BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
eu va adorm, eu va trezesc ![]()
va invit de dimineata la un capuccino decofeinizat, cu multa spuma
. si la cornulete cu dulceata, pana va treziti voi, eu sunt gata cu cuptorul!
a papat Isa bine de tot la 12, iar eu m-am trezit acum la 5 si am trezit-o si pe ea sa pape
, trebuia oricum sa-i dau picaturile de vitamine, si a mai papat o portie zdravana
. aseara imi venea sa plang si eu ca racusor
ca se apropia ora mesei si nu ma dureau sanii (ceea ce in mintea mea de ignoranta insemna ca nu e lapte
). da la 12 fix a inceput sa curga fantanita de nu stiam cum sa pun mana mai repede pe prosoape!!! si am facut o descoperire
: alaptatul nu trebuie si nici nu e de fapt dureros!!! dar eu am experimentat doar prima parte (cea nasoala) cu printesita mea cand, in nestiinta mea si fara suport specializat, dupa 2 sapt de chin am renuntat in favoarea laptelui praf
. pana la urma n-a fost rau nici asa, printesita mea lua in greutate vazand cu ochii, probl de sanatate nu am avut cu ea de nici un fel, dar trezitul la ore tarzii si prepararea formulei...
, nu mai vreau!!! dar iata-ne dupa 9 ani, la ora asta ma trezisem uda toata ca mi se rupse apa
si-i sunam pe ai mei sa ma duca la spital...
azi n-o sa ma imbat
, dar o sa ma chefuiesc:
printesita implineste un an, delfinasa o saptamana!!!
asa ca va invit deseara sa ne jucam la McD! 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka gata fetelor, la somn!!! odihniti-va cat mai puteti!!! eu dau stingerea! mai aveam cate ceva de zis, dar mi se inchid ochii de somn, abia a papat delfinasa si a adormit, asa ca profitam si noi... maine (adica azi deja : popa e in vacanta in Ro ![]() ![]() . asa ca, Doamne iarta-ma, maine merg la McDonald's cu printesita si invitatii ei ca nu pot rata fiesta. si trebuie sa merg inainte sa-i caut o pisicuta in magazinele de specialitate ca alt cadou zice ca nu vrea, decat o pisicuta intr-o cutie cu fundite ![]() va pup pe toate, sa visati frumos si sa fiti cuminti, ca e important... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani, sa-ti traiasca printesa, sa va adca numai bucurii si noroc.Deci azi va distrati!!

Noi nu mai avem somn de o vreme ...de vreo saptamana ma trezesc numai la 5, ma uit pe pereti...iar mai apoi , pe la 8jumate 9 ma apuca un somn de mama - mama.azi mergem si la control, s avedem ce zice dr..bebe e miscaretz de numa..cateii se joaca pe langa mine..ma uitam cum doarme sotul si asa imi doream sa dorm si eu...am emotii pentru sosirea lui bebe..
Sper ca fetita lui Crissy sa fie bine, mai stiti ceva de ei.
Astept impresii si pozici de la Giorgia si Eladea si TIna..
Cred ca o sa ies afara cu cateii, o sa iau painica..pregatesc micul dejun, poate trece timpul mai repede, ca la 10jumate tre sa fim la nenea dr
Laura
35+ cu 
AMR 4+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
rodyka spune:
laurika, 
eu nu mai am vreme de plimbat catelul... si doar cu mine vrea sa iasa, asa ca sta cumintel pe terasa...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka laurika, ![]() eu nu mai am vreme de plimbat catelul... si doar cu mine vrea sa iasa, asa ca sta cumintel pe terasa... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Acum mai plimb si eu catelul..cat mai pot, ca pe urma o sa vina sufletel mic si tre sa-i acord toata atentia.ai devreme venisera amandoi la mangaiat...la dragaleala.nu o sa-i mai tin mult in brate, ca la bebe tre sa ne ferim cu parul, mai ales ca la al meu cade ca la balamuc.oricum, mai mult de 5-6 luni nu vreau sa feresc copilul de catei..
Laura
35+ cu 
AMR 4+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
arissa spune:
Neata!
Nici eu n-am mai putut dormi de pe la 6, acum deja mi-e somn![]()
Bine ai venit pe lume, Beatrice Teodora!
Iti doresc muulta multa sanatate, sa iei repede in greutate si mami Crissy sa se recupereze rapid. Sunt cu gandul la voi.
Laurika, la multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si sa ai nastere usoara! Si sa vii cu vestui bune de la dr.
Rodyka, sa-ti traiasca printesa si petrecere frumoasa azi!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 37+
AMR 22
crispro spune:
Neata, gagici! As mai dormi si eu, ca tare rau dorm noaptea, dar au venit muncitorii... Abia astept sa termine, ca nu mai pot!
Rodi, La multi ani printesitei!!! Sa aveti distractie placuta azi!!! Venim si noi la un meniu!
Laurika, te asteptam cu vesti bune de la eco!
Merg sa beau si eu o cafea, poate imi revin cumva...
Cristina
37+ cu 
larissa_79 spune:
La multi ani printesita de Rodyka! Sa fii sanatoasa si sa o ajuti pe mami cu delfinasa!

Eu raportez o noapte horror....am avut cele mai groaznice arsuri de pana acum si cum n-am avut rennie in casa am stat si suferit. Aproape ca am dormit in sezut. Unde mai pui ca am si
pe la 1 jumate...tot de la arsuri. Mai nasol e ca nu stiu de la ce le-am facut ca nu am arsuri mereu. Ufff....
Otilia, ca tot vorbeai de zilele de nastere a fetelor...eu stau stresata pe 13 iulie sa treaca. Atunci e ziua lui Ale si n-as vrea sa vina amandoi in aceeasi zi. Dupa 13 iulie asta mic...ca asa se cuvine. Nu stiu daca v-am zis dar Ale tot zice la cine o intreaba ca bebe vine de ziua ei. Noi i-am tot explicat ca dupa ziua ei asa ca reper...ea o tine una si buna...ca bebe vine de ziua ei.![]()
Is zombi ce sa mai si nici nu mai pot dormi..si mi-e un urat. Ca in vit la o
mai mult decofenizata...sa aveti o zi frumoasa!
Michelle, mai e vreo veste de la cristina?
36 fix azi...
rasuflu usurata ca de acum ma pot duce la regina maria daca e sa nasc...in contract scrie ca la ei poti veni doar dupa 36 saptamani dar am inteles ca daca e ceva si la 35 te primesc. Am si doctorita venita de la mare si care cica nu mai pleaca nicaieri....ca la carte asa.![]()
Larisa
36 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
Neata!
Anca Maria, sa fii sanatoasa, norocoasa, sa ai o viata frumoasa! Rodyka petrecere frumoasa!
Laurika, te astetam cu vesti bune de la eco!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
ciristina_serban spune:
Buna dimineataaaa

LA MULTI ANI! RODIKA SA-TI TRAIASCA PRINTESITA SARBATORITA SI VOI CU TOTI PE LANGA EA... PETRECERE FRUMOASA !!!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!