BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc tina, incearca sa te linistesti Nu cred ca te ajuta sa te amarasti asa. 38+ Vine o Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi? |
starea tinei e cam incontrolabila...nu prea poti sa te linistesti cand vezi ca, copilul tau scade in greutate si alea isi fac unghiile. Tina de ce nu il aduc cu tine in salon?
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
de unde l-ai luat...ca pana la urma vrea nu vrea sotul cumpar si eu tot din asta....am vazut cadita aia onda si e imensa.... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
si eu am vrut, dar si Marius si mama mi-au spus "acuma chiar sa bagam bietul copil in galeata..."

Oana
38+ Matei Marius
AMR 14 zile
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
de unde l-ai luat...ca pana la urma vrea nu vrea sotul cumpar si eu tot din asta....am vazut cadita aia onda si e imensa.... Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 4+ saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Noi am luat de www.babycomfort.ro/produse/280-sanatate-dezvoltare/268-baie---igiena-copii/1423-cadita-baie-bebelusi-tummy-tub-.html" target="_blank">aici. Am luat toate lucrusoarele pt bb de la ei si ne-au facut o reducere. Dar am mai gasit si www.eco-baby.ro/Produse_Ingrijire_Bebelusi/Cadita_Shantala/id-84af271a746f8c6c7c3e39772d5de03a.html" target="_blank">aici, mult mai ieftina, arata la fel doar ca se numeste altfel.
Cris
36+ cu
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
si eu am vrut, dar si Marius si mama mi-au spus "acuma chiar sa bagam bietul copil in galeata..." ![]() Oana 38+ Matei Marius AMR 14 zile |
eu i-am aratat filmuletele de pe net...si tot asa n-a fost prea convins...insa o sa merg pe instinctul meu care imi zice ca e f ok mai ales la inceput cand e bebe mic. Noi avem cadita de la Ale cu suport...bine nu Onda...dar daca nu sta in asta...il punem acolo. Am fost ieri si am vazut cadita aia Onda evolution si mi s-a parut imensa....poate dupa 3 luni incolo. Eu am ramas cu sechele de la Ale care a urlat mai mereu la baie si e zona in care as investi sa i-au si trei cadite numai sa nu planga si sa ii placa. Pai tot intr-o galetusa sta si in burtica...asta e si ideea...sa se simta cat mai aproape de mediul in care a fost scos. In chestiunea asta as avea curaj sa il bag din primele zile cred. Acum sa vedem.
La mama poti da ignore....incearca sa iti convingi sotul doar....ca el e important.
Larisa
35+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
bumblebee spune:
Cristina, ne rugam ca Doamne Doamne sa fie alaturi de tine si sa aiba grija de fetita ta, sa fie totul bine...
Am ramas fara cuvinte, nu mai spun niciodata ca fiecare sa-si astepte randul la nascut, fix pe dos se intampla...
Tina, iubita mea, lasa ca o sa ia bb in greutate, si acusica o sa va dea drumul acasa

Larisa,
ce nepot, e nasica, ce surioara, numai oameni frumosi am vazut in pozele tale
.
Mie mama imi povestea cum am fost eu, dupa 1 luna ma trezeam numai 1 data noaptea, ziua programul meu era cat de cat la fel iar dupa 2 luni dormeam toata noaptea si ma gandeam ca asta seama putin a programel ordonat![]()
Alina
34+ cu 
gargarita
larissa_79 spune:
Cris, ati luat si suportul de tummy sau doar galetusa?
Larisa
35+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
michelle1981 spune:
Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana.
Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5.
A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort.
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta 
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu 
AMR 5+
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana. Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5. A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
OF! Mititica de ea!

38+ Vine o
Rebeca StefaniaUPS! Am intrat in linie dreapta!
Se vad frunzele la morcovi?
beluistef spune:
Vorba Otiliei, Crissy ar avea 7 luni implinite, iar daca ar fi sa nasca sunt sanse cred ca fetita sa supravietuiasca si eu am o sora nascut de 7 luni cu greutatea de 1000g si acum are 17 ani.
Mihaela daca ai ceva vesti sa ne mai dai de stire, poate sa o trecem si la titlu, si la rugaciuni, langa Noname.
Adriana nici eu nu mai am nimic, am avut la contractii zilele trecute de chiar credeam ca o sa nasc, iar acum nu mai am absolut NIMIC....zici ca nici nu mai am burta, asa ma simt, doar ca sunt grea si ma misc greu.Parca vad ca la 40 de sapt. ne rugam de ai sa iasa...
Apropo, azi noapte am visat ca-i faceam galerie lui Sheritra,dar se pare ca fie va fi pentru Crissy, fie pentru altcineva...sau pentru nimeni 
Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile 

larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana. Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5. A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() AMR 5+ |
of mititica de ea...nici nu imi vine sa cred....o sa aiba ceva de tras cu puiuta....sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine! Stie cineva cum o cheama pe cea mica? Banui ca o va boteza Cristina in curand.
Larisa
35+ cu
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la