Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimi,

Laura, Crissbebe multrumesc frumos. Va multumeasc frumos tuturor pt urari.

Zic si eu La multi ani Zeinuca si Dragoselul. Va pup.

La multi ani si pt Ramsan ca sigur nu apuca sa scriu din deplasare.

Noi plecam acum asa ca va pupam si ne auzim curand. Un weekend excelent si o sapt usoara.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

NEatza, zi va dau eu muuulta.

LA MULTI ANI MONIKUS

Cu scuzele de rigoare sa fi sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familia ta TE pup cu mult drag si iti doresc un concediu placut.

Crisbebe, bafta la licenta. DAr cine crezi tu ca e la ora aia pe forum . Noi avem dovlecei cuminti care

Altfel, va servesc si cu ce va pofteste inimioara pentru cele 10 luni ale zgatiei atomice . Nu stiu cand au trecut atatea luni...

La multe lunite Zeina cea frumoasa

La multe lunite STefan si Andrei pentru ieri cu scuzele de rigoare

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

Va invit la o

CRISSBEBE vai oare cum rezisti? E tare rau a nu dormi.De fapt, am ajuns la concluzia ca este cea mai mare trotura ptr o persoana sa fei privata de somn.Sper sa rezisit.Eu zic totusi sa iei niste vitamine si ziua cand dovlecelul doarme sa impingi si tu o ora de somn. Cand e licenta? Nu mai stiu daca ai scris....

LA CAT MAI MULTE LUNITE ptr ALESSIA si DRAGOS.

Revin...

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Gata mi-am schimbat si eu semnatura.

Mami de pepenasul Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si dovlecelul Mattia Gabriel(8 luni)

pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Dananie rezist ca nu am de ales...multa cafea...si energizante...si mai am un energizant puternic...zgatia mea mica care nu ma slabeste nici un pic....pana si mancarea o fac cu el tinandu-se de piciorul meu.. Dar mi asa de drag de el ca nimic nu mai conteaza...
Examenul de licenta(prima parte) il am luni dimineata...

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neataa,
De data asta din Ro Am ajuns luni seara si de ieri abia ne-am mai dezmeticit.Zborul a fost unul lung si greu cu doua stopuri,Joshulinu a iesit cam sifonat saracul din toata treaba asta..:((( Va pove eu alta data.
Multumesc mult pt info cu apa,ii fac laptele cu izvorul alb/bucovina.Apa de la Humana n-am gasit la carrefour..Alex,mersi mult

La multe lunite dovleceilor sarbatoriti zilele acestea-Maia,Ioan Amos,Techilosii!
La multe lunite Zgatix si Alessia!

La multi ani Delia,Monikus si Ramsan,sa fiti fericite fetelor!!

nOi suntem relativ bine,am fost un pic raciti de pe avion dar ne-am revenit.nu s-a adaptat la noul mediu inca,plange ingrozitor si daca merg pana la baie.

s-a trezit,revin

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei, Alessia Zeina, Dragoselu si Alexandru, sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata frumoasa!

Sa stiti ca si noi avem probleme cu somnul, nu ca nu ar fii fost asa de la inceput: acum doarme de la 12 la 13 si de la 17 la 17:30, se mai culca pe la 21:30 si se trezeste la 7 dimineata cu o trezire sigura pe la 2 dimineata sa pape si in rest foiala toata noaptea. Ii apar si 3 sau 4 dinti sus asa ca de o saptamana avem mari probleme cu somnul mai ales noaptea cand nu reusesc sa o mai adorm. Azi noapte de exemplu s-a culcat la 21:30, s-a trezit la 23, la 1 jumate la 3, de la 4:30 la 5:30 nu a dormit deloc, iar de la 5:30 pana la 8 am leganat-o pe picioare, daca ma opream incepea sa geama...Asta e, ne-om face si noi mari odata Si sa stiti ca exista bebei ca in exemplul Deliei, baietelul unei prietene care face 1 an se culca la 21 si doarme pana la 7 dimineata si apoi la 2 ore doarme cate 2 ore...so
Eu la momentul de fata nu ma gandesc sa fac bb 2 prea curand...

Mergi la inceput

Lumi, e tare haioasa fiica ta, am vazut filmuletele, pozele nu pot.
Crissbebe, bafta la licenta!
Kawa, apa de la Humana au in Cora Pantelimon, uneori mai cumpar de acolo! Super tare ca esti in tara!

Sa va mai spun cu timpul asta lipsa, duminica viitoare mergem la o nunta pretentioasa a nasilor Sarei si nu stiu cand o sa reusesc sa ma fac frumoasa si daca reusesc sa ajung la coafor, o sa stea cumnata mea cu cea mica, doar ca ea lucreaza pana pe la 3... Imi cumparasem o rochie ft frumoasa, dar pt ca trebuia modificata un pic si nu am avut cand, o sa port o rochie mai veche, asta este

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna dimi,

Laura, Crissbebe multrumesc frumos. Va multumeasc frumos tuturor pt urari.

Zic si eu La multi ani Zeinuca si Dragoselul. Va pup.

La multi ani si pt Ramsan ca sigur nu apuca sa scriu din deplasare.

Noi plecam acum asa ca va pupam si ne auzim curand. Un weekend excelent si o sapt usoara.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Concediu placut si sa iti incarci bateriile la maxim!

Mergi la inceput

Selen, inca o data, e tare frumoasa papusica ta, nu ii mai spune Puscariasa ca e haioasa tare tunsulica!
De unde ati cumparat masuta aia din poze?

Mergi la inceput