BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Racusor din curiozitate a intrebat sotul cat costa o nastere la Regina Maria,arata bine spitalul nu?

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

foarte bine, toate conditiile...

7700 lei nastere naturala...nu ai nevoie de nimic, nici pentru tine, nici pentru bebe...si asta inseamna 3 nopti in spital...

din astea mai scazi reducerile...de exemplu 300 de euro daca ai trimitere de la dr de familie...

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Of, la Regina Maria ar fi trebui sa nasc si eu, daca aveam banuti . Poate la bebe2.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

7700 lei nastere naturala...nu ai nevoie de nimic, nici pentru tine, nici pentru bebe...si asta inseamna 3 nopti in spital...

din astea mai scazi reducerile...de exemplu 300 de euro daca ai trimitere de la dr de familie...

pretul asta e daca nasti cu medicii ce lucreaza la ei( atentie nu colaboratori) in spital...altfel se mai adauga niste banuti cam 300 de euro.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Wow..La constanta la Euromaterna nasterea naturala e 4.500 iar cezariana 5.000 cu 3 zile de cazare conditii de 5 stele...Ce diferente de pret pentru acelasi lucru....Plus ca Euromaterna e construita din temelie...totul nou ...Inaugurarea a fost anul trecut pe 15.05....

Iuliana cu minune 34+ Tudor Constantin

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

fetelor, ici muuulti. doamne ce de vesti bune.

Felicitari tanti, ochidut, georgia, oana, eladeea, crissy.

eu am lipsit cateva zile, ca am fost la spital din nou. de data asta pt perfuzii cu arginina si apoi cu fier.
ciudat, azi am terminat perfuziile si poate doar mi se pare mie, dar ma simt super. de mult nu m-am simtit asa bine. pot sta in picioare,in scaun, nu mai gafai una intr-una...si am o energie...

puneti-ma si pe mine scurt la curent cu crissy (ca nu pot recupera asa repede si am 4 capitole de citit). ce s-a intamplat? cate sapt avea? inteleg ca e micuta bblina. o, doamne, am sa ma rog si eu pt ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa, mi-am mai amintit...scuze ca scriu haotic..

poti manca mamaliga cu branza si smantana, paste cu branza, lapte cu orez, cu taitei, lapte gris...

cartofi, cel mai bine copti in coaja la cuptor sau fierti in coaja...

sarmalele preferabil in foi de vita, dar mai bine de evitat...

fetele sa imi spuneti si mie unde ati salvat ce v-am zis eu, sa mai citesc si eu din cand in cand, sa imi mai aduc aminte

neuronul meu tot gravid a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

Wow..La constanta la Euromaterna nasterea naturala e 4.500 iar cezariana 5.000 cu 3 zile de cazare conditii de 5 stele...Ce diferente de pret pentru acelasi lucru....Plus ca Euromaterna e construita din temelie...totul nou ...Inaugurarea a fost anul trecut pe 15.05....

AMR -5

si aici sunt conditii de 5 stele...rezervele sunt f f bune...dar nu asta e important au multi medici f buni chiar daca medicul tau nu poate veni la nastere. e pretul mai mare ca se da ora exacta de aici...cum bine zicea oana...
oricum eu am comparatia cu ce a fost la stat asa ca dupa nastere va spun daca a meritat sau nu.
fetelor este ora 21 acusica...

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

fetelor, ici muuulti. doamne ce de vesti bune.

Felicitari tanti, ochidut, georgia, oana, eladeea, crissy.

eu am lipsit cateva zile, ca am fost la spital din nou. de data asta pt perfuzii cu arginina si apoi cu fier.
ciudat, azi am terminat perfuziile si poate doar mi se pare mie, dar ma simt super. de mult nu m-am simtit asa bine. pot sta in picioare,in scaun, nu mai gafai una intr-una...si am o energie...

puneti-ma si pe mine scurt la curent cu crissy (ca nu pot recupera asa repede si am 4 capitole de citit). ce s-a intamplat? cate sapt avea? inteleg ca e micuta bblina. o, doamne, am sa ma rog si eu pt ea.

Crissy a avut ceva sangerari..azi i s-a rupt apa si a nascut prin cezariana pe micuta Teodora 1.450 kg la 31 saptamani

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Am finalizat si rugaciunea, Dumnezeu sa le aibe in paza, sa le ocroteasca
Aelita si Racusoara multumesc pentru sfaturi. Sotul ma va ajuta cu siguranta la cumparaturi si la curatenie, insa in ce priveste bebele nu stiu, habar n-am. Cumva cumva o sa ne invatam amandoi si cu timpul cred ca fiecare isi va stii atributiunile.

31 + cu o de
AMR 8 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput