BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
nbuna burtici si mamici

noi inca nu ne punem la somnic ca nu a ajuns sotul de la servici,si la ce fulgere sunt afara trebuie sa stau sa le pazesc sa stiu cand tuna sa nu ma sperii,ca sunt mai fricoasa de fel
dar mi-am facut niste floricele si astept sa treaca si ora asta sa nu mai fiu singurica![]()
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
ciristina_serban spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
e foarte ok colul tau...ba chiar incepe sa devina dezavantaj odata ce zilele trec si el nu se scurteaza....al meu tot asa era pe la varsta asta de sarcina. de acum nu il mai masoara nimeni atent...doctorita zicea insa azi ca i s-a parut lung... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Mercic de lamuriri Larisa. Eu is stresata ca vreau sa ajung musai la 38 sapt, ca sa ajung la Constanta sa nasc...Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 vorbiti de sighituri..si bebele meu sughite uneori si de 4-5 ori si ziua si noaptea.. nela..si eu am aceeasi sentiment ca si tine.. si mie mi drag de imi vine sa pup burta.. abia astept sa-l vad.. 31+ cu o minune de ![]() poze |
Eheehhee mai avem de asteptat pana la faza cu pupatul. Pana una alta ne multumim cu senzatiile si ii invidiem pe soti ca ei au posibilitatea sa pupe burticutul.

31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Scuze pt editarea de mai sus. Am o intrebare pt mamicile care au nascut cu epiziotomie. Am in lista pt spital ceai pt lactatie si pt spalaturi epiziotomie (pelin, galbenele). Banuiesc ca-ti prepara cineva acasa si-ti aduce la spital, ca acolo n-ai unde... sau ti-l prepari acolo??? Cris 36+ cu ![]() |
E mai sigur sa ti-l prepare cineva acasa. Mie asa mi-l aduceau, gata facut. Si pe vremea cand am nascut eu nu era criza de acum de prin spitale, si tot nu mi-l dadea de acolo.
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui baby78 pana acum cateva zile era de 4 dar in urma efortului si a unei contractii f dureroase de luni s-a scurtat la 3... ![]() Iuliana cu minune 34+ Tudor ConstantinAMR -5 |
Mersic de precizare. Deci suntem tot pe acolo... Avem sanse sa nastem cam in acelasi timp..Cris, Razvanel (23.11.2004) si
ciristina_serban spune:
Oare am ramas singura intarziata pe aici? Parca nu-mi vine sa cred...
Legat de decalotare, ca tot vorbeati mai devreme, eu nu am insistat cu asta la Razvan, pentru ca mi-era oarecum sa-l fortez prea tare. Nu am avut probleme cu infectii, dar totusi ma uit si acum ca nu-l poate decalota complet, si el s-a marit si daca fortez il doare.. Ma gadesc ca ar fi trebuit totusi sa fi insistat mai mult cand era micut...
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
Noapte buna dragele mele... sa aveti un somn linistit, cu vise placute...
34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
nela_didea spune:
Am schimbat semnatura ca e ora 0.00 si acum mergem la somnik. Noapte buna tuturor burticilor, mamicilor si delfinasilor.

32 + cu o
de 
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
rodyka spune:
gata fetelor, la somn!!! odihniti-va cat mai puteti!!! eu dau stingerea! mai aveam cate ceva de zis, dar mi se inchid ochii de somn, abia a papat delfinasa si a adormit, asa ca profitam si noi...
maine (adica azi deja
) e ziua printesei mele, implineste 9 ani, si azi am umblat toata ziua in cautarea preotului sa-mi citeasca dezlegare sa pot iesi din casa. cand colo, surprise
: popa e in vacanta in Ro 

. asa ca, Doamne iarta-ma, maine merg la McDonald's cu printesita si invitatii ei ca nu pot rata fiesta. si trebuie sa merg inainte sa-i caut o pisicuta in magazinele de specialitate ca alt cadou zice ca nu vrea, decat o pisicuta intr-o cutie cu fundite 
va pup pe toate, sa visati frumos si sa fiti cuminti, ca e important...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

(13 iulie 2006)