BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui baby78
Da..avem mari sanse sa fim colege de natere...Tu ai optat parca pentru cezariana...iar eu sunt pro natural..asa ca...nu vom fi colege in sala de travaliu..... ...Dar parca ne vezi dand mesaje pe forum sa vedem la ce camere suntem cazate....![]() ![]() ![]() Iuliana cu minune 34+ Tudor ConstantinAMR -5 |
schimbati si voi niste nr de telefon. zic si io.
Larisa
36 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
imi place ca in prima faza racusoru' trimitea mama acasa zicea ca n-are nevoie de ajutor... etc acum vad ca se bucura ca e acolo. si inca ea are bebe super cuminte...nu toti is asa de cumintei...papa si dorm. mai ales astia nascuti mai spre termen se pun pe miorlaiala din primele zile.![]()
Dragaico, ai aranjat cu mama sa vina la tine? ![]()
Larisa
36 fix cu
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la 
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita hai,mai,cu dezlegarea...ca eu am scos copiii dupa cele 48 de ore din spital,zilnic. bine,nu trebuie sa faci ca mine neaparat haha cica ea ne adorame,ea ne trezeste esti cea mai fericita mamica,cu doua printese de sarbatorit !!!!!!!! Sa fiti asa o familie unita si fericita,mereu ! |
aelita, eu de felul meu sunt credincioasa, dar nu asa sa dau pe dinafara si sa ma tin cat mi-s de bisericoasa (inafara de faptul ca aici merg tzatzele la biserica sa se barfeasca una pe alta cu ce se imbraca si care cu cine-si mai inseala perechea...). ma duc la biserica de sarbatorile mari, cand mai pot mai merg cate-o duminica (dar nu rezist toata slujba ca tine de la 10 la 2!!!), dar imi fac o cruce si zic o rugaciune, printesita mea nu doarme daca nu zic "ingerasul" cu ea. nu dau atentie la superstitii cu si despre bb, nici la chestia ca arsurile inseamna ca bb va avea par la nastere (eu n-am avut arsuri deloc si a mea are par de 2 cm!!!). in tara nu am iesit 3-4 sapt dupa nastere, dar o aveam pe mama
, acum -vorba ta- nu-mi deschide nimeni usa daca am nevoie (sapt asta sotul n-a fost la lucru diminetile sa rezolve acte si alte prostii...). dar chestia cu cititul de o rugaciune sa ies linistita din casa parca ma roade asa cumva, nu stiu de ce, simt nevoia s-o fac. vroiam ieri, dar nu se poate decat maine (preotul de aici e in vacanta in Ro si altul pe care l-am sunat e din alt oras si poate veni maine, daca mergem dupa el).in alta ordine de idei, mai la subiect: mie in spital nu mi-au aratat mai nimic, decat cum sa-i pun "doble pan~al", poate au vazut ca eu o dezbracam /schimbam/imbracam singura si stiau ca mai am o printesa acasa... dar mi-au dat alte sfaturi ref la mancare, program, vitamine, somn, chestii care ori nu le stiam ori le uitasem... si baie in spital eu nu i-am facut niciodata, le faceau ele la toti bb intre 8-9 dimineata, inainte de alaptare...
da, sunt o mama fericita!!! Isa e atat de cuminte si noaptea!!! s-a trezit doar de 2 ori (pe la 4 jumate si la 8 jumate) si nu plangea, doar se foia in patut. am simtit-o si i-am dat sa pape
si chiar m-am speriat ce mult a papat (amandoi sanii intr-o jumate de ora continuu + formula 30 ml!!!). si i-am schimbat 3 pampi intr-o ora!!!
spre fericirea surorii mai mare care-mi da in mana pampi, servetele, creme... 
Doamne, ce-as putea cere mai mult?! nimic, doar sa aveti parte si voi de nasteri usoare si de refacere grabnica, sa va puteti bucura de micutele minuni de langa voi... si pentru crissy, sa nu-si piarda speranta

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 Da..avem mari sanse sa fim colege de natere...Tu ai optat parca pentru cezariana...iar eu sunt pro natural..asa ca...nu vom fi colege in sala de travaliu..... ...Dar parca ne vezi dand mesaje pe forum sa vedem la ce camere suntem cazate....![]() ![]() ![]() Iuliana cu minune 34+ Tudor ConstantinAMR -5 |
Eeee. nu e exclusa definitiv nasterea naturala. La mine e placenta jos inca, si daca nu se ridica atunci e clar cezariana...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui larissa_79
schimbati si voi niste nr de telefon. zic si io. Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
CORECT.
EU O SA-L BAG IN LISTUTA..Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
Merg sa continui cu trebaluiala, aspirat, sters praf, etc, etc...
Dar revin... ca mai fac pauze...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
aelita spune:
RODICA,si eu sunt credincioasa,dar vorba ta,nu dau nici eu pe dinafara,adica nu sunt practicanta si nu m aomor dupa dat cu popa-n casa...dar daca m-as gandi asa sa scot copilul binecuvantat,ceea ce nu e nimic rau(rau eu vad sa nu il scot din cauza asta,nu sa nu il binecuvantez)as merge direct la o biserica,pt mine orice biserica e valabila,chiar si catolica,si daca ei nu mi l-ar bincuvanta deloc,desi m-as ruga de preot acolo sa ii zica ceva,pt mine ar fi de ajuns ca merg cu el in brate si ma rog eu acolo ,si mama poate !
deci,prima plimbare ai putea sa o faci trecand pe la biserica,unde sa multumesti si sa te rogi de sanatatea copiilor.daca nu poti nici asta,faci tu ritualul acasa,rugaciunea si binecuvantarea mamei .
stiuca pt practicanti asta nu e valabil,dar decat deloc...
in spital la Andres nu cred ca au arata nimanui nimic,nici mamelor cu un copil,pt ca eu cand eram in travaliu le-am auzit vorbind ,doua asistente:" cutarita de la salonul x vrea sa ii arat sa dea sa suga..eu de asta stau acum! ca nu suge copilul " si cealalta:" sa vina cu lectia invatata! ca noi nu stam aici sa le invatam pe ele ".
La spitalul Sofiei nu au fost asa acre,dar nici nu s-au omorat sa imi arate,drept urmare a stat Sofia 10 ore fara sa suga,mai sa intre in coma ca ii scazuse glicemia,si eu insistam si le chemam si ele tot credeau ca exagerez eu...pana au vazut ce au facut si au luat-o pe sus,apoi au venit la mine CINCI asistente cu dpoctora ca sa imi spuna sa stau linisitita ca inghitise lichid amniotic si i-au facut spalaturi gastrice..si de acum va fi bine..eu plangeam,normal,s-au speriat si ei ca putea sa moara copil sanatos tun in timp ce eu le chemam din ora in ora si imi spuneau sa o trezesc..si ea nu se mai trezea din lesin.Dar au fost intamplari punctuale,in rest totul bine,cel putin cand isi dau seama de greseli incerc sa o dreaga ...
Chestia e ca trebuie sa te duci la cursuri si sa mergi cu lectia invatata,ca nu sta nimeni de tine,iti lasa copilul si descurca-te cu el,chiar iti spun cadaca nu te descurc,cand vei fi acasa cu el ce faci? noroc ca eu m-am descurcat din prima,ca deh nu aveam nici 20 de ani ,plus ca a stat sotul cu mine toate cele 48 de ore acolo si statea cu copilul in brate cand urla.ca singura e cam greu in primele ore dupa nastere,sa te ridici de cate ori tipa ,repede,cand eu abia ma ridicam .sau sa mergi la baie ,si tocmai sa inceapa copilul sa tipe...
imi amintesc ca in prima zi a iesit sotul pt scurt timp si eu am schimbat copilul,pe masa de schimbat,si cand sa ma duc cu el inapoi in pat,spre pat am vazut negru ,era sa cad cu copil ,aproape ca m-am aruncat instinctiv in patul pe care il banuiam aproape,asa am ramas pe coate cu copilul ,era negru in jur..a fost din cauza hemoragiei,eu am avut hemoragie ca schimbam sub mine cearsafuri din alea de unica folosinta,degeaba aveam ditai compresele !
cand simteam ca iese sange,puteam sa am ditai compresele,deja umpleam cearsaful,ma spalam iar,schimbam iar...si din cauza ca pierdeam mult sange imi venea rau cand stateam in picioare.
eu multa vreme,si acasa,nu m-am putu folosi de compresele normale,luam de la farmacie din astea speciale,ditai compresele ! muuult m-a tinut hemoragia.
hai ca o dadui din una in alta...![]()
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
baby78 spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ciristina_serban
CORECT. EU O SA-L BAG IN LISTUTA..Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
Si eu voi completa listuta si voi lua nr tau...

Iuliana
cu minune 34+
Tudor ConstantinAMR -5
larissa_79 spune:
Ca vorbiti de biserica si iesit din casa cu citire de la preot. Asta e doar superstitie.
Singurele lucruri valabile sunt citirea moliftei la 8 si 40 de zile de la nastere. La 8 zile de la nastere se cheama preotul acasa. Tot atunci preotul rosteste numele copilului si il incredinteaza in grija Maicutei Domnului pana la botez cand va avea loc a doua nastere in duh.
Orice altceva e pura superstitie.
Larisa
36 fix cu
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la 
larissa_79 spune:
Mi-au venit hainutele de bebe de la nepotel...cat pot fi de miciiii

. Le astept si pe cele de la asda si nu cred ca mai trebuie sa cumpar ceva. Acum sa vedem si cat de mare va fi bebe! astea is incredibil de mici....![]()
Larisa
36 fix cu
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la