BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Poate mai incolo cand implinim si noi 35-36 saptamani o sa imi tresalte burtica, deocamdata simt doar asa mai finut si regulat. Oricum e o senzatie super. ![]() 31 + cu o de ![]() AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
o sa simti mai devreme Nela,la mine cam de o sapt se misca burtica cand sughite ea.in fiecare zi vei simti sughiturile,si noaptea de acum in colo
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya [quote] o sa simti mai devreme Nela,la mine cam de o sapt se misca burtica cand sughite ea.in fiecare zi vei simti sughiturile,si noaptea de acum in colo Bianca 33 + Andra Maria AMR 6+ pana vede mama comoara![]() |
Deabia astept sa simt si eu mai intens. Dupa cum am spus senzatia e unica, m-as apleca cumva sa pup burtica dar nu pot.
31 + cu o
de 
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
puiutz_mic spune:
sughitul: si la mine sunt zile cand sughite de 2-3 ori, plus noaptea... cred ca mai depinde si de localizarea placentei - daca placenta este pe peretele anterior (adica spre exteriorul burticii), ea estompeaza miscarile lui bebe, inclusiv cele determinate de sughit.
Elena
32+ cu un
cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Mycya spune:
Nela intr-adevar e frumoasa senzatia,dar cand incepe noaptea si nu poti adormi ca ti se misca burta cu totul![]()
aici mai ca vine furtuna,tunete si fulgere de crapa cerul.a fost putin peste 30 de grade si acum vine ploaia.ce vreme urata,sunt obisnuita ca in tara,ori frig frig,ori caldura de nu ai aer
pe cand aici,o ora e cald si cealalta ora te ploua de n-ai aere
si ca vb de sughit credca gaza mea a simtit si a inceput iar, e a 3-a oara pe ziua de azi
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
btz_ovi spune:
Al meu intr-o seara dormea si sotul s-a ridicat sa vomite ca ii era rau.Bebe a simtit si a inceput sa sughite si pana ce nu i-a vorbit sotul nu s-a linistit.Eu incercam sa il calmez insa degeaba.
Cand i-am zis dr mele gine a zis ca si ei se sperie,noi le transmitem starile..deci va puteti astepta oricand cand aveti un vis urat sau o sperietura sa sughita.
37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Otiliav spune:
citat din mesajul lui rodyka
aelita, ce chestie!!! Elise o cheama pe fata lui Crissy, nu? pe prima ei printesa. si azi a nascut-o pe a doua... de onomastica primei... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Exact la asta m-am gandit si eu.
Asa s-a intamplat si cu fetele mele. Ana i-am pus primei fete ca avea DPN pe 9 decembrie numaica a fost puturoasa si nu a iesit atunci. Elisa avea DPN 10 decembrie dar a vrut sa vina de onomastica suroirii mari, chiar am incercat sa incrucizez picioarele ca mai erau 5 minute pana la miezul noptii. Dar se vede ca n-am reusit, acum le serbam pe amandoua pe 9 decembrie.
Rodyka, v-am admirat in poze. Am vazut ca a iesit delfinasa in rochita din spital
O sa ai un ajutor de nadejde in Anca, avantaj ca e diferenta mare intre ele Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Scuze pt editarea de mai sus. Am o intrebare pt mamicile care au nascut cu epiziotomie. Am in lista pt spital ceai pt lactatie si pt spalaturi epiziotomie (pelin, galbenele). Banuiesc ca-ti prepara cineva acasa si-ti aduce la spital, ca acolo n-ai unde... sau ti-l prepari acolo??? Cris 36+ cu ![]() |
Eu imi pun crema de galbenele in bagaj. Si mai sunt tot felul de servetele umede imbibate cu toate cele, inclusiv servetele umede pentru hemoroizi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra
Alina2005 spune:
Mycya si Cris, multumesc pt sustinere!

Nici eu nu stiu cum e cu ceaiul, banuiesc ca trebuie sa ti-l aduca cineva gata facut, acolo nu ai unde sa-l prepari.
Trebuie sa admir si eu pozele Rodicai cu printesele, sunteti tare frumosi toti si se vede cat sunteti de fericiti. Parca te invidiez, Rodica, abia astept sa-mi scot si eu bebelina din spital in rochita, nu mai am rabdare.
De bucalatele Otiliei nu mai zic, chiar ca-s din reclame.
Si Ale are niste ochi
Aveti toate niste copii foarte reusiti, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Eu ma uit cu sotul la Mr Bean, ma binedispune...
Noapte buna, burtici si mamici!
Alina,
37+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui baby78
Wow..La constanta la Euromaterna nasterea naturala e 4.500 iar cezariana 5.000 cu 3 zile de cazare conditii de 5 stele...Ce diferente de pret pentru acelasi lucru....Plus ca Euromaterna e construita din temelie...totul nou ...Inaugurarea a fost anul trecut pe 15.05.... Iuliana cu minune 34+ Tudor ConstantinAMR -5 |
Baby, tu nasti la Euromaterna?
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
enik83 spune:
vorbiti de sighituri..si bebele meu sughite uneori si de 4-5 ori si ziua si noaptea..
nela..si eu am aceeasi sentiment ca si tine.. si mie mi drag de imi vine sa pup burta.. abia astept sa-l vad..
31+ cu o minune de 
poze

delfinasul
mami de brotacel Andrei Ioan