Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 fetele, care ati avut treaba cu pasapoartele de copii? am si eu o intrebare: cat dureaza cel simplu electronic facut in sos. pipera?? ca nu am chef sa stau la cozi in iorga dar nici nu ash ashtepta 3 sapt ca cine stie cand ne apuca dorul de duca si mi-a spus o prietena ca doar in iorga se fac cele de doua ora valabile un an. sau e gresita informatia? ![]() 25 martie 2009 |
eu stiu ca doar in iorga se fac pasaporte de copii minori. da un telefon la ei.
nu e coada tot timpul...poti sa ai bafta
aris26 spune:
hai ca intreb si eu inainte sa citesc. am gasit informatia. in pipera doar cele normale care dureaza 10 zile lucratoare. cele temporare doar in iorga.
asa ca poate mai intereseaza pe cineva daca tot intrebai io![]()
bianca - eh, asa zic si eu. motor si atv off-roard cat doreste. pe strazile romaneshti masina tata cu cat mai multe airbaguri cu atat mai bine
25 martie 2009
aris26 spune:
bianca - am sunat de am inrosit linia..nu raspunde nimeni ca deh. timpu' trece leafa merge
25 martie 2009
aris26 spune:
ideea e ca sunt oricum in dubii daca sa-i fac la urgenta. ca ala e valabil doar un an si la vara iar alerg, asa asta normal il are pana la 4 ani
25 martie 2009
Gianina34 spune:
ce ne faci andiaroro cu minunile alea?
ce m-as infinge un pic cu furculita prin ele...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 bianca - am sunat de am inrosit linia..nu raspunde nimeni ca deh. timpu' trece leafa merge ![]() 25 martie 2009 |
poate i-ai prins si tu in perioada de 25% neplatita

avem 1 anisor si-un pic
Bianca2503 spune:
ARIS, eu cand i-am facut pasaport lui Vladimir (pe vremea lui se facea d-ala clasic) am platit pe loc taxa de urgenta de 100 de lei iar pasaportul este valabil tot 3 ani. Acum cu astea noi s-o fi schimbat treaba.
Gianina34 spune:
pisik - m-am tit gandit la ce ai povestit tu cu renuntatul la suzi
eu , de ex, cand vreau sa fiu sigura ca nu respira pe gura ci pe nas (cand e frig, ploaie...) ii insurub suzi in gurita
asta noapte, ca tot am stat treaza, am verificat cum respura cu si fara - concluzia - cu suzi respira pe nas, fara - pe gura, cam 35% din timp
asa ca nu stiu cum incurca suzi la respiratul pe nas
legat de polipi - am niste cunostinte care au operat fetita pe la 3 ani din cauza polipilor (marirea lor s-a datorat streptococului auriu - sper sa spun corect denumirea inamicului) ulterior au aflat ca se puteau micsora cu buline homeopate
asa ca parerea mea este sa faci un exudat nazal... ca nu se stie
si apoi sa mergi si pe la un dr homeopat, ca nu are ce sa strice
multi
avem 1 anisor si-un pic
Anaan spune:
Un prim calup de poze: http://picasaweb.google.ro/105307725673140099193/Bulgaria2010#5486605564328626898
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)