Ghiocei de mart.apr 09 -(222)Felicitari Alina!!
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Aaaa, si pentru amatorii de paine( cum e fiu-meu!): sunt tot felul de varietati!
De asemenea erau multe fructe.
Mi-am mai amintit ceva: va recomand sa nu faceti ca taranii de noi!
Eu am citit ceva observatii aici pe DC ale unora care au fost tot la Duni care spuneau ca apa bulgareasca nu le place copiilor, ca strica gustul laptelui praf, asa ca am carat dupa noi un bax de apa, de se uitau aia la noi cand ne-au dus bagajele la camera ca la niste extraterestri (ET nu eram, eram doar tampiti!
)E foarte buna apa lor, mie mi-a placut foarte mult( si io-s mare amatoare de apa
) si lui Andrei de asemenea.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
La multi ani pentru sotii fericiti de Ina si Petrean ( fericiti evident pentru ca au asa neveste si asa copii!
)
La multi ani Davidutilor!
Ma duc la
, noapte buna tuturor!
P.S.: mi-e dor de-un "Nopate buan"( parca asa era) al Mihaeleicg!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Floric spune:
Urgent. CUm se manifesta "iesitul de masele"
Rares are 39 cu 1. Arde. I-am dat deja 3 doze de Panadol (la interval de 4 ore ieri) si o doza acum si nimic. EU banui un coltde masea ca se simti ceva in gura destul de bine de as zice ca pana la ziua sa pocneasca. Ce ma nelinisteste (daca va era dor) este ca are niste mucozitati cu care se ineaca in somn. De fapt d=asta nu dorm acum sa il mai tin in brate sa isi revina cu respiratul. Muci nu are sa curga (mai multi am eu) dar nu inteleg de unde se ineaca.
Of....Si eu imi facusem bagajul sa plecam la mare

Nu stiu dar parca ma vad cu banii pierduti si stand acasa sa doftoricesc copchilu.
De ar fi de la masea ar fi ok. CAt se poate sa fie ok, numai sa nu fie altceva. V-am spus nu stiu de unde mucozitatile.
Va mai scriu la ziua.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anaan, cand ai vreme si chef mai ales imi prezinti un pic meniurile de pici de la Duni ? asa informativ ce si cum au pe acolo ... Si mai povesteste-ne de pe acolo orice, ca tare mi-a placut ce ne-ai spus pana acum , parca ma si vedeam acolo ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deci, da!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 NOVUS, numai daca ajungi si nu e problema . Eu in real imi propun sa ajung spre finalul saptamanii, asa ca daca nu ajungi poate am eu noroc. A, sa nu uit, v-am luat colacelul![]() Noi avem o pereche crocsi primiti de 1 an. Sunt masura 23, dar se descurca cu ei, ii poarta si prin casa. Si mai avem si o pereche de sandalute din alea de plastic, dar sincer cred ca o sa ii fie un pic mici ![]() |
Pisik, pleeeeeeeeeeease, ce colacel ai luat, de unde? Ca eu m-am disperat cautant... pana la urma am luat unul de necaz... dar ii e mare, ca nu e special de bebe...

Crocs-i gasisem ieri in Leonardo , dar nu i-am luat...
dar daca ziceti ca e un "must have"... mai face noi un drum pana plecam. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Din pacate dupa cum am mai citit pe net e o afectiune congenitala destul de grava ii zice transpozitie de vase mari, am gasit cateva cazuri si aici pe forum. Sper sa se rezolve pana maine sa ii primeasca la operatie pt ca sunt distrusi saracii, culmea ca pana azi nu au stiut diagnosticul si erau destul de relaxati |
Da... grava... ne pare rau ca nu am putut ajuta cu nimic... de cat cu un gand bun.

Denisa-Madalina
fericita de
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Floric Urgent. CUm se manifesta "iesitul de masele" Rares are 39 cu 1. Arde. I-am dat deja 3 doze de Panadol (la interval de 4 ore ieri) si o doza acum si nimic. EU banui un coltde masea ca se simti ceva in gura destul de bine de as zice ca pana la ziua sa pocneasca. Ce ma nelinisteste (daca va era dor) este ca are niste mucozitati cu care se ineaca in somn. De fapt d=asta nu dorm acum sa il mai tin in brate sa isi revina cu respiratul. Muci nu are sa curga (mai multi am eu) dar nu inteleg de unde se ineaca. Of....Si eu imi facusem bagajul sa plecam la mare ![]() ![]() ![]() Nu stiu dar parca ma vad cu banii pierduti si stand acasa sa doftoricesc copchilu. De ar fi de la masea ar fi ok. CAt se poate sa fie ok, numai sa nu fie altceva. V-am spus nu stiu de unde mucozitatile. Va mai scriu la ziua. |
Si tot ceea ce ai enumerat pot fi semne "de iesit" masele....Oricum ele difere de la caz la caz.
Isabellei asa i-au iesit toti dintii cu mucozitati la greu...deci e posibil....nu si pbligatoriu in cazul vostru...Mergi cu el la un dr sa-l vada si sa-ti exact starea care-i ca sa stii ce ai de facut.

sa treaca repedeParticipam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Am inteles cum sta treaba cu stelutele si meniurile, am notat si retetele ![]() |
Si eu retinusem ceva cu mancare de copkii...
Dar ne descurcam noi oricum! 
Denisa-Madalina
fericita de
Dodo-pui spune:

La multi ani sotilor vostri(Ina si Bogdana)!Sa fie/fiti sanatosi si fericiti atat cat traiti!

La multi ani Davidutilor!

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Noh... eu trancan de zor pe-aici dar nu am dat si eu o cafea: 
Si mai pun langa si niste biscuiti de bebe, in forma de ursuletzi!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

. Eu in real imi propun sa ajung spre finalul saptamanii, asa ca daca nu ajungi poate am eu noroc. A, sa nu uit, v-am luat colacelul