BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Dragaica, practic acum noi in 2 camere stam...si intr-una noi si bebe (avem noroc ca nu avem mobila si atunci pare mare si aerisita), si in dormitorul nostru sta mama...ap nostru e semidecomandat, asa ca mama tre sa treaca pe aici sa mearga la baie, asa ca accesul ei e limitat ![]() mai ales ca eu sunt crizata, sa nu vina cat ii dau eu la bebe sa pape la san ![]() m-a apucat "pudicia" acum daca delimitezi foarte bine spatiile si ii explici foarte clar ca e bine sa vina, dar doar pentru curatenie, papa (mama zice ca e ca la "concentrare", ca nu are nici tv macar mami de brotacel Andrei Ioan |
I-am zis sotului ca iau biletul de avion cu data deschisa pentru intoarcere, daca ma scoate din papuci ii fac imbarcarea
, eu sper sa nu mai ales ca o sa fie pe teritoriu meu.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
32+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
rodyka spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eu nu stiu cand Andrei o sa vada tzitzi lu mama si o sa bage rapid in gurita ![]() noi obosim pana prindem tzitzi...ne ia cateva minutele..si dupa ce il prinde, se odihneste olecuta pana incepe sa suga |
deocamdata se ia dupa mirosul tau, ca mirosi a mami si a papa. o sa fie bine pana la urma, o sa vezi, doar sa nu renunti!
si mai funny e ca daca l-am mufat, acolo il las...pediatra zicea la fiecare 3 minute sa ii scot gazele, dar daca a papat un pic cine se mai infige in san...bunica...el maraie, dar prinde, cat e flamand, apoi...molfaie ![]() ![]() |
ce-am mai ras! -:))) printesita mea nici nu ragaia nici nu vomita, delfinasa cand cum, si daca stau 10 min cu ea pe umarul meu sau pe burta, cu masaj, cu palmute, nu iese nimic. si nici nu plange dupa, doar doarme!
tare mi-e frica ca o sa pierd laptele pentru ca Andrei nu papa tot de la san...la cel stang deja productia e slaba de tot, doar la dreptul il aud cum inghite cu lacomie...dar nu il goleste, sta maxim 15 minute, dupa aia somn de voie ![]() ![]() |
draga de tine. si eu credeam ca nu mai am lapte si am pus-o pe Isa la san sa vedem ce se intampla. am avut surpriza sa vad ca ii dadea laptele afara pe la coltul gurii de bine ce-i venea. gurita ei e mai buna decat pompita... dar zilele trecute ma cam panicasem si eu ca nu-mi goleste amandoi sanii si, dupa ce a papat cat a putut, am pus pompita in functiune si am pus lapticul la frigider. mi-a zis o asistenta ca normal il pot pastra pana la 4 ore, in frigider 24 ore si in congelator 3 luni.
rodica, ce mi-ar place sa fie si la mine ca la tine ![]() ![]() |
nu-ti pierde speranta, daca are nevoie da-i completare pana prinde putere. mai tarziu vom mai vedea ce-o fi. m-am gasit eu sa-ti dau tie sfaturi, cand sunt in aceeasi situatie cu tine
EDIT: asa arata mai bine
Plecam la "masa"...

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Buna ziua, delfinariu!
rodyka LA MULTI ANI printesitei! Sa aiba parte de mult noroc, fericire si numai realizari frumoase!!

Am vorbit cu crissy, deja isi vizita fostele colege de salon, deci se poate plimba, e bine.. si-a revenit foarte bine, desi operatia a fost destul de dificila si a pierdut mult sange. Micuta Beatrice Teodora a fost botezata ieri la ora 16. Sa ne rugam pentru ea sa creasca mare cat mai repede si sa poata pleca acasa 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu 
AMR 5+
katalina spune:
| citat din mesajul lui aelita KATALINA baga si mie pe mesaj privat,sau pe mail,nr tau de telefon,ca mi-e greu sa mai intru iar pe gmailul ala comun,abia am reusit odata ,ca nu am gmail si ma bag prin diverse...apoi abia am gasit lista,am salvat eu dar nu am stiut sa o salvez toata,si vad ca nr tau nu il am. ca sa il bag direct in mobil. RODICA am luat si nr tau de telefon,te anunt cand nasc. nu,nu am inca de gand,trebuie sa merg intai la mare. 32+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
Draga mea, sa vedem cine-i prima la nascut
,e o provocare bagajul pt mare acum cu burta in dotare, nici un costum intreg nu e destul de elastic sa intre si burta in el.Incerc pe cele cu 2 piese si pun un sal peste burta,altfel s-ar holba toata lumea la mine, ba chiar si asa o sa fiu o "aparitie"
Trebuie sa urez si eu LA MULTI ANI PRINTESITEI ANA! Rody, sa-ti traiasca fetele si sa fiti fericiti!
Racusor,esti o dulceata cum ne povestesti tu toata "aventura" cu piticul tau.
.A,am vazut picturile pe peretii Sheritey, wow,superb, sa vad Racusor cum ti-au iesit si tie, si cred ca fac si eu asa ceva,mie mi-ar place sa fac cu minuta mea,dar...
Catalina
32+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
ciristina_serban spune:
Baby, am bagat si eu nr tel in listuta, si l-am luat si pe al tau.. tu ai fost mai harnica...
Pupici 
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

mami de brotacel Andrei Ioan
CAPITOL NOU
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)