Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Din pacate, fetita amicilor mei e tot mai rau cred ca o vor intuba , parintii sunt distrusi iar medicii de la UPU Cluj ii trimit sa-si caute medic care sa puna diagnosticul si apoi sa o opereze eventual deoarece la Cluj si Tg Mures medicii care fac asa ceva sunt in concediu !!Oare chiar asa se intampla peste tot ???!!! Eu tot nu pot concepe cum sa ii spui unui parinte distrus sa-si caute medic si sa-l mai iei la rost ca nu si-a gasit , zau ca nu pot intelege, medicii aia nu sunt oameni ?!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu |
Tare mai lipseste omenia in sistemul nostru medical!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
dyana27 spune:
floric nu-i da panadol la 4 ore, alterneaza cu nurofen; si novocalmin oricand, peste schema asta, ca nu-i problema (dar doar daca trece de 39, sau daca-l vezi ca-i e chiar rau dupa un 38,5.... cam asa); in rest stai linistita, dintii pot da chestii din astea... eu stiu cel mai bine; cum spuneam nici pe noi nu ne credea nimeni ca dupa 7 zile de peste 38 sunt doar dintii.... dar am avut confirmaread e la 2 medici (ca sa nu fie doar surioara.... sa fie chestia impartiala), plus analize. asa ca rabdare multa, si nu cumva sa treci pe antibiotic daca nu-i gasesc ceva clar, doar ca sa fie dat; e posibil ca medicii sa-ti dea, chiar daca nu-i gasesc nimic... ca e practica universala

; 

multi ca sa va faceti bine; si hai cu vesti, ca asteptam toate

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
mie mi-a fost tare greu cand a plecat cristi dimineata inapoi in armata

; adica amandoi simtim nevoia sa ne fim alaturi, am discutat putin aseara, nu mult (ca s-a trezit mutzu in urlete si o ora l-am dat in leagan...) dar tot e ceva; macar mai are doar 2 zile si marti gata, vine acasa, si atunci vedem cum facem; dar chiar nu-mi venea sa-l las sa plece dimineatza, si nici el nu avea nici o tragere, s-a rupt cu greu de noi
; dar avea de invatat si nu au voie sa scoata materialelel din unitate... deci aia e; azi sunt iar singura toata ziua.... dar maine vine mami la mine o saptamana![]()
; sper sa reusesc sa o internez cateva zile pentru ca e intr-o criza reumatica oribila.... deja nu mai suporta durerile (ea are si un prag de sensibilitate...... naspa rau, orice durere o darama; si surioara la fel

; eu in schimb suport dureri mari fara sa zic nici pas.... fiecare cu felul lui, na'); acum stidiez terenul unde ar fi mai bine de internat, cred ca o sa o ducem la colentina, ca acolo este reumatologul ei; sa vedem ce zice si el maine, dar nu as vrea sa o mai las asa ca e zombi saraca, nu mananca nimic de o luna, doarme pe apucate, a slabit vreo 6 kg in ultimele 2 luni.... nasol; nu e prima criza, dar de data asta i-am facut la analize de vorba ei, mai are sange de un curs din nas doar

;dar cum sa o lasam altfel???? acuma cu 2 teancuri de analize cat casa sa se duca la doctor si sa o rezolve cumva, ca nu se mai poate;
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
m-a mancat in fund sa halesc niste inghetata... si-mi e un rauuuu

; a luat cumnatelul ieri, si zic hai sa nu ramana negustata prin congelator.... asta mi-a trebuit; cred ca atac boboceii de rata

nu stiu cum poate mutzu meu s adoarma, ca astia de deasupra stau cu bormasina in pereti de azi dimineatza si e un zgomot infernal; cred ca repara saracii dupa inundatia horror de acum o luna (vai mama lor ce era in casa); imi dau impresia ca schimba instalatia electrica.... parca prea multa gaurire de pereti ca sa fie altceva

mutzu vad ca a trecut singurel cumva la un somnic pe zi, si-mi convine de minune, ca-l culs si eu mai devreme seara si doarme mai bine; azinoapte l-au chinuit rau de tot maselele... ca doar mai sunt ceva coltulete de iesit pe la ele si urla saracutul in ultimul hal; abia dupa supozitor cu paracetamol s-a mai calmat si s-a culcat la loc dupa o ora; eu nu stiu ce ma fac cu el la mare daca face crize din astea..... ca se calmeaza numai in leagan

; parca vad ca-l scot pe faleza in miezul noptii ca sa nu ma dea aia afara din hotel; imi e mila de vecinii de camera totusi, ca stiu ca sunt pereti de rigips intre camere si se cam aude tot, si ei sunt in concediu totusi.....; bine, urletele de masele/dinti ale lu' mutzu le auzi si din buncar

; dar eu sper sa avem si noi o pauza binemeritata de dinti, si sa stea locului caniniii pana ne intoarcem (ca maselutele pana atunci or sa fie iesite complet)

