi-ar place sa fie si la mine ca la tine ![]() ![]() nu-ti pierde speranta, daca are nevoie da-i completare pana prinde putere. mai tarziu vom mai vedea ce-o fi. m-am gasit eu sa-ti dau tie sfaturi, cand sunt in aceeasi situatie cu tine |
_

AMR 4 saptamani pana la