BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Eu raportez o noapte horror....am avut cele mai groaznice arsuri de pana acum si cum n-am avut rennie in casa am stat si suferit. Aproape ca am dormit in sezut. Unde mai pui ca am si pe la 1 jumate...tot de la arsuri. Mai nasol e ca nu stiu de la ce le-am facut ca nu am arsuri mereu. Ufff....Is zombi ce sa mai si nici nu mai pot dormi..si mi-e un urat. Ca in vit la o mai mult decofenizata...sa aveti o zi frumoasa!Michelle, mai e vreo veste de la cristina? 36 fix azi... rasuflu usurata ca de acum ma pot duce la regina maria daca e sa nasc...in contract scrie ca la ei poti veni doar dupa 36 saptamani dar am inteles ca daca e ceva si la 35 te primesc. Am si doctorita venita de la mare si care cica nu mai pleaca nicaieri....ca la carte asa.Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Uffff, ce nasol ca te-ai chinuit asa azi noapte. Sa te odihnesti azi.. Credeam ca la varsta asta a sarcinii nu mai avem parte de greturi si
. Eu una pana acum in sarcina asta nu am experimenntat arsurile, nu ca mi-as dori... in schimb nici eu nu mai pot dormi bine, dar asta numai din cauza gandurilor... stau cu o mare teama sa nu nasc si adorm stresata, si ma trezesc, mereu ma controlez sa nu fiu uda.... ce mai, un chin...Ce bine ca te-ai linistit Larisa, si poti merge de acum sa nasti la Regina Maria, asa cum ti-ai propus.. Sanatate multa..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Alina2005 spune:
Neatza!
La multi ani printesitei! Sa primesti pisicuta cu fundite si sa fii o surioara mai mare perfecta pentru Isa!
Eu am intrat mai mult ca sa o determin pe pitica mea sa miste, ca de cand m-am trezit a fost o puturoasa si de obicei cand citesc despre bebelusi reactioneaza. Si am avut dreptate, a inceput dansul.
Va doresc weekend placut si tie, Rodi, distractie placuta la Mc. Hmm ce as veni si eu cu voi!
Alina,
37+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
larissa_79 spune:
cristina_serban, stiu ca e greu de crezut dar voma a fost cauzata de arsura. Ajunge la un punct cuminant in care versi...uf...ce descriere fac. La mine e a doua oara deja. Nici pe mine nu ma supara f tare arsurile...din cand in cand insa mananc cate ceva nepotrivit cred. De obicei trec cu rennie. Aseara nici rennie nu aveam in casa. Uf bine ca a trecut.
Incearca si tu sa te linistesti. Mai ai putin si pleci la mareee ![]()
Larisa
36 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Neata burtici si mamici
si noi ca de obicei noapte dormita prost,deja mi se parea ceva prea frumos daca reuseam sa ma odihnesc si eu cum trebuie
si m-am trezit si cu o durere de cap
eu va invit la micul dejun, laptic cu cereale si o
Rodik LA MULTI ANI printesitei tale si distractie placuta

eu am program de bucatarit azi, mi-am propus sa fac o salata beof si o ciorbita,dar nu stiu de care
si bineinteles ceva dulce credca tarta Kalatalinei ca a devenit faimoasa aici![]()
sa aveti un weekend fara surprize neplacute si delfinasi cumintei si rabdatori

Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 cristina_serban, stiu ca e greu de crezut dar voma a fost cauzata de arsura. Ajunge la un punct cuminant in care versi...uf...ce descriere fac. La mine e a doua oara deja. Nici pe mine nu ma supara f tare arsurile...din cand in cand insa mananc cate ceva nepotrivit cred. De obicei trec cu rennie. Aseara nici rennie nu aveam in casa. Uf bine ca a trecut. Incearca si tu sa te linistesti. Mai ai putin si pleci la mareee Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Larissa eu am probleme cu arsurile de cateva luni, sunt satula de cate ori am
din cauza lor,ma trezesc in miezul noptii pipaind noptiera dupa pastile. orice as manca imi provoaca arsuri, uneori seara imi mai e pofta de cate ceva dar nu ma indur sa pap numai sa nu mai am senzatia aia urataBianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
paula_m spune:
Buna dimineata
Rodyca sa-ti traiasca fetele...ai 2 minunatii. Anca-Maria LA MULTI ANI!!!!
Larissa, felicitari pt pragul de 36 de sapt! Si eu tot asta astept, dar mai am 2 zile. Marti ma duc sa semnez contractul cu maternitatea.
Michelle, ce mai sti de Crissy si Beatrice?
Week-end frumos va doresc
Paula,
35+ cu
, Raul Codin
AMR 4 saptamani

bumblebee spune:
Neata!
La multi ani Anca Maria! Sanatate multa, succes la scoala si intelegere multa in familie!
Ce frumos! O printesa de 1 saptamana si o printesa de 9 ani!
Eu am un frate mai mic, cu 11 ani. In toate filmarile cu frate-miu eram si eu
, il schimbam (il infasam atunci), il dadeam cu uleiut la fundulet, cucut, ajutam la baita. Il pupaceam toata ziua... asta pana pe la 3 ani, cand a inceput sa se bage-n caietele mele, cand incepea sa toarne tot ce fac, cand ma mai ciupea, ma mai lovea, eii, atunci si io il mai articulam, ca eu eram adolescenta proasta
, dar na, timpul a trecut, el acuma deja e la capitolul mers la film cu fetele![]()
Alina
34+ cu 
gargarita
aelita spune:
RODICA sa iti traiasca printesita cea mare !!! La multi ani,ANCA MARIA,sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa !!!!!!!!!! 

hai,mai,cu dezlegarea...ca eu am scos copiii dupa cele 48 de ore din spital,zilnic.
bine,nu trebuie sa faci ca mine neaparat
Dar pe bune,aici cine sta de dezlegari din astea??
haha cica ea ne adorame,ea ne trezeste![]()
esti cea mai fericita mamica,cu doua printese de sarbatorit !!!!!!!!
Sa fiti asa o familie unita si fericita,mereu !
RACUSOR vorbeste cu el cum vorbeai cu papusile cand erai mica
eu spre exemplu,de dimineata,cum se trezea,o salutam,ii spuneam mereu pe nume ,vorbeam cu ea despre trezirea ei ,despre cat de frumoasa e,apoi o luam in brate si ii aratam casa,in fiecare dimineata,uite camera ta,uite bucataria,uite fereastra...hai inapoi sa ne schimbam,sa ne spalam ochisorii,buricul..etc.Si ii vorbeam absolut tot ce ii faceam:acum te schimb,dam pantalonasii jos,si bluzita,punem alta...etc...cu liniste,asa nu se speria de tot ce ii faceam,era f atenta.La Andres a fost si mai mare vorbaraie in jurul lui,ca venea Sofia peste el.
Toate astea NUUUU pt ca va vorbi mai devreme !!!!! Ci pt ca bebe sa se simta mereu in siguranta,sa iti auda vocea asa cum o facea din burtica,il linisteste f tare tonul,normal ca ceea ce ii spui nu intelege.
nopatea nu se vorbeste cu ei,ca sa faca diferenta intre zi si noapte,si sa doarma la loc.
,mai,e vorba sa iti auda vocea,nu sa ii spui poezii sau alfabetul !!
Ce bine ca e mama ta cu tine si te ajuta !!!!!!!!!!!!
NELA cand va veni bebe,ai sa vezi ca te va ajuta in tot sotul,ca nu va mai exista "asta face doar femeia".Nici eu pe al meu nu credeam sa il vad vreodata ,nu ajutand !!!,ci doar cu un copil in brate sa il tina ! si a fost si este un tata exemplar,nu a existat activitate ,nimic nimic pe care el sa nu o faca sau sa nu stie sa o faca .de cele mai multe ori el inregistra informatiile de la pediatru,mie daca imi era rau sau eram obosita mi se ducea memoria
si tinea el minte tot si se baga la treaba.el a fost cu caietele copiilor de pedioatru,vaccinuri,stia tot,cand plecam el facea geanta copiilor,el le-a facut baie 6 luni ,ca apoi era mai usor,stateau in fund.spalat buric,decalotari,creme de bube,tot felul !
pana la ai lui nu a pus mana pe vreun copil,ziceai ca il musca !
si acum e calul lor,alearga prin casa in genunchi de eu mi-i rupeam pana acuma !
32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
Eu ma gandeam daca am putea sa o ajutam pe Cristina cu ceva. Dar cu ce?
Michelle, Serialbastre poate aveti voi idee daca are nevoie de ceva
Nu mi-a trimis si mie nimeni parola pana acum. Mai fac un apel poate soseste.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
baby78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
Mersic de precizare. Deci suntem tot pe acolo... Avem sanse sa nastem cam in acelasi timp..Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
Da..avem mari sanse sa fim colege de natere...Tu ai optat parca pentru cezariana...iar eu sunt pro natural..asa ca...nu vom fi colege in sala de travaliu.....
...Dar parca ne vezi dand mesaje pe forum sa vedem la ce camere suntem cazate....

Iuliana
cu minune 34+
Tudor ConstantinAMR -5

mai mult decofenizata...sa aveti o zi frumoasa!
rasuflu usurata ca de acum ma pot duce la regina maria daca e sa nasc...in contract scrie ca la ei poti veni doar dupa 36 saptamani dar am inteles ca daca e ceva si la 35 te primesc. Am si doctorita venita de la mare si care cica nu mai pleaca nicaieri....ca la carte asa.