Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Nici un rezultat peste noapte. Arde tot. Din 39 nu a scazut.
Of, mi=e un drag sa merg la spital de mor...mai ales ca e duminica si...si...si...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Nici un rezultat peste noapte. Arde tot. Din 39 nu a scazut. Of, mi=e un drag sa merg la spital de mor...mai ales ca e duminica si...si...si... |
Febra asta tine in "valuri" cca 3 zile...dar trebuie scazuta..
Stiu ,cat iti e de drag...si inteleg de ce ...in Br duminica la dr
...dar pt linistea ta si a puiuluinovocalmin ai pus...macar jumatate de supozitor??
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Poti da ,in caz ca sare de 39 si se apropie de 40 1 picatura algocalmin/kg corp.....scade rapid febra(care oricum va reveni) dar "degreveaza " pentru moment posibilitatea de a da "convulsii febrile"
La spital poate sa-ti dea fenobarbital care-l va ajuta iar...si-i va apara creierul de febra asta nesuferita.
astept vesti...sa dea DD sa fie doar vesti bune!
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
neatza fetelor, multumim de urari
floric, ai amre grija la convulsii! fenobarbital, ar fi extraordinar..1/3 pastila. Poti sa-i dai si algocalmin pastila pisata. Mie una , sincer..febra asa mare nu mi se pare de la dinti.Eu am trecut prin asta acum vreo luna cu catalin..am sunat dr la 1 noaptea si a zis"sub nicio forma febra 41(cat facuse el)nu e de la dinti. Nu avea semne de raceala..si totusi..totul era din gat:(
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Nici un rezultat peste noapte. Arde tot. Din 39 nu a scazut. Of, mi=e un drag sa merg la spital de mor...mai ales ca e duminica si...si...si... |
Kiar daca e de la dinti, tot nu trebuie lasat la febra 39. Daca nu cedeaza cu panadol/nurofen, pune novocalmin sup. Si du-l si sa-l vada cineva, kiar daca e duminik, un pui de doctor tot gasesti la camera de garda, sa ii faca un examen clinic si sa-i ia ceva analize, sa va lamuriti daca sunt doar dintisorii sau e ceva mai serios.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
Nu am timp sa stau pe net, da intru sa dau un sfat ancai_nicolae, pt motanu pishorcos.
Nu stiu cum ai procedat cind l-ai adus acasa, asa ca iti scriu procedura standard ca sa invete sa faca la vas.
Se ia fie litiera d la pet shop, fi un lighan mai incapator si cu margini putin mai inalte, ca sa nu dea nisipul afara. Se ia nisip de la petshop sau supermarket (preturile variaza f mult, ca si calitatea) si se pune un strat gros de 1-2 cm pe fundul lighanului.
Se ia cu blindete lighioana, se pune in vasul cu pricina, ii apuci labutele din fata si i le zgrepteni tu in nisip, ca si cum ar sapa el.
Eu, cind aduceam acasa mitzul pt prima oara, il tinam inchis in baie, cu litiera, pina la prima creatie la locul potrivit; abia apoi avea liber prin casa.
Daca mai ai cum, ia o bucatica de hirtie igienica si las-o sa ia miros de pe hainele alea, pune-o apoi in litiera si arata-i ca acolo miroase a pipi, deci e locul lui.
In general pisicile sint f curate (astea fara rasa mai ales, nu am avut niciodata problem cu ele, in schimb ce mitze cu pretentii de rasa mi-au trecut prin casa, toate mi-au parfumat-o macar o data), si nu fac de mai multe ori in acelasi loc, daca e murdar. Aici intervine chestia cu calitatea nisipului (si dimensiunea litierei): nisipurile mai scumpe absorb mai bine, inclusiv mirosul, asa ca nu e problema daca ii cureti o singura data pe zi vasul.
In functie de cum ai procedat, te mai pot ajuta cu sfaturi. Ce ti-am zis sint...generalitati. Iarta-ma ca am scris ca o ciubota, dar scriu pe bezna si mi s-au stricat si citeva taste...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Ok, mesajul ala cu pisica a fost scris azi-noapte, am crezut ca s-a postat, dar nu mrgea netul, a fost recuperat azi dimineata cind a iesit laptopu din sleep si...a picat ca nuca-n perete.
Floric, tu nu ai un pediatru al lui Rares, disponibil? Ca poate nu ajungi chiar la spital din prima??
Monica, am citit pe blog, mi-a placut mult. A propos de ce scrii tu acolo (eu de cind cu tentativa de a ma apuca de intarcare am devenit foarte sensibila la subiectul bb2...bbn), sint si pe forum citeva discutii. Sint fete care au zis ca au cautat special medic care sa evite procedura. La tine am inteles, au fost probleme cu cordonul, dar chiar si daca nu erau, cred ca tot te-ai fi captusit cu manopera cu pricina, ca asa e standardul imbecil la noi in spitale.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pisik, pleeeeeeeeeeease, ce colacel ai luat, de unde? Ca eu m-am disperat cautant... pana la urma am luat unul de necaz... dar ii e mare, ca nu e special de bebe... ![]() ![]() ![]() Crocs-i gasisem ieri in Leonardo , dar nu i-am luat... dar daca ziceti ca e un "must have"... mai face noi un drum pana plecam. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da despre asta vorbim ! ce pret aveau la Leonardo ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
Anaan spune:
Buna dimineata...la pranz!![]()
Deci, da![]()
...aia-s crocsii!
Eu zic sa nu luati colac de aici, acolo la magazin sunt colacei tare faini ( mult mai faini decat la noi!), la niste preturi mai mult decat rezonabile.
Floric, si Andrei a facut febra mare cand i-a aparut primul colt de masea...dar a facut febra pentru ca la el iesitul coltilor e corelat cu un rosu-n gat; am vazut si acum la a doua cumatra, la fel s-a manifestat, doar febra a fost mai mica, undeva pe la 37.7. oricum, de la dinti sau nu, tot trebuie tratata! Sa scapati cu bine!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Din pacate, fetita amicilor mei e tot mai rau cred ca o vor intuba
, parintii sunt distrusi iar medicii de la UPU Cluj ii trimit sa-si caute medic care sa puna diagnosticul si apoi sa o opereze eventual deoarece la Cluj si Tg Mures medicii care fac asa ceva sunt in concediu !!
Oare chiar asa se intampla peste tot ???!!! Eu tot nu pot concepe cum sa ii spui unui parinte distrus sa-si caute medic si sa-l mai iei la rost ca nu si-a gasit , zau ca nu pot intelege, medicii aia nu sunt oameni ?!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambariciul meu
(03.03.09)

. Eu in real imi propun sa ajung spre finalul saptamanii, asa ca daca nu ajungi poate am eu noroc. A, sa nu uit, v-am luat colacelul

dar daca ziceti ca e un "must have"... mai face noi un drum pana plecam.