BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Noi de vreo 2 zile am tot umblat sa cumparam tot ce avem nevoie pt bebelina. De la patut si carut pana la forfecuta de unghii
. Toate le primim saptamana viitoare. Sper sa ne vina tapetul, draperia si perdeaua pana atunci. Am comandat si o canapea de la Elvila, dar dureaza 21 de zile sa ne-o faca... asa ca o sa fac ture din dormitorpana in camera bebelinei, pana ne vine canapeaua.Si lista pt spital e gata, vreo 50% e deja aranjata in geanta. Azi urmeaza sa calc si sa pun si hainutele pt fetita
.
Acum, ca urmare a agitatiei din zilelea astea, cred ca am inceput si eu sa pierd din dop. Nu sunt prea sigura. Am avut o scurgere mai maronie, foarte putin. Am cautat info pe net. Unii zic ca ar fi dop, altii ca e o scurgere normala in urma unui control gineco. Controlul l-am avut acum o saptamana... deci..., nu stiu pana la urma ce e. Contractii n-am. Oricum amzis sa stau prin patut mai mult, macar sa mai rezist o saptamana.
Cris
36+ cu
crispro spune:
Of, Crissy, ne rugam la DD sa fie bine. Odata ce s-a rupt apa, nu se mai poate da inapoi. Are DD grija de voi, o sa vezi. 
Cristina
37+ cu 
paula_m spune:
Nu vreau vesti din astea...
Crissy, totul o sa fie bine, ne rugam pt tine si pt fetita ta.Doamne ajuta sa fie bine.
Paula,
35+ cu
, Raul Codin
AMR 4 saptamani

Cris2010 spune:
Am facut un fisier cu [b]"Sfaturi de la Racusor"/b]
. Multumim mult
.
Pediatra asta lucreaza la vreo policlinica, are cabinet particular??? Vad ca etare priceputa din spusele tale.
Cris
36+ cu
ciristina_serban spune:
Buna dimineata delfinariu...
Creata, multumim de cafea. Tocmai m-am infipt in ea.

LAURIKA! MULTA SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE! LA MULTI ANIIIIII !!!!!!
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
tina_80 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FELICITARI, Eladea! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bun venit pe lume, bebe Filip, sa fii sanatos, ascultator si sa papi laptic mult de la mami tau!Elena 32+ cu un cuminte![]() AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
Felicitari Eladea!

tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata delfinariu! ![]() Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese. Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine ![]() E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Nu se poate!!!!!

ma rog pt ea si bebelus.Doamne ajuta!!!si ea sta de ceva vreme in spital sub supraveghere.Doamne sa fie bineCatalina
32+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
sunt foarte nervoasa ca tot scriu bucatele de mesaj de vreo ora si acum mi s-a sters tot... nici nu mai stiu ce vroiam sa zic.
dar BUN VENIT, FILIP!!! FELICITARI ELADEA!!!
LA MULTI ANI, LAURIKA
chiar daca nu e cea mai buna veste, HAI CRISSY, multa incredere si curaj, suntem alaturi de tine. o sa fie bine cu ajutorul lui DD
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Am gasit pe la cunoscuti ca eu n-am laptopu' vechi acasa poze cu Alexia cand era mica...cateva....am uitat cat de frumoasa a fost inca de mica.

http://picasaweb.google.com/roparo/AlexiaMica#
Se vede si carutul in care se va plimba Nectarie...Inglesina roz cu gri.
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
katalina spune:
Buna dimineata fetele
Va invit la cafea cu lapte si pandispan cu visine.
Cris, tu nasti inaintea mea cu acelasi dr, astept cu placere toate detaliile privitoare la nastere si spital si dr.si orice.
Ati avut spor la cumparaturi nu gluma.Urmeaza sa pui perdelele,draperiile, tapetul,faci o poza sa vedem si noi
Tina, esti mai optimista astazi?
.gindeste-te la ziua cind vei merge acasa,
Catalina
32+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)