Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
anaan - taare miroase a vacanta![]()
hai mai povesteste-ne ca tare mi-e dor de mare
ps: m-ai impresionat cu dedicatia
(nu stiu cat ati reusit sa ma cunosteti voi ca nu prea am vorbit de astea dar sa stii ca exact asa sunt - o mare mancacioasa de praji (mai ales). Eu tot timpul (adica de cat eram miica) am avut frigiderul plin de prajituri; cand eram acasa era traditie ca in fiecare sambata mama sa faca ceva-uri bune
si asa am ramas si acum (numai ca acum le fac eu)
asa ca revin - tare pofticioasa si mancacioasa sunt![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
ma bucur mult ca n-ai avut nevoie de nimic din sacosa cu medicamente
poti sa faci cu ele o trusa de prim-ajutor cum sunt cele de masina sa o ai pregatita la fiecare iesire cu bebelachele
mai tii minte ce te stresai cu aspiratorul?![]()
![]()
![]()
cum ai rezolvat-o?
avem 1 anisor si-un pic
Pisik06 spune:
GIANINA, in primul imi pare rau pentru patania cu cazatura.
Micsunica sa treaca sperietura si succes sa nu fie nimic grav (eu cred ca nu e)
Cat despre suzi, tocmai asta este, ca fara suzi respira pe gura (cu suzi nu are cum respira pe gura, ca e gura ocupata) si dr. a explicat treaba asta asa: prin supt (suzi sau biberon) se inalta bolta palatina, ceea ce duce la o ingustare a cailor nazale si la o comoditate mai mare in a respira pe gura. Asta esre explicatia semi-stiintifica.
ANAAN, multumim pt poze si povesti. Acum chiar ca abia astept
Mami de minune mica
Gianina34 spune:
pisik - multumesc mult
dar daca i-ai da o suzi mica-mica, nu ar disparea pericolul de deformare? si ea ar fi fericita si in plus ar si respira pe nas
sa nu te superi ca insist cu ideea mea fixa ca nu ma pricep insa asa imi spune "logica" mea

avem 1 anisor si-un pic
Pisik06 spune:
GIANINA, nu prea stiu, eu am reprodus ce mi-a zis medicul orl-ist. Nu stiu daca neaparat dimensiunea lui suzi e buna, ci simpla idee e supt. Eu inca nu i-am luat-o, ma gandesc cu groaza
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Hola tugagici! 
In primul rand FELICITARI, ALINA! 

Io-s singura care s-a dus in IOR fara aparat
Tuta... A fost fain, pacat ca am plecat repede dupa ce a venit Joanna, noi eram pregatiti pt Kiddy si venisem fara tricicleta, iar injineru' are si el o limita... Toti ghioceii mi s-au parut schimbati, mult mai reactivi, mai comunicativi...
ANAAN bine ai revenit, ma bag indata sa vaz pozele.
PISIGRI imi esti tare simpatica, cum nu te lasa pe tine inima sa lasi Pisilinca... 
GIANINA pupam cucuiul, sper sa n-aveti probleme 
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
denisamada spune:
Am urcat si noi pozele din IOR.
Nu am timp sa citec acum din urma, dar promit "sa ma pun la curent". ![]()
Revin. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Tufete,
Daca Ana e disponibila we viitor, tragem o intalneala si atunci! Poate trece si vremea asta nashpa.
Si daca nu, mergem la Kiddy, ca cele de ieri avem intrarea gratis, da? [compensare ca ne-am dus degeaba pana acolo, ii sunase Aris ieri si erau liberi, iar cand am ajuns eu, ta-na-na, era o petrecere]
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
alina.n spune:
Fetelor acum am intrat va multumesc mult pentru capitolul dedicat si pentru felicitari 

Inca nu am ajuns la doctor caci nu sunt in bucuresti dar dupa calculele mele am 6sapt jumate - Aris am 30ani ia sa vedem ce pronosticuri dai ![]()

_
Ilinca_M. spune:
Geanina, cumplita experientza!!

Imi inchipui ce-a fost in sufletul tau...Dar asa inalti sunt copiii vostri sau asa scunde patuturile, nu inteleg? Ca si Sophiphi sta in picioare in patutz si se tot batzaie, dar nu mi s-a parut "unsafe"...sa iau aminte? Ar putea sa-si ia asa avant sa cada?...
Anaan, ce misto ai povestit, parc-am si vazut toate locurile si peisajele
Sa ne mai zici, ca tare bine zici!
Pisigri, tu pana nu te dai la pace cu tine insatzi n-o sa poti intarca...vorba aia:"follow your heart"
Dyana, eu ma regasesc oarecum pe mine cea de acum 10 ani in atitudinea ta de acum: asa eram si eu, cu "ups and downs", parca eram maniaco-depresiva. Aveam zile cand totul parea negru si fara scapare si zile cand ziceam "ooo, da' ne iubim, suntem impreuna de atatia ani, imposibil sa nu depasim orice prin iubire blabla". Bine, nu se compara situatiile ci doar modul nostru de a reactiona.
Mama, andiaroro, ce link ne-ai dat, mi-a lasat gura apa!! Foarte apetisante creatii!!
Oh, acum am vazut si pozele postate de Anaan si mi s-afacut un dor de duca...
Simplyana, pe unde esti? Cum e Luca dupa lovitura din parcul cateilor?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever