Dovlecei in costum de baie *157*
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danangie
ALEX cand am fost data trecuta la pediatra si i-am spus....ea nici macar nu a comentat...completa ca vaca hartiile alea.Oricum eu ii dau iaurt. Pana acum 3 zile ii dadeam 3 iaurturi....dar cum de 2 zile refuza categoric laptele am inceput sa-i dau 4 iaurturi in fiecare zi.Iar seara ii dau branza la cina. Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni) Pozici cu noi |
Offf, tot e bine ca ai cu ce sa suplinesti, bine macar ca iti papa iaurtul. Dar oare de ce il refuza, ai sesizat ceva deosebit?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata!
uka
fetelor, sunt un pic catranita in dimineata asta! andrei are de aseara niste bubite mici, mici si pielea iritata (rosie) acolo unde are bubitele, adica pe burtica, zona inghinala, spate si de dimineata s-au intins si pe dosul palmei si labutze. nu stiu ce ar putea fi, de la caldura nu sunt sigur! ieri a mancat ficatei inabusiti cu legume si s-au cam batut turcii la gura lui , oare sa i se fi aplecat? astept sa se faca 10 sa sunt dr! in rest nu a vomat, nu e apatic, a papat tot lapticul si aseara si azidimineata! pe mine ma doare capul de nu mai pot; aseara dupa ce a adormit imediat ce a papat, pe la 10 fara10, la 10 jum s-a trezit plangand si a adormit la loc abia pe la 12 jum; asa prost am dormit! si vremea e urata si nu putem iesi, macar sa ma mai linistesc!
hai ca m-am plans desul de dimineata, va pup dulce pe toate!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Buna seara! Oof..se pare ca micuta mea are talasemie; e o boala a sangelui, organismul ei nu produce destula hemoglobina. O mosteneste de la Dragos, o are si sora lui si mama lor. In principiu nu e grav, se poate trai cu ea dar are ca simtome oboseala permanenta, albeata pielii, anemie. Ma simt groaznic. Nu mai zic nimic, m-as ascunde intr-o pestera ca sa pot plange. C a r i n a Nihil Sine Deo |
Si soacra-mea are talasemie minora, sotul meu nu stiu...de cate ori a intrebat i s-a spus ca nu e cazul de analiza suplimentara, adica de electroforeza hemoglobinei. In talasemie nu se administreaza fier, banuiesc ca stiti deja; nepotul nasilor nostri are si el talasemie minora, desi e un duracell. Va pup si multa sanatate!
uve_got_mail spune:
Claucia, concediu placut sa aveti!
Alex, e tare haioasa Zeina cu palariuta. Referitor la lapte, sa stii ca in convalescenta si Sarah a mancat mult mai mult decat o facea inainte, dar ne-am revenit se pare...
Monica, multa sanatate lui Dragos!
Lali, sper ca ati sarbatorit, chiar si cu intarziere!
Crissbebe, bafta si la urmatorul examen! Si daca nu face febra Alex, poate nu e de antibiotic...
Mamideandrei, sa nu fie tot vreun virus de-asta; cand a facut fiica-mea roseola nici nu am observat ca are febra. Sper sa fiti bine
uve_got_mail spune:
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de astazi: Rita Ioana, Maria, Ebru, Tudor Gruia, Alicia Andreea, Emma Jasmine, Radu Stefan, Maria Parascheva, Chiara Ada!
La multi ani, Ramsan!
Onomastica plina de bucurii tuturor celor ce poarta numele de Petru si Pavel!
suede spune:
La multi ani Ramsan!!!!
La multi ani tuturor dovlecutilor de 29 si in special papusicii Ebru!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
happy_uka spune:
Girlz,
multumesc tare mult pentru incurajari
Ma intreba Ioana daca e definitiv diagnosticul; analiza asta care spune clar daca are sau nu talasemie - electroforeza hemoglobinei- se face dupa 1 an , dar doctorita noastra a zis ca are aproape sigur talasemie minora, date fiind rezultatele analizelor si faptul ca o are si tatal ei. Mai este o sansa mica sa nu o fi mostenit? Nu stiu, sper sa fie asa. Cu Dumnezeu inainte. Va pup!
Aa, si stiu ca trebuie evitat fierul. Acum cateva zile ma plangeam ca nu asimileaza fierul, acum trebuie evitat.. Minunat. Mi-e dor de Hepi.
C a r i n a
Nihil Sine Deo
SabinaY. spune:
Ma chinui sa va multumesc pentru urari de ceva vreme.
Asadar,multumesc tuturor!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
crissbebe spune:
Buna dimineata dragele mele..
Am vorbit cu pediatra si mi-a zis ca este vorba de o laringita exact cum banuiam...cica de ieri i-au venit numai bebelusi cu laringita..
La 3 mergem la control...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
crissbebe spune:
AM LUAT EXAMENULLLLLLLLLLLLL....... CE-I DREPT CU 7 DAR CE MAI CONTEAZA...ACUM MAI AM PROBA ORALA SI GATA.....
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72