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
anca_nicolae spune:
novus
info urgente, am vb cu vecinii:
- baiatul de pe scara noastra a avut tot transpozitie de vase mari, deci dc e operata fetita, pronosticul poate fi fff bun;
- la tg mures:
- doctorita Fagarasan e medic de monitorizare si indicatii, fffb, ea gaseste si medic chirurg
- medicul cu care au operat vecinii mei era seful sectiei, Deacu, se ajunge cam greu la el, prin recomandari, dar dc suciu e in co, trebuie incercat
- exista clinica partic la brasov, icr, ceva de genul asta, sa caute pe net si sa sune, exista probab mare sa gaseasca medic acolo
- exista sanse sa se rezolve pe jumate fiziologic, dc vasele isi rezolva deschiderea, a.i sa ramana doar de pus un perete despartitor intre vase. dupa ce operatia e facuta, mai sunt doar controale si eventual de schimbat ceva baterie pe la 14 ani, insa in rest copilul va fi 99,90% perfect normal; totusi, de evitat frigul mare [cu caldura nu e probl], si avionul, din cauza bateriei interne.
Dc parintii mai au nevoie de info, ma suni, pt ca vecina mea poate suna personal pe fagarasan. pup
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
dyana27 spune:
novus am trezit zambariciul noi cu discutia la telefon??? sau era ora ei de trezire???

am vorbit cu surioara ..... si din pacate daca clujul si tgmures nu se baga.... e clar ca e prea grav ca sa fie operabil

; in bucuresti nu are unde sa o aduca, cazurile grave acolo ajung oricum; si zice ca daca nu s-a bagat proful de la cluj.... oricum nu se baga nici suciu, chiar daca era in tara; in afara nu stie decat de dr badiu, in germania.... dar atat; nu stie unde e, cum se ajunge la el; plus ca totul se plateste de parinti.... transport specializat (si aici cu probleme, pentru ca daca nu e stabila nu o duce nimeni), cazare, tratament..... e foarte posibil sa nu reuseasca sa stranga nici banii la timp

; din pacate.... situatia pare sa aiba un singur deznodamant... si nu cel dorit

; nu stiu ce sa le poti spune parintilor intr-o asemenea situatie; si sa stii ca din cate-mi zice surioara.... uneori este foarte greu de diagnosticat asa ceva, pentru ca pot sa fie o gramada de lucruri ascunse prin inima care sa dea un aspect normal al circulatiei (asta ca tot am vorbit de ecografiile intrauterine); si dupa nastere e la fel de greu de diagnosticat...... cam asta e problema, nu-ti poti da seama ca e ceva grav decat atunci cand copilul chiar se decompenseaza total..... pana atunci poate sa fie perfect normal, oxigenare buna, culoare buna.... si chiar sa arate totul ca un simplu suflu cardiac

nu mai stiu ce sa zic.... e oribila situatia

MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da despre asta vorbim ! ce pret aveau la Leonardo ? ![]() ![]() |
Nu mai stiu sigur... 17 sau 19 ron... Aveau albi, roz si albastri, va luam si voua? (si daca da, spuneti nr si culoarea)

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Deci, da ...aia-s crocsii!Eu zic sa nu luati colac de aici, acolo la magazin sunt colacei tare faini ( mult mai faini decat la noi!), la niste preturi mai mult decat rezonabile. |
Colacele mici, de bebe? Pai atunci nu ma mai agit si fac cumparaturile la vecinii bulgari.
Edit, ca nu pusesem zambaretzul care trebuia:

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| citat din mesajul lui denisamada Colacele mici, de bebe? Pai atunci nu ma mai agit si fac cumparaturile la vecinii bulgari. Edit, ca nu pusesem zambaretzul care trebuia: ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da, da...cu gauri pentru picioare etc. Noi am luat doua bucati ( diferite ca model si accesorizare
...voia in apa doar la noi in brate sau singur
, asa ca nu garantez succesuriAna, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Novus:
- Ai deschis topic la generale? Cine stie de unde sare iepuroiul.
- daca in tzara nu gasiti pe nimeni, poate in Ungaria? Ma gandesc ca Maya a nascut intr-un spital in Ungaria pt sectia de neonato de acolo, poate te indruma ea spre clinica. Si Zsuzsu a nascut in Ungaria, vezi ca are nr de tel in mailul comun, poate te ajuta cu ceva.
- maine pandesc in IOR un baietel care s-a operat cam acum o luna la Tg. Mures pt persistenta de canal (e adevarat, nu-i ca transpozitia, dar important ar fi un nume de medic). Din pacate nu am nr mamicii respective, asa ca ma voi invarti pe la locul de joaca unde isi fac ei veacul de obicei.
Sa le dea Dumnezeu putere multa parintilor!
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

dar daca ziceti ca e un "must have"... mai face noi un drum pana plecam.