BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
am zis rugaciuni pentru micuta Bianca Teodora si pentru Cristina 
Rugaciune catre Maica Domnului grabnica ajutatoare
Prea Binecuvantata Stapana, Pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, ceea ce ai nascut pe Dumnezeu Cuvantul mai presus de fire, pentru mantuirea noastra si Te-ai aratat ca o mare a darurilor Dumnezeiesti si rau pururea curgator al minunilor si reversi bunatati celor ce cu credinta alearga catre Tine!
Cazand inaintea Chipului Tau cel Minunat, ne rugam Tie prea buna Maica a Iubitorului de oameni Stapana! Revarsa asupra noastra milele Tale cele bogate si grabeste a implini rugamintile noastre pe care le aducem Tie, Grabnica ajutatoare, care ne sunt de folos, mangaiere si mantuire pentru fiecare randuindu-le.
Cerceteaza cu harul Tau Prea Milostiva Stapana pe robii Tai si daruieste celor inviforati liniste, celor legati slobozire si pe toti mangaie, care sunt intristati de felurite necazuri!
Izabaveste, Prea Milostiva Stapana, toate orasele si satele de foamete, de boale, de cutremur, de potop, de foc, de sabie, si de orice alta nenorocire sau pedeapsa vremelnica sau vesnica, indepartand, prin indrazneala Ta de Maica, toata mania lui Dumnezeu!
Slobozeste pe robii Tai de slabanogire sufleteasca, de tulburarea patimilor si a caderilor in pacat, ca fara impiedicare, vietuind in veacul acesta, intru toata buna cinstire a Ta, sa ne invrednicim de vrednicile bunatati prin Harul si iubirea de oameni ale Fiului Tau si Dumnezeului nostru, caruia sa cuvine toata slava, cinstea si inchinaciunea, impreuna cu Cel fara de Inceput al sau Parinte si cu Prea Sfantul Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin!
mami de brotacel Andrei Ioan
Alina2005 spune:
Felicitari tanti, ochidut, georgia, eladea, crissy Ma rog si eu la Doamne-Doamne sa fie bine micuta Teodora, sa recupereze bine si sa fie sanatoasa.
Azi am fost si eu la control, detin un col scurt, dar tare si inchis, am facut o monitorizare a batailor fetale si e totul ok. Insa pun pariu ca am cea mai
doctora, m-a intrebat daca se intareste burtica, am zis ca da si mi-a spus sa iau No-spa

De ce, daca marti intru in 39 sapt? Eu vreau sa dau luni dizertatia si apoi gata, ma apuc de frecat covoare, luat calciu si tot ce trebuie pt a o scoate pe pitica la soare. Deja ma simt asa ingreunata, ma dor toate oasele, dorm prost, ca deh, nu-s la mine acasa si m-am saturat.
Racusor, te felicit pt tenacitate, mai rar asa mamici ca tine! Micutul Andrei chiar are noroc de parinti buni si iubitori, gata sa faca orice pt el. Felicitari!
Alina,
37+ cu
Aida Alexandra
Fetita mea
Cris2010 spune:
Sper ca ajuns si rugaciunea mea la micuta Teodora si la Cristina.
Racusor, pt mine deja esti mamica cu experienta
.
Rodyka e tare frumoasa Isa. Sa-ti traiasca ambele printesite
. Si sa ramana cu ochi albastri
.
Larisa, Baby, Btz, ce de vesti bune. Felicitari!
Cris
36+ cu
puiutz_mic spune:
Alina2005, sa-ti ajute DD luni cu lucrarea de dizertatie si dupa aceea sa vina bebelina cand esti pregatita! Poate ar fi bine sa iei pana luni No-spa, totusi, ca sa nu ai surprize?
Succes pentru luni! 
Elena
32+ cu un
cuminte
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 Azi am fost la eco...si raportam..Bebe e bine are 2,5 kg colul e bine si se pare ca rezista inca 3 saptamani la mami in burtica sa mai puna ceva carnita pe el..caci abea pe 16.07 mai mergem la eco..Dr a spus ca de acum daca se naste nu e nici o problema ca e dezvoltat complet dar ca ar fi bine sa nu fortez sa mai ia si el ceva carnita pe el sa fie mai fortos.. Iuliana cu minune 34+ Tudor ConstantinAMR -5 |
Baby, ce lungime are colul la tine?? Is curioasa ca avem aceeasi varsta a sarcinii, si nu stiu daca la mine e prea scurt sau nu. Al meu e 3.2 mm, si m-a chemat peste 2 sapt.
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
larissa_79 spune:
Fetelor, ma bucur ca ne-am intalnit in rugaciune! Ramane valabil si pentru serile ce urmeaza la ora 21, fiecare unde poate si cum poate. Important e sa ne unim gandurile si rugaciunea la aceeasi ora pentru a fi mai puternica!
Sigur totul va fi bine cu micuta Teodora...are si un nume tare frumos si o protectoare pe masura Sfanta Teodora de la Sihla:
http://www.crestinortodox.ro/sfinti/viata-sfintei-teodora-la-sihla-73026.html
Pentru ca n-am dormit noaptea trecuta bine...deh singura si fara sot si fara copil si am avut si o zi grea azi cu oarece emotii ptr vizita la medic acum pic de somn...asa ca ma duc la 
Ale si sotul revin acasa in cursul zilei de luni.
Va imbratisez...sa aveti o noapte buna cu somnic usor!

Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ciristina_serban
Baby, ce lungime are colul la tine?? Is curioasa ca avem aceeasi varsta a sarcinii, si nu stiu daca la mine e prea scurt sau nu. Al meu e 3.2 mm, si m-a chemat peste 2 sapt. Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen! |
e foarte ok colul tau...ba chiar incepe sa devina dezavantaj odata ce zilele trec si el nu se scurteaza....al meu tot asa era pe la varsta asta de sarcina. de acum nu il mai masoara nimeni atent...doctorita zicea insa azi ca i s-a parut lung...
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
Alina mult succes luni si sa stea bebelina pana atunci la caldurica
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Alina2005, sa-ti ajute DD luni cu lucrarea de dizertatie si dupa aceea sa vina bebelina cand esti pregatita! Poate ar fi bine sa iei pana luni No-spa, totusi, ca sa nu ai surprize? Succes pentru luni! ![]() Elena 32+ cu un cuminte![]() AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
Alina,
37+ cu
Aida AlexandraFetita mea
Cris2010 spune:
[bAlina2005 multa bafta la disertatie. ![]()
Oana, inca nu stiu cum o sa sapunim pe bb, gasim noi o solutie. Ma gandeam sa pun in apa gelul de spalat si dupa il clatim cu apa curata.
Adriana[/b], ieri m-am indeletnicit si eu cu facutul de tampoane din vata si tifon. Au iesit hidoase rau
. Am facut cateva pt orice eventualitate, dar mi-am luat de la seni lady niste tampoane imense, fara plastic,numai bune pt asa ceva, sper sa ma lase sa folosesc din astea.
Cris
36+ cu