Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am facut un pic de nani de amiaza cu bebe al meu si m-am trezit cu un singur gand:

LA MULTI ANI, PAUL-IULIAN!

Sa cresti mare, frumos si sanatos..si sa spui si tu ma-ma, nu tot ta-ta! Te pup, Lali. Sa iti traiasca baiatul si sa fie un norocos!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Felicitari, crisbebe!!!!

Cu 10 la oral, iese o nota nemaipomenita!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Intru si eu repede inainte så o luam din loc .Vreau så urez la multe lunite sårbatoritilor de azi si in special norei mele Ebru pe care o pup cu drag!!!

La multi ani scumpa Ramsan!!! Sper ca sunteti bine, nu ai mai scris de mult dar cu siguranta te tin baietii tåi ocupatå.

Crissbebe felicitari!!Se 'vede' bucuria ta din postul de mai sus.Bafta si la celalat examen!!Si gata ai scåpat!

Eu nu prea am timp så mai intru pt ca suntem toatå ziua pe afara.Azi avem prima sedinta daca pot så spun asa, la creså.Vom merge si ne va vorbi putin de inscriere.Il luam si pe Brucu så vedem cum reactioneazå.

Multa sånåtate dovlecutilor!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

la multi ani Paulicå fara fricå!

la multi ani tuturor care poartå nunmele de Petru si Pavel!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare! am fost la dr si se pare ca este o reactie adversa la pofta de mancare a lui Andrei, adica a mancat prea cu pofta ficateii ieri, nu este nici intoxicatie, nici alta boala a copilariei, dam doar zyrtec si spray Cu-Zn de la Uriage + calciu; slava Domnului, ca noi vineri plecam la Brasov, avem un botez, si luam si prichindelul cu noi, asa ca atat ne trebuia, consemn la domiciliu .
pupam toti sarbatoritii de zilele acestea, stiti ca eu merg en-gross, dar ma iertati pentru asta, nu?
crisbebe, felicitari si bafta si la proiect, sa iei maxim, da?

eu azi ii pregatesc dovlecei cu cartofi la cuptor. voi ce le mai dati papa la pranz?

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEX nu am schimbat nimic...i l-am dat ca si pana acum....e de ceva timp i-l dau mai mult la temp camerei. Si acum vazand ca il refuza am inceput sa-l incalzesc dar nici sa auda!! Sunt tare necajita ptr ca iaurtul nu contine ce contine latpele. Dar nu mai stiu ce sa fac. Eu pana acum ii dadeam lapte ptr bbi dar lichid....si ma gandeam sa cumpar praf sa vada daca are alt gust si sa vad daca ii place. Azi am sunat-o din nou pe pediatra si stii ce mi-a zis????? Ca i se pare foarte ciudata ca un copil de 8 luni sa refize laptele!! Zi si tu ce idioata!! §De parca eu ii zic povesti sau parca sunt eu de vina.Offf m-am enervat cumplittt.

UKA offf, nici nu stiu ce sa zic...stii ca de mutle ori cuvintele sunt de prisos....te imbratisez si-ti sunt alaturi.Daca te pot ajuta in vreun fel nu ezita sa ma intrebi.

MONICA cum e Dragoselul azi?

LA MULTI ANI RAMSAN si LA CAT MAI MULTE LUNITE: Rita Ioana, Maria, Ebru, Tudor Gruia, Alicia Andreea, Emma Jasmine, Radu Stefan, Maria Parascheva, Chiara Ada! Sa fiti sanatosi dragi copii si voi parinti sa va bucurati de asa comori. Sanatate multa!
CRISSBEBE sanatate multa lui Alex. Si felicitari ptr examen!!! Mama puternica si speciala!!1 Felicitari si tinem pumnul ptr celalalte!

MAMIDEANDREI la fel si voua sanatate multa. Nu stiu ce ar putea fii bubitele alea....O data lui Alessio tot asa ii aparusera intre degete si in palam si in zona inghinala dar l-am dat cu o crema naturista de aici si cam in 2 sapt am scapat de ele. Eu ma temeam sa nu fie raie. Ca noi mergem des la un tarc de caprite si apai Alessio le atinge, le baga mana in gura...

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

la multi ani dovlecuti

felicitari criss pentru licenta. esti de admirat, pe cuvantul meu!

uka, n-am stiut ca se asteapta dupa un an. imi cer scuze o sa fie bine, vei vedea! ai incredere

dragoshelu' duraselu'... ce tare suna!!! monica

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele multumesc pentru urarile la adresa lui Paul.i-am transmis,si v-a multumit pe limba lui( adica a spus iar ta-ta si mi-a ranjit dintisorii aia mici si dragi) Fac si eu cinste cu ,adica absolut ce doriti .
Urez si eu ,totodata,la multe lunite frumoase sarbatoritilor de azi,sa creasca mari,frumosi si ascultatori,dar mai ales sanatosi.
Cu ocazia asta ma laud si eu,tocmai am primit un sari din india,si sunt tare incantata,abea astept sa il imbrac si sa fac cateva pozici. Eu sunt indebunita dupa dansurile indiene si arabesti,iar cultura indiana ,obiceiurile lor,m-au fascinat de cand eram mica si am vazut "O floare si doi gradinari". Nu aruncati cu rosii,muzica indiana nu este egal cu manele,cum cred multi

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

SAlutare din nou pe la pranz. SUnt cu creierii pe moatze rau de tot. M-a capiat efectiv. PE la 10 a venit mama sa imi aduca niste paine si rosii si porumb. A reusit sa-l adoarma pe la 10 jumate si a dormit pana pe la 11 si ceva. Apoi crauneala si tot tacamul. Apoi pe la 12 a venit tasu pana acasa si de la 12 jumate cand a plecat si pana acum 10 minute mi-a urlat intr-una, dar intr-una, plans isteric si innecat si respirat asa cu sughituri de imi venea sa ma arunc de la etaj. Nici sa manance, nici sa bea, nici sa se joace, nimic. Intr-un final a mancat pe canapea (care este varza ) iar supa a aceeptat-o doar sa o ia el cu lingura o parte si o parte sa o soarba. Baga ca tantalaul lingura in castron dar nu stie sa duca si la gura, adica o duce spre gura dar va dati seama ca se pierde totul pe drum . FElul doi l-am mancat cu furculita pt prima data, ca doar suntem baieti mari . In schimb a motait in timpul mesei, ii cadea capul si se trezea si incepea sa maraie ca mai vrea (zice dai dai). NU a terminat felul ca l-am luat in brate si l-am pus in pat, era efectiv rupt in 14 de somn. DAr eu personal m-am terminat de ras, era ca si copii aia de la camera ascunsa care cad cu nasul in farfurie. Ma oftic ca nu am putut filma ca eram cu castronul si furculita in mana . A adormit murdar la gura, pe maini, pe haine. L-am sters putin cu un servetel umed dupa ce l-am pus in patut dar... e purcel rau de tot, va inchipuiti cum a mancat el supa aia... in fine.
FEbra tot mai are. CAnd a venit mama avea 38,6. Il tot verific si am impresia ca are pusee pt ca ba frige ba e rece. Si stiu ca asta nu e bine. Bubele inca nu au aparut... off. NUma sa treaca febra asta o data ca ma enerveaza rau de tot.

crisbebe, felicitari. Si eu te admir. EU n-as mai putea sa invat nimic. Nu ma mai simt in stare.

danangie, merci de intrebare. Daca nu ar fi asa palngacios nu m-as plange. Dar nu mai suport sa il vad urland. Mi se rupe sufletul.

Uka, te mai pup si imbratisez o data. Fruntea sus pt CArinuta . SI eu am boala de sange si fac lunar drumuri la FUndeni. Daca vrei sa ii pun vreo intrebare doctorei s anu eziti sa imi spui. SAu daca vrei sa o rog sa recomande pe cineva pt copil sau daca se ocupa si ea. EU am mare incredere in ea ca doctor, e o persoana foarte dedicata meseriei. SI iar ma enervez pe medicii astia care dau fier doar pe hemoglobina mica si fara sa faca sideremia

Va mai pup o data pe toate ca nu stiu cand mai reusesc sa intru, cu duracellu nu am nicio sansa pt ca e calare pe laptop. NU va inchipuiti ce se bucura cand il vede deschis. Sare ca un vultur pe taste. Cred ca ii place cum tzacane

CAm atat de pe frontul de vest

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

va mai pup o data pe toate ca nu stiu cand mai reusesc sa intru, cu duracellu nu am nicio sansa pt ca e calare pe laptop. NU va inchipuiti ce se bucura cand il vede deschis. Sare ca un vultur pe taste. Cred ca ii place cum tzacane

noi l-am pacalit dandu-i o tastatura mai veche si bate in ea de mama focului, dar cand i se pune pata, vrea tot la laptop sau calculator, s-a prins ca astea mai fac si altceva. la fel si cu telecomenzile, cand stam la tv ii dam si lui o telecomanda de rezerva (de la DVD), dar s-a prins ca aia nu face nimic si tot pe a noastra o vrea

ma duc la somn, ca andrei deja doarme de o ora si poate mai prind di eu inca una.

pupici

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput