Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am vorbit acum cu pediatra si mi-a spus sa o urmaresc 24 h sa nu vomite si prin urmare sa nu-i dau sa manance ceva ce stiu ca nu-i place, sa nu o fortez cu nimic...asa ca stam si asteptam
si mi-a spus ca am avut mare noroc

imi pare rau ca-s asa intr-o stare si nu ma pot bucura nici de pozele de la intalnire, nici de frumusetile facute de dodo, nici...

multumesc mult tuturor

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Pisilina- ai PM ..teoretic, ar mai fi timp

Io marturisesc ca scuza ca nu aveam de ales din cauza injectiei aleia mi-a indulcit dilemele de final de alaptat...dar tot m-au mai chinuit diverse...
Scriu acu, ca nu stiu, daca mai apuc(maine dim zburaaam): daca faceti intalniri we urmatoare( adimrat poze de la cea de ieri), trimiteti-mi si mie un mesaj e nr pe adrsa comuna) si, daca ne potrivim,poate aparem si noi ...

va mai provoc cu niste creatii...total diferite picturi, dar tot pline de culoare...a fost o adevarat provocare ca sunt plini de initiative copii si mai mult tr sa pazezsc ce facusem deja
http://community.webshots.com/slideshow/578003511wuAaJO?mediaPosition=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

stiu ca am sustinere de la voi, nici nu ma gandeam la altceva; nici gand de abuzuri fizice sau verbale la noi; niciodata nu s-a pus macar problema de asa ceva; e mai mult sentimentul ala de "singuratate" in cuplu; si la un moment dat am abandonat si eu lupta, si probabil atunci am gresit........
.......
si am scris cred ca o pagina intreaga dar am sters-o... cine stie cine mai citeste pe aici si nu-i ok
oricum ideea e ca-l iubesc foarte tare, enorm, nici nu pot sa concep viata (a mea si a lu' mutzu)fara el... dar trebuie sa facem ceva pana nu e prea tarziu; si mi-am scos din cap ideea de bb 2 deocamdata pana nu ne punem ordine in vieti

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
dyanna - mi se pare mie ca tu ai cam avea nevoie de o terapie de grup. ma gandesc sincer sa organizam o intalnire mai multe sa vedem cum te putem ajuta, ca majoritatea suntem trecut printr-o serie de probleme de cuplu, mai mici sau mai mari25 martie 2009
Vin si io la intalnire, sunt dispusa si sa dau sfaturi, si sa primesc Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, felicitari pentru decizie (pareai foarte nehotarata pana acum), eu zic ca daca e o decizie care sa iti convina tie, e clar cea mai buna. Ca Pisilincai ii convine oricum, ma gandesc Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, ce accident nasol a avut Robert!Bine ca a depasit problemele alea si mai are curaj de off road, enduro etc. Taica-meu si-a rupt tibia si peroneul si a trebuit sa invete sa mearga din nou, asa ca imi imaginez ca recuperarea a fost grea. Bravo lui si bravo voua pentru cum ati reusit sa treceti peste probleme!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Dyana, imi pare rau pentru criza mariajului vostru, dar eu sunt convinsa ca e doar o criza, nu un final. Cred ca la voi marea problema este ca frustrarile tale raman fara ecou, Cristi fiind, dupa cum spuneai tu odata, fixat pe ideea ca toate trec de la sine. Desigur ca nu-i asa, insa cred ca e o greseala sa asteptam, noi, femeile, rezonante la fel de adanci ca ale nostre la ai nostri dragi soti, fiindca barbatii -mi se pare mie- sunt construiti in asa fel incat multe le trec pe langa ureche. Asa ca, incearca sa nu mai pui totul la suflet si sa iei totul personal ( desi e taaaare greu sa si reusesti asta cateodata!) si sa incerci sa vezi si lucrurile bune, mai ales ca aveti un copil grozav, iar tu esti o mama extraordinara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Bianca, ce accident nasol a avut Robert!Bine ca a depasit problemele alea si mai are curaj de off road, enduro etc. Taica-meu si-a rupt tibia si peroneul si a trebuit sa invete sa mearga din nou, asa ca imi imaginez ca recuperarea a fost grea. Bravo lui si bravo voua pentru cum ati reusit sa treceti peste probleme!

Pai el ar vrea sa isi ia si A-ul, dar am zis ca nu are voie la noi pe strazi.

La offroad e ok, ca suntem in masina si nu prea avem ce pati. Mai nasol cu ATV-ul desi nu ne-am mai dat de vreo 2 ani. Si atunci cand ne dadeam aveam inima cat un purice desi avea protectii peste tot.

Noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Noi sa fim sanatosi!

Ca bine zici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetele, care ati avut treaba cu pasapoartele de copii?
am si eu o intrebare: cat dureaza cel simplu electronic facut in sos. pipera??
ca nu am chef sa stau la cozi in iorga dar nici nu ash ashtepta 3 sapt ca cine stie cand ne apuca dorul de duca si mi-a spus o prietena ca doar in iorga se fac cele de doua ora valabile un an. sau e gresita informatia?

25 martie 2009

Mergi la inceput