BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 ?Tina, curaj mamico . 'Cu rabdarea trecem marea'. O sa fie bine. multi pt Radu Gabriel!Cris 36+ cu ![]() |
Saru-mana!

E atat de greu! Cat putem suferi daca nu stam cuminti....fetelor! stati pe fund acasa, odihniti-va si faceti efort!
Gasiti-va de lucru dar mai prin pat....ca e pacat acum pe ultima suta de metri sa va agitati
Multi pupici!
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
maya71 spune:
Fetelor, va
si va imbratisez cu drag pe toate... si pe delfinasi!
A inceput numaratoarea inversa ... asa ca sa aveti zile luminoase si lacrimi in ochii de fericire.
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui maya71 Fetelor, va si va imbratisez cu drag pe toate... si pe delfinasi! A inceput numaratoarea inversa ... asa ca sa aveti zile luminoase si lacrimi in ochii de fericire. ucenic(aspirant) burtica ![]() |

tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
coteasca spune:
Buna fetele!!!
Felictari pentru Eladeea
si bb Filip, sa fie sanatosi amandoi.
Rody, ma bucur ca in sfarsit sunteti toti acasa.
Tina, nu dispera, gandeste-te ca la spital e ingrijit super bine si ca lucrurile vor fi bine.
Racusor, am salvat si eu din informatiile tale sunt valoroase
Imi pare rau pt Crissy, sper sa fie bine si ea si bebelusul.
La multi ani pentru Laurik, sanatate multa si bb la termen sanatos.
Eu azi am programare la epilat. Am vazut ca sunt NEXT (sper) pe lista si tre sa ma pregatesc intr-o oarecare masura.
Va pup
si aveti grija.
38+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 O achizitie de care suntem tare incantati www.thegreenstork.net/wp-content/uploads/2009/08/spa-baby-tummy-tub.jpg" target="_blank">tummy tub. Sa vedem cat de incantata va fi bb Cris 36+ cu ![]() |
de unde l-ai luat...ca pana la urma vrea nu vrea sotul cumpar si eu tot din asta....am vazut cadita aia onda si e imensa....
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
Aseara dupa ce am aflat in timpul zilei ca a scazut 40 g vroiam sa-l cer la salon si sa-mi stea cu sanul in gura...credeam ca il pot pune eu pe picioare.
am vb si cu matusa mea si mi-a spus ca ar fi o varianta f bune si sa vb cu dra azi, ca e de garda
de ce? pt ca eu sunt sigura ca asistentele ii mai scapa si niste glucoza (cateva picaturi) printre mese...probabil el plange si ca sa-l linisteasca ii mai da cate ceva. Eu refuz sa cred ca un copil vrea sa manance din 3 in 3 ore.
Noaptea, dar si ziua mai aud plansete de copil de prin saloane, probabil de foame si ma gandesc ca al meu nu plange deloc, deci clar ii mai dau ele niste pic. de glucoza sa le lase sa-si faca unghiile sau alte lucruri. Nu cred ca 2 asitente ar face fata la atatia copii.
Ieri la ora 15 o asitenta nu avea ungiile facute (pur si simplu am observat) si la 18 cand m-am dus le avea proaspat facut ca imi mirose mie a oja proaspata
...si vb aia le dau cate 10 lei la fiecare tura si de fiecare data.
...dar acum ca a scazut si azi 40g, le-a pus si lor un semn de intrebare si stau ele cu bibe si ii da cam 50-60 ml/masa/ 3 ore
...m-au vazut si plansa si m-au consolat, au spus ca in situatia asta pot pierde si laptele si era cat pe ce aseara sa imi sune matusa sa ii spuna....
nu am fost deloc coerenta.....scuzati!
tina cu 
Radu Gabriel 16.06.2010
adrianaBuc spune:
tina, incearca sa te linistesti
Nu cred ca te ajuta sa te amarasti asa.
38+
Vine o
Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc tina, incearca sa te linistesti Nu cred ca te ajuta sa te amarasti asa. 38+ Vine o Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
Pai asa am hotarit sa fac! Asta e! Vrea sa pape la bibe, vom cumpara tot ce va fi necesar si el sa fie sanatos si sa ia in greutate si poate ca va primi si sanul mai tarziu, cu toate ca va fi mai greu
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata delfinariu! ![]() Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese. Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine ![]() E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
ma
la DD sa fie bine si mama si bebelina 
Bamboletta
31+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 8+ pana vine
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata delfinariu! ![]() Inainte de toate as vrea sa va dau o veste: am vorbit ieri cu Crissy si mi-a spus ca a avut contractii foarte foarte dese. Iar azi dimineata i s-a rupt apa. Sa ne rugam pentru micuta ei sa fie bine ![]() E inca micuta, are abia in jur de 1500g si tocmai a implinit 31 saptamani ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
Cred ca cel mai potrivit ar fi sa ne
sa fie cat mai bine bb.A fost o sarcina dusa greu dar aproape a intrat in luna a 8-a, nu e foarte devreme.
Nici nu stiu ce sa facem. Facem galerie?
Stiu ca se poate sta cu apa rupta, cand sarcina e micuta se incearca sa bage lichid la copil pana se lipesc membranele. Sunt multi copii care au supravietuit datorita unei astfel de metode. Dar nu stiu daca se face asa ceva la Iasi unde banuiesc ca este Crissy.
Michelle tu stii daca i-au facut deza pentru plamani? Sau daca o lasa sa nasca azi sau o mai tine o zi doua?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra