Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hello !
Sunt lovita in cap cu maciuca..
Au iesit prost analizele Carinei, aproapte toate sunt sub limita, adica este anemica .. Nu stiu cat de grav este, luni o vede pediatra. Habar nu am ce sa fac (in afara de a ma invinovati). Ea nu mananca ou, nici ficat, carne destul de greu.. Isi face sila singura cand simte gustul.
Fier i-am dat de la 6 la 9 luni cate 5 picaturi / zi. Oare asta e doza pentru preventie? Ar fi trebuit mai mult? Oooof ce rau ma simt.. Stiu ca nu e sfarsitul lumii dar am piatra asta in capul pieptului..
Nu ma mai jelesc. Gata.
Sa aveti un weekend fain. Pupici.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Hello !
Au iesit prost analizele Carinei, aproapte toate sunt sub limita, adica este anemica .. Nu stiu cat de grav este, luni o vede pediatra. Habar nu am ce sa fac (in afara de a ma invinovati). Ea nu mananca ou, nici ficat, carne destul de greu.. Isi face sila singura cand simte gustul.
Fier i-am dat de la 6 la 9 luni cate 5 picaturi / zi. Oare asta e doza pentru preventie? Ar fi trebuit mai mult? Oooof ce rau ma simt.. Stiu ca nu e sfarsitul lumii dar am piatra asta in capul pieptului..
Nu ma mai jelesc. Gata.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Si eu ii dau 6pic/zi Sarei profilactic, la recomandarea pediatrei, asta de la 7 luni jumate; de cand cu virusul la stomac l-am intrerupt dar ei i-au iesit analizele bune. Manca destul de putina carnita si ousor iar ficatel deloc, probabil ca totusi asimileaza bine putinul asta. Baietelul prietenei mele avea tot la lim inferioara si manca ft mult faata de Sarah. Tu nu ai de ce sa te invinovatesti, probabil ca va trebui sa ii dai vreo 10pic de fe/zi, vezi ce spune dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Hello !
Nu ma mai jelesc. Gata.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

mami, ma chinui de ceva timp sa intru sa-ti raspund din ce stiu eu. eu stiu ca pentru a se absoarbe fierul se ia impreuna cu picaturi de vitamina c. asigura o mai buna absorbtie. si Carol a fost anemic si asa mi-a zis pediatra.

apropo de ficatel si galbenus eu zic sa incerci sa-i dai putiiin de tot amestecat in primele lingurite... incet, incet... poate merge!

din pacate nu am internet aproape deloc aici. merge cu 53k/sec

va pupez pe toate

La multi ani sarbatoritilor nostri minunati. va pe toate

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HAPPY dar de ce ii facusesi analizele? Nu trebuie sa te invinovatesti, ca la varsta asta piticii sunt sensibili tare. La ficat am mai zis...trebuie sa-i dai o bucatica mica.Adica cam 25% din mancare.Restul un pireu din cartofi cu morcovi.Morcovul indulceste putin mancarea. Eu ii mai fac si din broccoli si chiar azi i-am facut pure din broccoli, conopida si morcovi si am adaugat peste.Dar eu deseori adaug ficat.Si eu ii dau mancarea mai mult spre lichid decat spre solid. Deci cu supa care ramane de la fierberea legumelor ii formez un pure mai mult lichid. Asa e mult mai usor de inghitit.tin pumnii sa fie bine.

Eu tocmai i-am pregatit gustarica lui Ale: papanasi dati prin pesmet si zahar.Atat sunt de buniiiiiiiiiiiii.

Si-nca ceva. Diseara ii dau lui Mattia ceea ce-i voi da lui Alessio.Adica, peste cu legume la cuptor. Legume insemnand: broccoli, conopida, morcovi, ciuperci stropite cu o "gura" de zeama de lamaie si ulei masline. Si deci se intelege ca lui Mattia ii voi frula totul. Si ca sa iasa lichidutza mancarea....pun apa. Ca tot spuneam mai sus ca am probleme cu Mattia ca nu vrea sa bea apa.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani MONIKUS!
Multe lunite sanatoase pentru DRAGOS si Alessia!

Mergi la inceput

Suntem plecati la parinti la buzau, binenteles ca ploua si stam in casa. Asta e norocul nostru de cate ori venim fuge vara d enoi.
Iulia ce mai faceti? O plimbarica in crang saptamana viitoare? Pupam raducu si da-mi un semn de viata te rog.

Mergi la inceput

Selen mi-au placut pozele puscariasei. Ce ochisori migdalati..

Mergi la inceput

Crissbebe succes la licenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Ioana, merci de raspuns. Stiam de vit. C, am omis sa spun dar le dadeam impreuna, cate 5 pic din ambele. Vacanta placuta si pupici frumosului Carol
Danangie, am facut hemoglobina completa pentru ca la ultimul control, cel de 9 luni, dr a zis ca e palida tare, si mai bine sa fim siguri. Asa incercam , cate putin, s-o pacalesc, si cu ficatelul si cu galbenusul..dar imediat simte si risc sa nu mai pape deloc retul mesei . E cam fitzoasa, numai fructele le papa cu drag, restul ar putea sa nu existe, legumele, carnea, iaurtul, nimic nu o da pe spate, nici biscuitii sau cerealele
Again, merci pentru sfaturi.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sper sa fie doar o perioada HAPPY. Asa era si nepoatamea. Pffui ce batai de cap. Zic si eu...nu ma-njura....ai probat cumva sa incerci sa-i dai sa manance si in acelasi timp sa ii pui desene animate. Eu asa mai fac cu Mattia. Dar sa stii ca eu doar propun nu-ti spun ce tre' sa faci.da? Nu vreau sa fie interpretat gresit. Ca stiu cum e sa nu iti manance copilul. Aceeasi istorie o am si eu cu Alessio. Si de multe ori imi innabus plansul de neputincioasa ce ma simt. Din pacate Alessio este prea mare ca sa-l mai pacalesc cu desenele animate.

Off cand tocmai imi trecuse spatele, dupa noaptea trecuta....am din nou dureri.Daca am dormit o ora legat e bun. Mattia din cale afara de agitat si mofturos.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput