BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
Rodyk 

mi-au dat lacrimile de emotii, acum chiar ca nu mai am rabdare sa imi tin puiul in brate
ce comoara tia dat Dumnezeu
.

fetelor voi va faceti inima rea gandindu-va asa la Teodora, nu spun sa fim indiferente Doamne fereste ,rugaciunea o pastram in gand la orice pas pentru ea.dar aveti incredere ca va fi bine si ganditi-va ca tristetea voastra o transmiteti si minunilor din burtica voastra.eu cred ca mamica Cristina vrea sa fim optimiste pentru puiu ei.
sper sa nu va suparati![]()
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
carla_2008 spune:
eu am insomnii, un pic de contractii,bebeii sughita ca mor de ras
,ieri au avut mari meciuri in burtica,chiar m-au speriat...Dar azi sunt ff lenesi!!!
Tot citesc despre Racusor cum se chinuie ea cu alaptatul si ma cam speriu,ca nici ai mei n-or fi foarte mari si la termen si atunci nici n-o sa aiba putere asa sa suga de la tzitzi,adica speram dar noah....
Tina de ce nu ii dau cu siringa la bebe in spital?de ce il invata cu bibe?
Rodyka am vazut pozele si cu printesa ta
.e o scumpa!!!!sa-ti traiasca!!!!!
Dragaica,Sheri felicitari pt rez de la eco!!!!!!bebeii sunt f bine vad,bravos!!
Adriana si la mine unele contractii se manifesta cu lipsa de aer ciudata si e destul de nasol.astea sunt contractiile mai puternice.Insa tu oricum esti f aproape
Sheri eu aveam vineri 110cm in talie,de fapt ce talie,pe burtica,si 21kg in plus.tu cate kg in plus ai?
Nela spune-i dr ca ametesti ca ti-e rau la eco si atunci te va pune pe o parte sau iti mai da o perna.eu asa fac!!de ce sa-ti fie rusine?e normal ca unele sa se simta rau
pt ca apasa sarcina pe vena cava.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
34+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -3 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Serialbastre spune:
Buna fetelor!
Sunt prietena Cristinei si vreau sa va multumesc pentru gestul vostru si pentru urarile de bine. Ne rugam pentru ele sa fie bine, sa fie sanatoase si Teodora sa creasca mare! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
emushi spune:
mai eu numai vise nasoale am in ultima vreme...se apropie oare...? tot impachetez si despachetez bagajul...aseara am avut ceva contractii puternice de credeam ca dau fuguta la spital, da' aveam si eu un of: ca n-am calcat hainele bebelui, asa ca am mai luat niste no=spa si-am stat cumintica :P se pare ca s-a mai linistit un pic, aseara a fost si foarte agitat...inca mai simt ceva presiune jos, asa ca o sa pap o supica si ma bag inapoi in pat!
printre alte bazaconii, am visat ca am nascut si nu era bebele meu, ci al unei tiganci (??da' totusi eu il nascusem
), iar cand am vrut sa-l alaptez mi-a zis ca nu vrea lapte...si inca tot felul de vise tampite...nu-mi aduc aminte data trecuta sa fi fost asa!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
Florentina_C spune:
Curaj Crissy... Eu am incredere ca o sa fie bine...
Bun venit Teodora, sa cresti repede sa fi sanatoasa, sa iti bucuri parintii si surioara...

Otiliav nu am mai mancat pepene rosu de 2 zile...Tocmai de cand a intervenit problema
... Aseara am bagat o portie, dar probabil pana dimineata nu a avut timp sa isi faca efectul.
O sa incerc sa mananc in fiecare zi. poate e de la asta. Merci de sfat. 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 31+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 8+ si vine minunea de bebe 
***Bebelul meu mic***
***Poze***
emushi spune:
mmmmmm...vreau si eu pepeneeeeeee!!!
acusica dau telefon la sotz!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
btz_ovi spune:
Fetelor va pup,eu o tai iarasi la medic 

37+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serialbastre Buna fetelor! Sunt prietena Cristinei si vreau sa va multumesc pentru gestul vostru si pentru urarile de bine. Ne rugam pentru ele sa fie bine, sa fie sanatoase si Teodora sa creasca mare! ![]() |
noi avem incredere ca va fi bine si DD le va ajuta sa se recupereze repede, ne rugam pentru asta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
maurice spune:
tina curaj si multa sanatate si putere lui Radu, Dumnezeu sa aibe grija de el!
Rodyka, bun venit acasa, sa fiti fericiti si sanatosi!
Otilia, daca bebe adormea langa tine, nu exista riscul sa il lovesti in somn? mi-a placut cum spuneai ca adormea ca un purcelus :)
Racusor....ma bucur de progresele tale in fiecare zi, esti o luptatoare!
Crissy, Dumnezeu sa o vegheze si sa ii dea putere Teodorei, sa depaseasca greul de acum si sa fie o minunatie de fetita sanatoasa si bucuroasa!
31+
larissa_79 spune:
Oana, ai mai facut comanda la emag ptr sot? Eu am facut comanda si imi ajunge luni. Am luat acel HDD si husa de protectie. marti le fac cadou la sotior...o sa fie tare surprins...
Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/