Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 8
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 alina felicitari ![]() ![]() ![]() ; sa fiti sanatosi amandoi si sa fie ce vrei tuDiana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA![]() cum am venit pe lume |
eu as vrea sa fie baiat- sa avem pereche
_
Gianina34 spune:
ilinca - 
patutul e standard doar ca acum voi cobora la nivelul de jos de tot (la nivelul intermediar marginea de jus e la nivelul taliei balerinei
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Ilinca_M. spune:
Nu vreau sa va bat la cap, dar ia uitati-va aici, va rog:
http://family.webshots.com/photo/2835017030104495880pkseIt
Ce ziceti, sunt sanse sa se arunce in cap? Mentionez ca poza e de acum 3 luni, deci a mai crescut ceva in inaltime.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Gianina34 spune:
ilinca - parerea mea este ca nu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
simplyana_m spune:
Salut!
ALINA, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!

ANAAN, sa va fie de bine concediul! Superbe pozele si povestile! Iar Andrei e mortal cu funduletul pe sus!

ANDIARORO, drum bun! Misto platourile, crocodilul-castravete mi-a placut la nebunie!

Am vazut poze cu ghiocei titi 

ba de la Cluj, ba de prin IOR 

, faine intalneli! Si mi s-a parut haioasa coincidenta cum au scapat nepozate INAPREDA si JOANNA (pe Joanna am vazut-o totusi in pozele DENISEI, si am impresia ca am vazut in fuga si putin din berbecut...mi se paru? Cum e? Povestiti, povestiti!
)
GIANINA, nu-ti mai face probleme cu cazatura micsunicii, dupa cum povestesti e bine, sunt elastici astia mici!
Acum o luna Luca mi-a scapat in cap intre pat si perete (de fapt lui tac-su) si a dat cu ceafa de un capat de teava de calorifer...si a fost ok in final. Dar cu ce emotii...

ILINCA, Luca e bine, a scapat fara ochi vanat (numai cu o vanataie mica-mica sub ochi), dar de-atunci, ehei, s-a mai pictat el...A cazut din fuga cu nasul in covor ca frana, si s-a ales cu doua puncte vinetii simetrice pe saua nasului, de parca l-ar fi jenat ochelarii, apoi a cazut cu arcada in muchia masinii de spalat (tot din fuga! se fugareste cu Mura prin casa si se impiedica
), a cazut de 2 ori din pat si o data de pe canapea (escaladeaza orice), etc. Astea toate in mai putin de o saptamana. Dar din patut n-a reusit sa cada, e pus pe ultima treapta de pe la 9 luni.
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
Asa... am citit... acum sa vad daca mai stiu ce voiam sa zic. ![]()
In primul rand : "As vrea sa fiu pe-o terasa la maaaare". Ana, mi-ai facut un kef de mare... ceva de speriat.
Si cand ai mai zis si de "jucarii"...
Abia astept.
Zici ca nu ati avut "intalniri" cu politia bulgara, nu? 
Micsunica, sa nu faca buba de la cazatura.
Cu cuiele in cap: puscariasii le bat in sinus, de-aia nu-i afecteaza... adik ii bat unde-i osu'dublu. ![]()
Ilinca, nu cred ca e pericol sa sara din patut asa (asa ii ajunge si Adelei). Din cate inteleg, Micsunica avea patutul la nivel intermediar... Mie mi se pare ceva pericol la paututul ala de voiaj, care e mai putin inalt, la ala cam are tendinta de a-l escalada... 
Dyana
Mai aveam ceva de zis... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
E, noi n-avem nivel intermediar la patutz, numa cel "de bebe" si asta jos-jos. I l-am mutat jos de cand a implinit 6 luni, panicarda de mine; ea biata s-a ridicat singura-n fund catre 8 luni si in picioare catre 9, si banuiam ca asta-i va fi ritmul dar am zis ca prea multa precautie...nu strica
.
Denisamada, 3 luni au totoii? Da' nu-i vinde? In apartament locuiesc ei cu mamica lor? Is asa de

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
pisigri spune:
Multumesc ca am scapat fara mistouri a propos de intarcatul meu minune....ca le mritam, de cind ma laud, dar nu eram pregatita pentru ele...
E o vreme aici de imi vine sa imi iau cimpii. Si cica o tine asa pina joi !!!! 

O precizare: Dyanna, nu am vrut sa sugerez ca as fi crezut vreo clipa ca ar fi fost la voi cazul de vreo forma de abuz. Am facut precizarea aia pentru ca in punctul ala cred eu ca trebuie sa se rupa firul, indiferent de conjunctura. Sper ca nu te-ai suparat.
Frumoase pozele....si dor de duca, si de intilneli cu ghiocei, si de....offf. Las'ca vine si toamna calendaristica (ca altfel...12 grade la sf lui iunie...ma simt ca la Paris :))).
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
a pisigri pai nici nu mi-a trecut prin cap ca ai crede asa ceva
; departe de mine gandul asta; eu am zis doar asa, ca sa explic ca nici macar certuri nu sunt, e doar lipsa de comunicare, afectiune.... chestii din astea; da' cum ti-a trecut prin cap ca as putea gandi asa despre tine??????? ca vin acuma si te alerg pana intarci fata![]()
![]()
(asta ca sa nu zici ca nu s-a luat nimeni de tine); acuma serios vorbind, daca nu esti pregatita psihic de ce sa o intarci??? ca asa te simte si ea, e mai nasol (parerea mea); obisnuieste-te cu ideea, mai rareste-o cu suptul ziua... si speram ca se lasa singuri. eu asa fac; de 3 zile ii dau maxim o data/zi, ieri nu i-am dat deloc 12 ore, azi doar pe la 11 cand l-am culcat (ca se jelea prea rau si era rupt de somn dupa vreo 2 ore pe afara... n-am vrut sa-l mai chinui fara titi); eu mi-am pus in cap sa-l intarc asa treptat.... scot titi ziua, dupa aia scot titi de la sculare (asta am cam scos-o, ca oricum nu mai adoarme la loc asa ca prefer sa pastrez pt mai tarziu), si vedem ce facem seara o perioada; si am observat mai de mult (mi-am confirmat acum) ca daca nu suge ziua nu mai vrea nici noaptea asa des; azinoapte a supt doar de 2 ori, si a dormit legat 6 ore jumate

; am reusit sa-l culc si azi devreme, acum 15 minute, sper sa doarma bine in continuare.. om vedea.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume