Dovlecei in costum de baie *157*
Raspunsuri - Pagina 12
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am intrat doar sa va pt ca nu am avut timp sa recuperez prea mult asa ca nu stiu ce mai faceti; sper ca bine sau spre bine cu totii;
am vrut sa va zic ca si eu alaptez si ca sanul e in continuare masa principala si de baza :)
lumea zice ca e bine facut si ca ii merge bine - stiu ca-l ajuta si genele - asa ca eu incerc sa nu ma alertez cand aud ca piticii vostrii sunt anemici si incerc sa-mi scot din cap ideea ca poate ar tb sa-l duc si eu la analize :)
va imbratisez pe toate
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
daciana.ilie spune:
am uitat sa ma laud
a facut primii pasi singur si de cateva zile ii tot exerseaza si e ff fericit legat de asta; e in continuare ff prietenos si sociabil a.i. reuseste sa ma faca sa ma simt eu stanjenita prin parc, cand se opreste langa cineva si incepe sa-i zambeasca insistent :)
noi avem deocamdata 2 dinti jos si acum au aparut si 2 de sus - al doilea abia acum se vede dar suntem ok
cam atat cred
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
monica_dicut spune:
Neatza. POftiti la
Lull, RAlu,DAnuk merci de incurajari
DAnangie, merci de explicatii cu "roseola" sau ce o fi fost. UIte sa ma uit si eu la limba lui.
Am avut o noapte destul de linistita, cu o trezire in urlete pe la ora 12, cu un plans cu lacrimi de crocodil. NU stiu ce a avut, reuseam sa-l linistesc si cum intra tasu in camera incepea iar si urla. Intr-un final l-am adormit in patul mare si cand l-am mutat la el in pat a inceput sa rada, sa gongane si sa dea din picioare, apoi mi-a luat mana sa dansam . Intr-un final a adormit. Bine, s-a trezit fleasca de transpirat si cu pampersul plin, pietroi era. L-am schimbat, l-am imbracat doar intr-un body cu maneca scurta si atat. Toata noaptea nu a avut febra deloc. DImineata pe la 5 a inceput sa urce iar. LA 6 avea 38,8.Pampersul era iar plin pietroi. A baut un bibe de 125 ml plin de ceai, i-am dat NUrofen si s-a culcat la loc dar cam in scanceli si parca ceva il durea. Dupa vreo ora i-a scazut febra insa acum mi se pare ca a inceput sa urce iar . Acum inca doarme linistit dar e iar fleasca de transpirat la par.
Am sunat si la pediatra si m-a chemat sa-l vada la 10. Tineti-mi pumnii sa nu fie nimic grav. M-a speriat cumnatamea aseara ca la fel a patit cu nepotul de 3 anisori. I-a facut febra tot asa, aparent niciun simptom, nicio durere si cand s-a dus luni la pediatra avea otita nu stiu de care si cica o sa-i treaca in 3 luni . COpilul nu acuza insa nici in ziua de azi durere (asta era acum o saptamana). A fost si la ORL si diagnosticul a fost aceleasi. NU ne-am intalnit cu ei de atunci asa ca nu putea sa fi luat de la el.
Cam atat de pe frontul de vest. SA aveti o zi faina si o saptamana usoara cu dovlecei cuminti si fara probleme.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la multa pentru toate doritoarele.
Monica tinem pumnii sa nu fie nicmi grav.
Bineinteles ca la noi a reinceput odisee nebautului de lapte ca vorba ceea, de ce ti-e frica, de aia nu scapi. Aseara a fost cum a mai fost ca a baut 200 (in mod normal 250) dar dimineata a fost super cu 120 (in mod normal 210) In mod normal nu are ce sa fie decat schimbarea de lapte, diseara o sa ii dau din celalalt sa vedem daca imi bea la fel de bine ca pana acum. O sa sun si pediatra sa vedem ce zice si ea...probabil vom incerca si altceva decat Aptamil HA ca pe Milupa HN25 clar nu mai am voie sa o tin. Asdar, am luat-o de la capat, imi vine sa bocesc intr-una, mai ales ca ne revenisem atat de frumos.DAR, nu disper, nimic nu poate fi mai rau decat vomitatul ala fara oprire. SA ne tineti pumnii.
Va doresc o zi minunata, ca a mea nu a inceput bine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
buna dimineata,
o saptamana minunata sa aveti!
offf, mai fetelor, mai, va tin pumnii sa fie bine azi si de acum incolo!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Lali_mete spune:
Ola fetele,ce faceti voi? La noi dor ce iesise soarele si iar ploua . Acum un sfert de ora m-a sunat soatza sa imi spuna sa strang hainele de la uscat ca unde luceaza el (in cealalta parte a orasului ) ploua cu galeata,si la noi era soare . Dupa 10 minute a inceput o ploaie de nu vedeam in strada bine
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
monica_dicut spune:
Sunt bosmflata. Verdict nasol: Rubeola Imi vine sa bat pe cineva
Cam in 2 zile or sa erupa bubitele. S-a luat dupa ganglionii umflati undeva pe la spate. Fara baita pana trece eruptia, fara iesit afara cel putin o saptamana... cred ca o sa ma impusc
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
danangie spune:
Buna ziua,
KEMSY poze noi sunt la semnatura. chiar acum vreo 3 sapt ampus niste poze noi.
LALI apai sincer nu stiu de ce am sters povestea nasterii. Parca nu mi se mai parea de actualitate.Zici sa o pun din nou? La povestea lui Mattia inca lucrez.
ALEX aceeasi problema am si eu. Mattia refuza laptele.Nu mai stiu ce sa fac.
MONICA imi pare tare rau.....pup dovlecelul sa se faca bine si sa nu sufere.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
diamar78 spune:
Salutare!
Sunt intr-o dispozitie buna dar nu stiu de ce, cel mic doarme asa ca am intrat sa va salut. Am citit doar pagina asta.
Vad ca au inceput si alti dovlecei sa faca pasi singuri. Felicitari pui de dacianailie.
Monica, lasa ca nu-i asa grav, doar cu iesitul afara e mai rau. dragoselul.
Alex, poate o sa bea mai mult lapte la alta masa, nu te mai necaji asa.
Lali, lasa ca nu tin ploile astea de vara.
Am visat cu uka ca era gravida si era un pic necajita si eu i-am spus ca o sa faca o fetita la fel de draguta ca si carina.
toate fetele cu dovleceii din dotare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mamideandrei spune:
salutare, salutare! remember us? sper ca da ! mi-a fost dor de voi, v-am mai citit asa pe apucate, dar de tinut minte ... ; noi am tot fost plecati, am avut 2 aniversari cu multe mese de pregatit, cu Andrei duracell care nu ma scapa o secunda, pe unde ma prinde ma apuca de rochie/picior/pantalon, a invatat sa treaca pragurile cu premergatorul si toata casa e a lui....seara avem distractie la nani, eu il pun sa doarma, el se ridica in picioare , vine langa usa si ma striga . in rest papa la fel de bine , orice, oricand si oriunde, doar la laptic inca ii dau 210 ml si seara si dimineata! si app de fier nu i-am dat niciodata; am intrebat dr la 8 luni si mi-a zis ca arata ok si pt linistea mea pot sa ii fac niste analize la 1 an...
el oricum papa bine si ficatel, si carnita si ou, asa ca...sper sa nu fie nici o problema!
monica dragoselul sa treaca repede bubitele! cat despre iesitul afara, se anunta ploaie toata saptamana asa ca...
alex si pentru printesa frumoasa si sper sa gasiti formula de lapte potrivita!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA