Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello
multumim fetelor din suflet pt urari dau la schimb niste pizzuline, suculine, frapucine, si cine ce mai pofteste, doar sa spuna, ca virtual se poate orice

La multe lunite si celorlalti sarbatoriti de azi!

LA MULTI ANI RAMSAN!

SA TRAIESTI CU NUMELE PAULICA! si La multi ani tuturor celor cu nume de sfant

Uka, uff, ce urat sa nu te "simt" asa vesela si optimista cum esti de obicei chiar imi pare tare rau de astfel de vesti, vorba Ralukai, oricat ne-ar spune cineva ca e o problema minora, nu poti sa nu te consumi...

Crissbebe, felicitari pt licenta! si sa te intorci cu un zece de la sustinerea lucrarii

Diamar, nu am facut nici un progres cu olita, pt ca nu prea reusesc sa prind momentul.....adik ea cam face o data dimineatza, cum se trezeste, si eu atunci o mai las in patut, sa mai stea singura, o iau cand incepe sa maraie (nici nu intru la ea in camera pana atunci, ca daca ma vede s-a terminat!)...asa, asta ar fi unul, pe care il ratez....si ar mai fi in timpul mesei, cand nu pot sa intrerup sa-i dau de mancare ca s-o pun pe olita.....si mai sunt altele pe care le ratez pur si simplu, pt ca le face cand se joaca si eu fac altceva si nu-s pe faza...
dar sincer nici nu ma grabesc si nici nu ma stresez cu asta...

Daci, acum am vazut si eu ce pozici mai ai la semnatura, galushca e un frumos, are niste ochi minunati si niste gropite si mai
si si parutul ala negru ca abanosul, wow!

Alex, e o dulce Zeina cu palarie

Monica stiu si eu pe cineva din Buc care are apart in Neptun, oare n-or fi nasii tai? nu mai stiu daca am vazut poze de la nunta voastra...
ce tare Dragoshelu, sa pape el singurel a mea n-are nici un interes, nici macar cu mana sa ia, cum zicea si Luci (parca)....imi pare rau ca plange asa, sper sa treaca repede "criza"

am toti dovleceii bolnaviori, sa le treaca usor..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna!!
La multe lunite Ebru!!!

La multi ani Ramsam!!

La multi ani celor care isi sarbatoresc azi onomastica!!

La multi ani Paulica fara frica

Uka, ce pot zice, multa sanatate Carinei, o pup cu drag.
Crisbebe, felicitari pentru nota la scris si multa bafta la prezentare.

Loris mananca mai putin cu caldurile astea si doarme la fel de rau. L-am mutat in camera lui, si eu cu el pentru o perioada. Ii place cum e decorata, i-am pus personaje de desene pe pereti.
Selen, fetita cuminte ai, sta ea singura in patut...Eu daca nu sunt langa el in secunda 2 dupa ce s-a trezit, ori se impinge si se loveste de zabrele, ori se ridica si cade cu fata tot de ele .
cRED CA MERGEM LA NANI
Paaa!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Sa cresti mare, Paulica, sa iti bucuri parintii! Sarah te pupa si ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetele, ati dat pana acum bb-lor suc de rosii? Si ca tot vine sezonul lor, vinete?

Azi noapte am dormit si noi mai bine dupa multa vreme, asa ca azi viata pare mai frumoasa si in sfarsit se simte la deget un dinte de sus, culmea, nu cel la care e gingiuta gaurita

Mergi la inceput

eu nu cred ca ne pacalim bebeii daca le dam altceva "asemanator" sa se joace, ei vor ce avem noi in mana, sau ceea ce folosim noi...a mea sta calare pe mine toata ziua si se intinde la laptop

Kemsy, ee, nu-ti inchipui ca sta cu orele, sta si ea 10-15 minute...isi arunca toate jucariile si suzetele din pat, mai vorbeste putin si dup-aia incepe maraiala...dar asta pt ca nu-i e foame, ca papa lapte la 6-7 si cand se trezeste la 8-9 nu i se face din nou fomica...

nu mai stiu cine m-a intrebat de masuta din poze, noi am primit-o, tot de la nasi (cred ca v-ati saturat de raspunsul asta, dar asta e, am fost niste norocosi si ne-am pricopsit cu multe lucrusoare de la ei...)....

auzi la Irina, cica a dormit Andrei o ora si poate mai prinde si ea una ! pai a mea a dormit fix 20 de minute acum la 3, m-am chinuit s-o adorm la loc, a adormit dupa vreo 50 de ture de curte si s-a trezit in momentul in care am pus piciorul in casa, adik dupa 5 minute

Uve, eu rosii i-am dat deja, cred ca merge si suc de rosii...de vinete nu stiu ce sa zic, nu m-am "documentat" inca....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

auzi la Irina, cica a dormit Andrei o ora si poate mai prinde si ea una ! pai a mea a dormit fix 20 de minute acum la 3, m-am chinuit s-o adorm la loc, a adormit dupa vreo 50 de ture de curte si s-a trezit in momentul in care am pus piciorul in casa, adik dupa 5 minute

si asa a si fost, am mai prins si eu o ora de somn, doar ca surpriza de la trezire a fost febra lui Andrei 38.6 in funduletz , i-am dat un supozitor cu paracetamol si deja se simte ca a scazut; eu nu mai inteleg nimic acum sta cumintel in scaunul de masa si se uita la desene la minimax si rade de mama focului; ma bag la desfacut visine, ca vreau sa fac niste dulceata, vreti?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si asa a si fost, am mai prins si eu o ora de somn, doar ca surpriza de la trezire a fost febra lui Andrei 38.6 in funduletz , i-am dat un supozitor cu paracetamol si deja se simte ca a scazut; eu nu mai inteleg nimic acum sta cumintel in scaunul de masa si se uita la desene la minimax si rade de mama focului; ma bag la desfacut visine, ca vreau sa fac niste dulceata, vreti?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

si asta-i ca sa invarti cutitul in rana, nu??

sper ca nu-i nimic grav cu febra...

a mea iar s-a trezit dupa juma de ora, eu nu mai inteleg nimic

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Irina vin si eu sa te ajut sa scoti samburii,daca vii sa ma ajuti si tu . Asa imi e de urat sa scot samburii singura de imi vine sa ma lipsesc de dulceata.Mi-am facut de capsune( si am mancat-o jumatate ) ,am facut si de cirese, ambele fructe culese de la mama-soacra din gradina,deci sunt foarte bio ,acum mi-a adus visine si zmeura. Deja o galetusa de 1 kg cu zmeura am frecat-o cu zahar si smantana si am halit-o ,mai am doua galetuse la fel.
Uve deci se mai gandeste tac-su' lu' Sarah si poate,poate da fata ? Hai mai ca e bine aici pe malu' marii ,zau.
De Hepi tot nu stie nimeni nimic ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Selen poate o fi ceva in aer ,ca Paul are aproape o saptamana de cand doarme tare prost peste zi,numai cate 20-30 de minute,de doua ori pe zi. Si el dormea la 10 o ora,la 13 inca2 ore,si la 18 inca o ora.Si somnul de noapte era de la 22.30 maxim,iar acum nu adoarme mai devreme de 24 .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Azi am fost cu soatza mea sa doneze sange ( nu ii e frica,dar voiam sa merg si eu,sa ies din casa ) si mi-a placut ca erau foarte multi tineri acolo,studenti, cateva perechi de tineri casatoriti,si nici un om care sa arate a vagabond,sau sa para beat,cum am vazut datile in care am donat si eu sange. Plus ca mai spunea o fata ca "de data asta nu i-a mai ras in nas asistenta care i-a facut fisa,intreband-o daca intradevar are nevoie de bonurile alea de doneaza sange". Mi se pare absurd sa vrei sa faci un bine si sa fii luat peste picior. Si mie mi s-a pus aceeasi intrebare cand am donat prima data. De fapt mi s-a spus : dar esti bine imbracata,chiar asa de mult conteaza cele cteva bonuri care vi se dau? Si eu i-am raspuns ca mama fetitei care a murit cu o zi in urma pentru ca spitalul nu avea grupa ei de sange nu stia ca trebuie "platit" sangele,ca l-at fi platit singura. .A tacut si m-a tinut minte,cand am mai fost nu mi-a mai spus nimic,doar mi-a facut fisa si mi-a spus ca ar trebui sa vina mai multi oameni sa doneze benevol,nu doar pentru bonurile alea sau pentru ca au pe cineva in spital,care are nevoie de sange o anumita grupa.

Mergi la inceput