BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rodyka, ma bucur pt voi. Ce mamica energica. Sunteti o familie tare frumoasa. Asteptam pozici.

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

noi suntem in sfarsit impreuna acasa (de aseara, ptr ca dupa ce la 12 nu avea dr timp sa-mi faca hartiile, la 3 probl s-au agravat rau de tot iar la 6 a trebuit sa o astept aproape o ora). acum nu mai conteaza, suntem fericiti la casa noastra (luni tre sa mergem la control). am uitat sa precizez ca la nastere a avut 47,5 cm (aproape cu 10 mai scurtuca decat Filip ), poate noteaza cineva pe prima pagina . si am pierdut 200 g fata de cat aveam la nastere, apoi am recuperat 70... de-acum suntem acasuca, fara stres si fuga pe drumuri, o sa crestem noi mari
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

ce bine ca sunteti acasa in formula completa acum. de acum te mai linistesti si tu si toata lumea. asteptam noi pozici...

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 34+ Rianna
AMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!!!
Cris mult curaj si optimism , micuta ta va fi bine, sunt sigura, trebuie sa fii tu curajoasa pentru ea!!

Larisa ce frumusete de copil!!!!!!!!!

Laurica La Multi Ani cu putina intarziere, si nastere usoara si la termen!!!

Noi am dormit rau mai bagam o tura putin mai incolo!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla cum mai esti/sunteti? Mult a fost putin mai este!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neata burtici si mamici

Ce veste rea cu Crissy sa dea Domnul sa fie bine bebelina si ea, dar daca i s-a rupt apa nasterea este cam eminenta, nu ? Sa speram insa ca, chiar de ar fi sa se nasca micuta va fi bine

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

heiiii iti trimit un sa scapi de frunze
cum esti? contractii ceva?...daca nu hai sa stam cuminti

Oana 38+ Matei Marius

AMR 14 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

oana, de 2 zile nu prea mai am contractii, bebe parca nu mai apasa pe oasele mele Face misto de mine. Dar lasa ca e mai bine, sa mai creasca putin. In plus mami mai are treaba zilele astea, nu are timp de nascut

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Va mai povestesc si cate ceva despre noi......

Se pare ca vom sta in spital si weekendul asta

Azi dimineata cand am fost la "alaptat" mi-a spus asistenta ca a mai scazut cu 40g, deci si ieri si azi cate 40g.

Vroiam sa va spun ca el a scazut in greutate de la nastere, ca asa e normal si fiziologic, de la 2700g pina la 2520g in 4 zile, iar dupa aceste 4 zile a inceput sa creasca.....si cum noi am vrut sa plecam cu el perfect, l-am pus la san si acum suportam consecintele, adica scade pt ca nu s-a hranit cum trebuie, a depus efort s.a.m.d.

Acum sunt numai pe bibe pt ca vreau sa ia in greutate sa plec cu el acasa si vom vedea ce o sa mai facem.

Deja am sunat la farmacie sa ne interesam de: bibe, pompa si sterilizator. Asta e!

Ma bucur ca el arata bine, are pielea alba, nu mai sta pe nici un aparat...greutatea e problema acum

Poate ca atunci cand vom ajunge acasa o sa fim mai puternici si vom avea putere si de stat la san

Vroiam sa va recomand cu caldura tampoanele de san de la bella. Sunt bune si ieftine. Le-am luat din careffour si am dat pe o cutie aprox. 10 lei.

Si al meu bebe a fost pus sa doarma pe burta. E tare haios!

Ne trebuie f multa rabdare....asa ca inarmati-va! Aveti grija de voi!

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

Mergi la inceput

O achizitie de care suntem tare incantati www.thegreenstork.net/wp-content/uploads/2009/08/spa-baby-tummy-tub.jpg" target="_blank">tummy tub. Sa vedem cat de incantata va fi bb.

Cris 36+ cu

Mergi la inceput

?Tina, curaj mamico. 'Cu rabdarea trecem marea'. O sa fie bine. multi pt Radu Gabriel!

Cris 36+ cu

Mergi la inceput