Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Cu toate ca e cam tarziu Maria pui de aricel sa cresti mare ,frumoasa si sanatoasa...
Rita Ioana, Tudor Gruia, Alicia Andrea
Chiara sa cresti mare puiule...
Apropo fetelor mai stiti ceva de Andrecj? Sau de Hepilica noastra?
S-a intamplat ceva cu ele?

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Si cum suntem deja in data de 29 vreau sa fiu prima care ii ureaza "La multe lunite" unui dovlecel exotic..
Ebru sa cresti mare, printesa frumoasa si sa-ti bucuri parintii.

Ramsan sa fii sanatoasa,iubita si fericita alaturi de familia ta...

(22.09.09)

Mergi la inceput

Gata am plecat la culcare ca iar bantui pe aici singura...

(22.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

nu esti chiar singura crissbebe, mai sunt si eu prin preajma - acum e ora mea pt mine

felicitari pentru hopul trecut si pt "doftoricirea" maselei !

www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

La multi multi ani fericiti impreuna Lali !

din ce vad pustiul tau a mostenit acei ochi frumosi verzi ai tatalui , nu ca ai tai nu ar fi frumosi :)

noapte buna, plange darius asa ca am fugit

daci

www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
ca poate iese si soarele azi, sunt satula de stat in casa.

La multe lunitze EBRU!! Ce fetita mare te-ai facut!
La multe lunitze RADU-STEFAN! Tu esti flacau in toata regula!

Monica, Uka, sanatate puilor, ma gandesc acum cate boli raman nedescoperite din lipsa de analize si mai ca mi-as lua si eu inima in dinti sa ii fac un set lui Rares.
Noi ieri am avut mari probleme cu mancatul, a luat cam 100 de gr de fructe si 50 de gr de iaurt. Macar daca ar fi compensat cu laptic, dar nici macar. La legume i-am facut piure de cartof dulce cu o bucatica mica mica de ficatel de pui. Cahh, desigur, nu stiu cum sa mai fac cu ficatelul asta ca nu il vrea si pace. Sa vedem azi daca la fel face, la noi de obicei o sapatamana papa bine, una nu, asa ca saptamana asta se pare ca e aia neagra.

Si inca o problema azi, sper sa nu ma credeti nebuna . Lui Rares i-au iesit primii dinti pe 20, respectiv 30 mai (atunci au spart), deci mai mult de o luna, dar nu au crescut decat vreo 3-4 mm deasupra gingiei si parca asa au ramas. Adica de vreo 2 saptamani nu mi se pare ca s-au inaltat deloc. E normal? E lipsa de calciu?

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Uka, draga mea Fruntea sus. Noi suntem umarul tau aici.
Acum intreb si eu ca Ioanna, ati facut analiza de depistare? Banuiesc totusi ca da, nu cred ca un dr s-ar arunca sa dea un astfel de diagnostic aiurea. Banuiesc si faptul ca este din aceea minora. Era mai rau daca ati fi avut amandoi si ea ar fi mostenit. CA sa te incurajez, iti spun ca si una din bunele mele prietene are, si a descoperit abia pe la 30 si ceva de ani si este un om absolt normal, deloc obosit, adica vreau sa spun ca nu o afecteaza cu nimic. Ea a descoperit doar pt ca se simtea extrem de extenuata in timpul menstruatiei, atat.
CArinoasa este un copil extrem de activ deci nu cred ca e foarte afectata, adica, nu ma intelege gresit, in sensul ca nu e ceva grav.

Asa, despre noi nu va faceti griji. Suntem ok. Tot duracelli . FEbra a mai scazut, apare dupa mai multe ore,defapt mai mult dimineata si seara, e mai mica.Nu suntem inca dalmatieni. DAca nu apar azi-maine bubele nici nu stiu daca chiar e rubeola desi am citit pe net ca pot sa nici nu apara... In fine, nu e ceva grav. Habar nu am de unde ne-am pricopsit cu ea . La mare mergeam la apartamentul nasului nostru, deci nu platisem nimic asa ca noi chiar nu am pierdut nimic. Atat ca ma termina fizic si psihic copilasul asta ca e putin mai marait decat de obicei. NAh, s-o simti si el mai rau cu febroiu ala . Mai rau, ma gandesc la finua mea care e in 9 saptamani. DAr nu l-a vazut pe Dragos direct ci doar pe noi si in plus a facut analiza de rubeolla si i-a iesit ca a avut-o.

Va dulce pe fiecare in parte si ma iertati ca nu raspund asa la fiecare.

LA MULTE LUNITE EBRUSKA ALBA CA ZAPADA
SA cresti mare si sanatoasa sa ii bucuri mereu pe parintii tai

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si muuuulta pentru toata lumea.

X_ggg sa stii ca si mandrei mele i-au crescut relativ greu dintzocii, adica cred ca a durat cam o luna sa se inalte calumea, nu stiu ce sa zic.

Crissbebe bravo pentru primul hop trecut, urmatorul nu e asa greu, crede-ma. Cat despre lapte, nu stiu ce sa zic cu cantitatea, acum depinde si de cate ori bea Alex al tau lapte, conteaza cantitatea pe zi, deci poate per total e ok. Mie mi s-a spus ca ar fi minim 400ml, ideal 500-600ml.

Noi am papat aseara cam 200ml si azi dimieata 180ml, deci e cat de cat ok...am scos cerealele si am trecut pe Millumil3 (conbinat inca cu HN25), sper sa fie ok.

La multi ani RAMSAN

La multe lunitze fericite EBRU FATIMA, Emma Jasmin, RADU STEFAN, Maria Parascheva

Gata, am plecat la bucatarie, ca am incercat si eu reteta de mazare la cuptor pentru mandra mea, sa vedem ce iese.

Va doresc o zi minunata.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Uka, te imbratisez, draga mea!

Va pup, girls, numai bine!

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Raluk

Danangie tare rau imi pare ca nici Mattia nu papa laptic...si tu cum te descurci cu el? Presupun ca ii dai iaurt si branzica, nu? Sau ce vi s-a spus mai exact acolo, ca poate sunt aia mai cu mot si ma lumineaza si pe mine.

Eu va las, ma bag la somn, noapte bunicica sa aveti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

ALEX cand am fost data trecuta la pediatra si i-am spus....ea nici macar nu a comentat...completa ca vaca hartiile alea.Oricum eu ii dau iaurt. Pana acum 3 zile ii dadeam 3 iaurturi....dar cum de 2 zile refuza categoric laptele am inceput sa-i dau 4 iaurturi in fiecare zi.Iar seara ii dau branza la cina.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput