BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata delfinariu! ![]() Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese. Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine ![]() E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe, si daca e sa se nasca bebe deja... Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-i dea putere sa creasca mare. Trebuie sa gandim pozitiv sa-i transmitem si ei energie pozitiva. DOAMNE AJUTA!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
larissa_79 spune:
Care e prenumele lui Crissey sa o pomenim in rugaciune?..of.....atat pot sa zic ca am ramas blocata. Doamne ajuta sa fie bine!
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Cris2010 spune:
Sigur, Katalina. Cu cea mai mare placere. Ce-ai hotarat, Filantropia sau Euroclinic?
Cris
36+ cu
adrianaBuc spune:
laurika, La MUlti ANi! Sa fi sanatoasa si iubita!
racusor
Bravo mami! Ma bucur ca ai reusit sa ii dai laptic pe natural. Sunt atatea chestii de tinut minte incat eu ma zapacesc imediat. 
Am dormit atat de rau! Am adormit pe la 12, la 3 eram in picioare si bantuiam prin casa, la 5,30 la fel. La 6 plangeam de oboseala, imi doream sa dorm si nu reuseam sa adorm.
La 6,45 am atipit si m-am trezit la 7.15; imi e rau de somn, dar nu pot sa adorm.
Uf!
Crissy, ups! Cam devreme, dar ma rog pentru bebelina ta! Fi optimista!
larissa, fata ta are niste ochi bestiali. 
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata delfinariu! ![]() Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese. Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine ![]() E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Doamne ajuta! Sa fie bine atat ea cat si bebelu!
Ma rog pt ea sa auzim numai de bine!tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
rodyka spune:
noi suntem in sfarsit impreuna acasa (de aseara, ptr ca dupa ce la 12 nu avea dr timp sa-mi faca hartiile, la 3 probl s-au agravat rau de tot cu celalalt bb de care va ziceam ieri
iar la 6 a trebuit sa o astept aproape o ora). acum nu mai conteaza, suntem fericiti la casa noastra (luni tre sa mergem la control). am uitat sa precizez ca la nastere a avut 47,5 cm (aproape cu 10 mai scurtuca decat Filip
), poate noteaza cineva pe prima pagina
. si am pierdut 200 g fata de cat aveam la nastere, apoi am recuperat 70... de-acum suntem acasuca, fara stres si fuga pe drumuri, o sa crestem noi mari 
aseara n-am raspuns la nici un telefon ca vroiam sa ne bucuram doar noi unii de ceilalti, au venit insa mai tarziu si nasii...
mi-am amintit ca in ziua in care a nascut racusor chiar vroiam sa-i arat niste poze cu suportul care l-am pus eu pe perete (cu buzunarele), apoi lucrurile s-au precipitat: ea a nascut, eu am nascut ![]()
mai tarziu o sa mai pun niste poze, merg sa fac un dus ca sunt toata vacuta Milka
, ce sa fac daca uneori protectoarele astea nu fac fata si eu nu-mi dau seama la timp
. cum delfinasa abia a papat si mai aveam lapte destul, am apelat la pompita. sper cand se trezeste sa fie productia iar in floare, daca nu apelam la rezerva din frigider... dr mi-a spus sa-i dau supliment de formula Nutriben natal chiar daca am lapte la san, o sa castige mai repede in greutate, ceea ce e foarte important acum la inceput...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Am dormit atat de rau! Am adormit pe la 12, la 3 eram in picioare si bantuiam prin casa, la 5,30 la fel. La 6 plangeam de oboseala, imi doream sa dorm si nu reuseam sa adorm. La 6,45 am atipit si m-am trezit la 7.15; imi e rau de somn, dar nu pot sa adorm. Uf! 38+ Vine o Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Imi pare rau ca nu poti sa te odihnesti
.In schimb ai o semnatura mortala

Cris
36+ cu
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Am gasit pe la cunoscuti ca eu n-am laptopu' vechi acasa poze cu Alexia cand era mica...cateva....am uitat cat de frumoasa a fost inca de mica. ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/roparo/AlexiaMica# Se vede si carutul in care se va plimba Nectarie...Inglesina roz cu gri. Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
WOW, ce dulce e... si ce ochi de ingeras are. Doamne cat e de frumoasa... Sa va traiasca!!! Daca va semana si Nectarie cu ea si gur va atrage toate mamicile si fetitele din delfinariu..inclusiv noi
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
adrianaBuc spune:
Cris
rodyka, deci in sfarsit sunteti acasa. Foarte bine, acum trebuie sa cresteti repede repede.
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
katalina spune:
ce chestie ciudata, a disparut ultimul meu mesaj.Cris tu il mai vezi?
EDIT:acum apare
scuze de off topic
Catalina
32+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)