BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Oare cand se simt asa ca niste batai de inima regulate, inseamna ca sughite? De ceva timp incoace simt in jos de tot niste bocanituri, oare asta sa fie?

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am o problema

ne-a mai zis pediatra sa vorbim cat mai mult cu el, ca asa o sa vorbeasca mai repede...

mami de brotacel Andrei Ioan

Asta-i folclor, curat vrajeala, se poate nimeri sau nu.
I-am vorbit si eu Alesiei de mi s-a uscat saliva, la 3 sapt ii citeam noaptea povesti nemuritoare... Dupa ce am trecut de n-spe ori prin Scufita si Piticii am clacat nervos, mi-am scos Stephen Kingul de sub perna si ei i-am pus tv-ul pe Discovery, sa prinda 2 de-odata, si engleza si stiinta .
De vorbit insa a vorbit mai tarziu de ex decat baiatul vecinei, care nu se ocupa deloc de el, sta numai si face 5 feluri de mancare zilnic si curatenie bec. Da cica Einstein a vorbit abia la 4 ani, deci a mea va fi pe jumate desteapta decat el, tot e ceva !
Insa engleza stie, fara sa ma dau mare, de la tv, stiu ca nu-i bine sa lasi copilul mult, , dar o sa vedeti, mai ales in zilele de iana ca-s lungi rau, si daca ai doar un opil, se plictiseste, afara-i urat sa-l scoti, miorlaie, trage de tine, tu trebuie sa mai aspiri, sa faci o ciorbita... ii pui un desen si te duci in ale tale. Eu ii las doar Babytv, ii invata o gramada de cuvinte, expresii simple in engl, vorbesc si eu cu ea, si ta-su, astfel incat chiar daca nu prea vorbeste ea, da' si cand deschide gura ma umple de endorfine .

Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -12z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

baby, astea sunt preturi de capitala

mama acum ne ajuta cu curatenia la ap nou si e ingrozita de cum dam banii cand la unul, cand la altul...ea nu e obisnuita cu asa ceva...si zicea ca in bucuresti lenes sa fii, ca altfel gasesti ceva de munca....

si sa vedeti faza tare...era ea la apartament si s-a luat curentul. am facut sesizare la electrica si au venit aia sa repare defectiunea...si la sfarsit mama cica le da ceva banuti, 5 lei si au venit vreo 5... noi sigur dadeam mai mult si mama le zice ca le-a dat de o cafeluta mica noi am murit de ras cand am auzit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Scuze pt editarea de mai sus.

Am o intrebare pt mamicile care au nascut cu epiziotomie. Am in lista pt spital ceai pt lactatie si pt spalaturi epiziotomie (pelin, galbenele). Banuiesc ca-ti prepara cineva acasa si-ti aduce la spital, ca acolo n-ai unde... sau ti-l prepari acolo???

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela da asta inseamna ca sughite bebelinasi iti mai dai seama dupa cat de mult timp simti.de obicei cand incepe timp de 5-10 minute sughite continuu

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Citat:

mama acum ne ajuta cu curatenia la ap nou si e ingrozita de cum dam banii cand la unul, cand la altul...ea nu e obisnuita cu asa ceva...si zicea ca in bucuresti lenes sa fii, ca altfel gasesti ceva de munca....

si sa vedeti faza tare...era ea la apartament si s-a luat curentul. am facut sesizare la electrica si au venit aia sa repare defectiunea...si la sfarsit mama cica le da ceva banuti, 5 lei si au venit vreo 5... noi sigur dadeam mai mult si mama le zice ca le-a dat de o cafeluta mica noi am murit de ras cand am auzit....

Mi-am adus aminte ca ai pomenit ca vrei sa pictezi camera lui Andrei. La Hornbach am vazut stickere foarte frumoase si mari cu personaje Disney, cu ursuletul Pooh, oite, castele, tot ce vrei... Ma gandeam ca poate iesiti mai ieftin...

Ce tare, mama ta. Eu oricum nu le dadeam nimic.

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

la fel ar face si mama..
noi le tot lasam mereu....

Larisa 36 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Racusor, tare faza cu mama ta. Si a mea e la fel : ca de ce cheltuim atatia bani, ca sa ne gandim ca mai bine punem cate ceva deoparte, ca de ce nu merg la celalalt supermarket ca acolo-i mai ieftin cu 0,5o bani, ca prea multe hainute am cumparat pentru ala mic...etc etc.

31 + cu o de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela da asta inseamna ca sughite bebelinasi iti mai dai seama dupa cat de mult timp simti.de obicei cand incepe timp de 5-10 minute sughite continuu

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Ihi asa e, cam 5-10 minute dureaza si daca pun mana in locusorul ala tot nu se opreste, dar mie imi place sa simt, i-am aratat si sotului si e foarte incantat.

31 + cu o de

Mergi la inceput

Da, Nela, sughite bebe. Cateodata sughite asa de tare ca-ti tresalta si burtica

Cris 36+ cu

Mergi la inceput