Dovlecei in costum de baie *157*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello

www.tare.ro/alphacat/419701-cainele-are-o-problema-cu-basescu" target="_blank">TARE

Monica, lasa mami, ca uite asa scapati de una, si e mai usor acum sa-l tii in casa o sapt, decat la varsta gradinitei...vezi si tu partea plina a paharului

Daci, bine ai revenit, si felicitari pt progrese! te mai asteptam cu vesti! si poze cu galushca mica

Alex, nu te mai stresa asa tare, incearca sia lte feluri de lapte daca asta nu-i place..stiu ca le-ai mai icnercat, dar era parca in perioada vomitacioasa, poate acum reactioneaza altfel..

Lali, a venit si la noi ploaia prima data am auzit tunete, cred ca erau pe la tine prin cartier peste vreo ora au ajuns la noi
iar cu banii, chiar nu stiu ce sa-ti zic, e tare greu, sa vrei sa-i oferi mai multe copilului si sa nu poti...dar os scoateti voi la liman, sunt sigura

Ioanna, felicitari, si eu de cateva zile nu-i mai dau mancarea blenduita, o pasez doar cu furculita si vad ca papa deci nu mai merg cu blenderul la gradi

Diamar, ma bucur sa aud mamici intr-o dispozitie buna

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

buna fetelor,

amintrat sa ma lau, evident . fii-miu mananca singur bucatele adica i-am pus pe masa bucatele de paine cam cat unghia de la deget si le ia intre doua degetele si le mananca. adica le mesteca in toata regula. de azi i-am dat si bucatele de biscuiti pentru copii. e in culmea fericirii cand papa buactele. deja mancarea i-o pasez la furculita ca piure nu mai doreste.

bravoooo! si Andrei mananca bucatele de pe la 8 luni, adica pasate la furculita sau mai comod pt mine, date prin masina de tocat, sau date pe razatoarea mica (fructele)

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hello again.

Ne-am intors si noi de afara, tare rau imi pare sa aud ca ploo in alte parti, desi nici aici nu mai are mult.

Monica imi pare tare rau, dar e mai bine acum cand e mic, e nasol momentul, am inteles...offf...asta e cu copil mic, niciodata nu stii cat te loveste. Pupam sa treaca.

Selen felicitari mamis pentru asa realizare, se pare ca raman numai eu cu blenderul la gradinita, dar nu-i nimic, ce nu fac eu pentru ea.

Mamideandrei de voi ce sa mai zic, Andrei rulzzz!!!

Fetelor, sar'mana de incurajari, am vb si cu dr, singura varianta este sa incerc si un lapte normal si nu HA, am ales Millumil ptr ca este mai dulce....daca nici asa nu va vrea sa bea vom face totusi testul de intoleranta la lactoza, ca sa eliminam cauzele medicale, daca nici aici nu iese nimic, sunt pure fitze.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica sanatate multa lui dragos. Imi pare rau ca a luat rubeola tocmai inainte de plecarea la mare. Asta este cand ai copii mici tot timpul intervine ceva.
Alex sper sa FIE DOAR FITE. Oricum alex bea bine milumil pana acum 2 saptamani de cand a inceput sa il cam refuze, am inteles ca unii copii la 9-10 luni pot avea astfel de perioade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

Ne-am reintors si noi in lumea virtuala,avem net!!!!

Nela,Raluk,va

Am fost si noi raciti,toti 4,insa acum ne-am revenit. Baietii sunt tot mai nazdravani,se joaca amandoi (de fapt,Razvi ii cam strica "mendrele" lui Alex ) casute,garaje,parc auto...tot ce prinde in cale tre' sa analizeze...se lasa cu razboi in toata regula si cu un plangacios care vine sa-l parasca pe fratele mai mic,sau uneori,ii spune f calm sa plece si sa nu-i mai strice jucariile ; ador sa-i urmaresc in astfel de momente,sunt minunati amandoi,cum interactioneaza ei...

Monica,am vazut pozele de la tara,sunt superbemulta sanatate lui Dragoselu' si sa scapati cat mai repede de rubeola

Dana,voi ce mai faceti mami?

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Selen, stai linistita ca a fost o stare de moment. Deja sunt cu nervii la pamant din cauza celui mare care nu asculta de nicio culoare si tot timpul ii face ceva rau celui mic.
Cu oilta cum stati, ati facut ceva la ea sau era doar pt poze?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragele noastre,

Noi pe picior de plecare in speram insorita Grecie, plecam diseara, desi nu am mai mers noaptea dar am facut drumul in sine de peste 10 ori, prima oara cand plecam noaptea ca sa nu transpire piticloantele, sa nu ne oprim atat de des pt papa/pipi/apa/tobogane/etc.
Abia asteptam, avem ceva drum, mergem si cu ferry dar scurtut, cam o ora si jumatate, si restul cu masina, cam 10 ore. Sper sa fie ok.

Micutele mele sunt bine, cea mica e perfecta, adica nu tuseste nu are muci, mananca si bea, Doamne ajuta sa nu cobesc. Tot cei 6 dintisori, 4 sus si 2 jos, doarme bine, cu o trezire la 2 si una la 6, parca are ceas, asa a facut ea de cand se stie, adica de....aproape 10 luni.

Am vazut ca ati vorbit de papa, somn, nervisori, etc.
Cu fierul, eu nu am analizat nici o fata si nici nu intentionez, eu consider ca mananca in mare cam tot ce trebuie, fara sa ii dau carne in fiecare zi Isei, ba chiar ea mananca mai vegetarian asa, nu prea servim carnita, doar mai rar, ousor cred ca si mai rar, in fine.

Ea mananca asa: lapte la 10 seara (270ml), la 2 noaptea (170ml) si la 6 dimineata (200ml) un total cam de 550-600ml.
La ora 10 papa piure de fructe, in general de mere, pere, nu prea cu mari variantii si un iaurt natural, amestecat in piure sau ca atare, plus niste biscuitei pasati in piureul de fructe,.
La ora 2 papa piure de legume, ea mananca acelasi morcov, dovlecel si cartofior, cam atat zilnic, cu variatiile de rigoare, cand cu broccoli si telina, etc. I-am facut si spanac, adica spanac pus la fiert cu un morcov mare si un dovlecel mic, apa cat sa acopere abia abia aproape sub nivelul legumelor, un strop. Si le-am lasat asa cu capac inabusite, cand le-am pus la blender cu un pic de ulei de masline s-a lins pe buzite micuta mea.
La ora 6 mananca iaurt in principiu sau vreo budinca de pe la Humana, cereale etc
Si cam asta. Noi nu prea variem, nu prea imi bat capul cu ce sa mai fac, atata timp cat puiul papa, eu nu cred ca se plictiseste, nu stie ea ca e ora 2 si sa zica: of mama asta imi da acelasi lucru la ora 2! de unde, nu stie ea ca vin fructele, legumele, iaurtul, lapticul, etc.

Alex, sa stii ca si cu Alessia am avut o perioada de refuz de lapte, nu mai stiu la ce varsta, dar destul de micuta, stiu ca ma chinuiam si ma bucuram ca mai papa 10 ml, cand incepea sa se auda supapa de la biberon se mai duceau 10 ml.
Sora mea, cu baietelul cel mare, care are acum 3 anisori, tot asa, de pe la 4 luni chiar nu a mai vrut lapte, greu de tot cu el, i-a dat in loc cereale de la Humana, cu acelasi lapte facute (inclus) si asa au tinut-o pana spre un an si ceva (papa seara in loc de lapte, si dimineata la fel sau altceva, nu mai stiu) cand a inceput din nou sa bea lapte si cu ce pofta., Bea si acum. Acum, ce sa zic, sper sa nu fie cazul vostru, la Alessia m-a tinut cateva saptamani numai si a reinceput sa bea lapte, ea la 1 an si jumatate nu a mai vrut, dar manca dimineata cereale cu lapte si la ora 6 cereale de la Humana, plus ca a fost si este mare fan iaurt, branza, cascaval etc.
Eu ii mai dadeam Alessiei cand nu vroia lapte si Night-papa parca de la Hipp, e tot ca o budincuta laptoasa, o papa cu brio, cereale facute cu apa, si rabdare de fier. Cu cat te chinui sa convingi copilul cu atat va fi mai suspicios si se va lupta mai mult cu tine.

Eu aveam o regula la Alessia, daca a mancat macar jumatate din cat i-am pregatit, atunci e ok. Nu insistam, nu o obligam, nu faceam ca trenul, masinuta, desenele etc. La ea a mers mereu si acum e o mare mancacioasa (si o mare slabatura de altfel manechina lu mami)
La Isa mai gresesc, o cam conving sa manance, ii dau jucarii, se invarte, se prosteste, eu ii dau in orice pozitie vrea ea, in fine.
Bineinteles ca, spunea o mamica, daca ai un copil care nu mananca nimic zile, si il vezi cum slabeste si se topeste in fata ta, si ceafa de porc ii pregatesti. Sper sa nu fie cazul, nu am avut asa experiente rele.

In rest copilele sunt bine, dragalashe si bune, se joaca si se dragalesc, as scrie mai multe dar deja cred ca aruncati cu tastele dupa mine la cat am scrie, iertare..
Se iubesc si se joaca, Isa merge de manute tinuta, se taraste pe burtica, incearca sa se si ridice in 4 labe, are o viteza uimitoare la tarash, se ridica in picioare pe ce poate, are cam 9 kg si 76 cm, e o lungana si o frumoasa si o razacioasa.

Va pupam mult mult

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Claucia vorbesti atat de frumos, incat iti sorb fiecare cuvintel de fiecare data. Sa stii ca si noi ne-am gandit la varianta cu cerealele cu lapte inclus, in loc de masa de lapte propriu-zisa, am mai incercat si mi le-a refuzat categoric, acum multe luni, asa ca maine voi incerca din nou, poate am totusi succes. Eu totusi o sa mai incerc cu lapte, poate isi revine, ea oricum nu are decat 2 mese de lapte pe zi, dimineata si seara (210 si 240) asa ca ar fi tare rau sa nu le pape macar pe astea, chiar si mai putin. Dar exact cum spui si tu, atunci cand refuza biberonul, mai rau fac daca ma lupt cu ea, pentru ca atunci se inversuneaza si nu mai vrea sub nici un chip. Sper sa reusesc cumva, pentru ca, asa cum am mai zis, la noi cel mai rau este ca nu papa nici lactate (iaurt si branzica) pentru ca mi le vomita, asa ca le vom reintroduce ceva mai tarziu , de aici si problema mea cea mare, ca nu am cu ce suplini lipsa de lapte.

Sa aveti drum bun, vreme minunata si concediu placut, va pupam.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Hello again.

Mamideandrei de voi ce sa mai zic, Andrei rulzzz!!!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Alex,eu am vazut ca aici deobicei le dau si seara si dimineata cereale la biberon la bebelusi , si in schema de diversificare am vazut ca scria asa , cred ca ei considera ca 2 linguri de cereale ii ajuta ,le da energie si ii satura mai bine decat lp simplu ,poti incerca, poate ca o sa-i placa ,oricum cred ca este o gama destul de larga de cereale si poate ii gaseti una pe plac .

Mergi la inceput