Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Ramona!

La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel (Paul)!

La multe lunite Ebru, Patricia si Radu!

Uka, Moni va imbratisez cu drag

Daci superb Fat Frumos al tau

crissbebe felicitari!

Nu mai stiu ce am citit, ca eu vin dupa 3 nopti nedormite aproape deloc, nu stiu daca am dormite vreo 2 ore pe noapte asa pe bucati de vreo 10 minute . Plange amaratul si urla si geme de durere de dinti. Incepe sa se vada ceva alb sus, dar nu se simte. Deci sigur ne mai asteapta una la fel. Vestea buna e ca inca simt ca mai pot... cred ca mila fata de el ma face sa nu ma gandesc la mine si la oboseala mea. Pana acum i-am dat cu camilia si calgel, din asta aveam in casa. Selen cum se numeste unguentul homeopatic al tau? Si oare se gaseste in farmacii? Azi n-am gasit nimic homeopat. Dar m-am umplut de geluri cumparate de la farmacie, le-am testat pe toate pe gingiile mele, sunt fix apa de ploaie, dupa 1-2 minute nu mai au nici un efect. Si mi-am mai luat nurofen, noi n-am luat pana acum niciodata, ca citisem eu ca si daca sunt pentru peste 6 luni, daca le dai sub 2 ani nu stiu ce e de rau, ca nu mai am linkul si nu mai tin minte. Am crezut atunci ca vom putea si fara (ma enerveaza la culme si chimicalele din el) dar nu putem... Mi se rupe sufletul cand din somnul cel mai profund se trezeste urland si plangand. Si cand nu urla geme...

Asa ca iertati daca sunt zapacita si uit ceva, ca sunt cam zombie

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Raluk, am maraitul sa iasa repede dintocii de sus sa nu mai chinuie baiatul. Si al meu are de vreo saptamana cate o trezire pe noapte in urlete si suspine. Acum de 2 zile de cand e pe antitermice (nurofen si panadol) vad ca nu s-a mai trezit. DEci or avea si ele pana la urma un efect de calmare. La chimicalele din ele nici nu mai vreau sa ma gandesc. Si daca te hotarasti sa ii dai vezi s aii dai in functie de kg lui. Eu pana sa merg la doc ii dadeam 2,5 ml ca asa stiam eu de cand a fost racit dupa botez. Insa acum mi-a dat 4 ml nurofen si 7 ml panadol ca are deja peste 11 kile

VA mai pup o data si pe seara. Eu sunt terminata fizic si psihic. Mi-a urlat astazi cat nu mi-a urlat toata viata lui. O tura de la 12 jumate la 2 si inca o tura de pe la 4 pana pe la 5 jumate. Efectiv nu mai stiam ce sa-i fac. Norocul meu ca a venit tata pe la mine si l-a calmat el. .Altfel cred ca... nu stiu ce faceam. Ta-su lu bebe nici la ora asta nu a venit acasa. Nu mai spun ca nu a dat niciun telefon sa intrebe ce face fii-su, daca mai are febra... am niste draci si pe el de numai pot. Asa imi vine de multe ori sa fac bagajele si sa plec... dar asta e alta poveste si iar m-am intins.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Raluk, am maraitul sa iasa repede dintocii de sus sa nu mai chinuie baiatul. Si al meu are de vreo saptamana cate o trezire pe noapte in urlete si suspine. Acum de 2 zile de cand e pe antitermice (nurofen si panadol) vad ca nu s-a mai trezit. DEci or avea si ele pana la urma un efect de calmare. La chimicalele din ele nici nu mai vreau sa ma gandesc. Si daca te hotarasti sa ii dai vezi s aii dai in functie de kg lui. Eu pana sa merg la doc ii dadeam 2,5 ml ca asa stiam eu de cand a fost racit dupa botez. Insa acum mi-a dat 4 ml nurofen si 7 ml panadol ca are deja peste 11 kile

VA mai pup o data si pe seara. Eu sunt terminata fizic si psihic. Mi-a urlat astazi cat nu mi-a urlat toata viata lui. O tura de la 12 jumate la 2 si inca o tura de pe la 4 pana pe la 5 jumate. Efectiv nu mai stiam ce sa-i fac. Norocul meu ca a venit tata pe la mine si l-a calmat el. .Altfel cred ca... nu stiu ce faceam. Ta-su lu bebe nici la ora asta nu a venit acasa. Nu mai spun ca nu a dat niciun telefon sa intrebe ce face fii-su, daca mai are febra... am niste draci si pe el de numai pot. Asa imi vine de multe ori sa fac bagajele si sa plec... dar asta e alta poveste si iar m-am intins.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Te pup Monica!In asentimentul tau in multe din ce spui!Sanatate multa lui Zgatix.

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Buna seara la toata lumea!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
La noi e mare sarbatoare.Si eu si tati avem ca al doilea prenume Pavel respectiv Petruta,asa ca...Si apoi puiul nostru face azi 9 luni.Of ce a trecut timpul!Va servesc cu totae bunataturile,virtual desigur,asta daca nu sunteti prin preajma.Va pup pe toti cu mare drag.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Uka,te imbratissez si iti urez multa putere.Sa dea Doamne-Doamne ca fetita scumpa sa nu fi mostenit totusi acea boala.E drept ca n-am citit despre ea ,insa nu poate fi naiba asa de negru!Sanatate Carinutei

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Oof Monica,de ai sti cat te inteleg... desi Vali isi da silinta,ma ajuta cand este acasa, face curat mai bine ca mine ,face si mancare daca eu sunt dupa o noapte nedormita, dar niciodata nu suna peste zi sa ma intrebe ce face Paul,nu ma suna sa ma intrebe asta nici cand maraia si smiorcaia Paul din cauza ultimilor doi dinti... poate asa sunt programati genetic barbatii,sa lase treburile astea in seama femeii.Nu cred ca nu ii pasa sotului tau ca plange Dragoselul,ci mai degraba cred ca stie ca il faci tu bine,ca doar de aia mama este mama,sa aline durerile puiului . Acum na,tu stii mai bine ce este in familia ta,ce si cat face sotul si cat ai vrea tu sa faca. Eu te-as sfatui sa discuti cu el,inainte sa "nu mai poti" si sa rabufnesti. Acum,cu maraiala lui,cu plansul,cu urlatul fara un motiv clar,cu neputinta ta ca nu il poti ajuta, cu faptul ca sotul nu ar da semne ca il deranjeaza ca plange Dragos,te vor face sa izbucnesti si o sa va certati rau. Va pupam, poate mai trec din rele.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alex ,faci tu capitol nou,sau fac eu ?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Alex ,faci tu capitol nou,sau fac eu ?

Gataaaa, sunt la zi...vrei sa fac eu?

Hai ca parca vad ca ne invitam una pe alta si ramanem in fundul gol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La multi ani Ramsan!
La multi ani tuturor dovleceilor de azi si
La multi ani tuturor celor cu numele de sfinti!
Crissbebe felicitari pt reusita si multa bafta mai departe!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, DELABARRE se numeste unguentul homeopat (la noi sunt doua farmacii specializate pe homeopate si acolo am gasit), dar sa stii ca mie mi se pare mai slab decat dentinox...eu folosesc ziua delabarre, ca altfel e ziua, sunt tot timpul langa ea si o mai pot calma, ii pot distrage atentia, iar noaptea dentinox, ca sa doarma bine....la noi au avut efect amandoua, nu am prea am avut probleme cu plans si urlat asa mult, deci nu suntem un reper prea bun...

Monica si eu te inteleg, cu sotzul nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar vorba lui Lali, poate e bine sa stii ca asa "e" unii barbati, nu ai dat tu peste cel mai rau cu plansul lui Atomix nu stiu ce sa zic, de la rubeola n-ar trebui in mod normal sa planga, nu? sper sa nu mai aiba crize din astea si noaptea

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput