BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
fetelor si eu va 
eu am facut o fasolica prajita ca tot ma plictiseam si acum o iau la pas la plimbare. poate mai gasesc cate ceva pentru delfinasa sa termin si eu cu listuta de cumparaturi.
Bianca
33 +
Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
maurice spune:
Larisa ...ce frumusete am vazut! Dar ti-am mai zis si alta data, si stii si tu deja! Am pastrat deschisa poza cand o tine tati pe brat si ea doarme atarnata, o sa-l impresioneze si pe Alex al meu...
Fetelor, am si eu o intrebare: aparatoarele de patut pana la ce varsta se folosesc? si cearsafuri de patut, cate trebuie sa cumpar?
31+
racusor2010 spune:
Crissy, recuperare grabnica! Sa ai multa incredere in Dumnezeu ca Beatrice Teodora va fi bine! Bunul Dumnezeu randuieste toate lucrurile si tu esti o mamica minunata, sufletista, o sa va aiba in paza!!
Larisa ma topesc mereu dupa Ale cand o vad...si ce ochisori are 
sper ca si lui Andrei sa ii ramana ochisorii albastri, ca la mami ![]()
sa stii ca aseara i-a facut pediatra baita lui Andrei in Onda...ea a pus cam multa apa si intr-adevar cam aluneca, ca el e o zgatie de om...dar l-a infasurat intr-un scutec de finet si i-a placut la baita...nu zice nici mar ![]()
tina incearca sa stai linistita...daca o sa pape asa usor, cu biberonul, o sa ia in greutate, o sa vezi...dar nu te stresa, sa nu pierzi lapticul, mai ales ca ai din belsug 
rodi ce comoara de fetita am vazut 

mami de brotacel Andrei Ioan
racusor2010 spune:
eu azi am bocit toata ziua 

Andrei tare greu se lasa convins sa pape la san si ultima data mi-am dat seama ca ma folosea pe post de suzeta, ca nu a bagat bine tzatzica in gura si doar molfaia acolo 

eu sper ca daca dupa ce sta la san doarme 2 ore sa fie satul, nu extenuat 

oricum acum i-am dat completare lapte praf, ca dupa cat ne-am chinuit de dimineata pana acum, acum nu se mai culca, isi tot rodea manutele de foame...
nu stiu cum sa o scot la capat cu el 
mi-e frica ca nu o sa am destula rabdare, ca nu o sa il determin sa pape mai mult san, ca o sa pierd laptele pana la urma, ca o sa ne lase balta si pediatra ca o sa zica ca nu mi-am dat silinta destul 

incerc sa stau calma..tocmai am vorbit cu sotia unui coleg de liceu, si ea a nascut un strumf de 2 kile jumate, la fel nu papa la san, si s-a tot muls ea, dar dupa o luna de la atata stres a pierdut laptele 

pediatra a apasat nu stiu cum si tasnea ieri laptele...mie nu mi se pare asa mult..sau azi mai putin ca ieri...
offf...voi atata ma incurajati 
si eu ma simt ca cea mai neindemanatica si rea mamica, care nu este in stare sa isi faca puiul sa manance..plang si ma rog sa manance..si ii zic lui sa prinda tatica bine ca sa pape si sa se faca mare...

mami de brotacel Andrei Ioan
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Buna fetele!!! Eu azi am programare la epilat. Am vazut ca sunt NEXT (sper) pe lista si tre sa ma pregatesc intr-o oarecare masura. Va pup si aveti grija. 38+ ![]() Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Coteasco, bafta multa! Sa-mi iei nr de tel din lista si sa-mi trimiti mesaj cand te apuca nascutul, tinem pumnii!
Shery
36
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -12z
beluistef spune:
Noi ne bagam la a doua portie de nani pe ziua de azi...dupace am bagat o portie de pepene...bine ca s-au mai ieftinit, ca altfel unde ajungeam
.
Larisa, Mihaela, Oana daca sunteti prin zona, poate deschideti voi capitol nou, ca acum este prea repede mai trebuiesc cateva mesaje.
Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 13 zile 

86cmm spune:
ce de delfinasi deja...felicitari fetelor;)
miercuri am fost si eu la eco..bebelina e bine are aproape 1kg jumate'...azi am fost la vaccin si mi'a dat dr. de fam sa fac ceva analize de urina si coagulare a sangelui parca si mi'a spus sa iau calciu+D2....maine facem si noi 30 de sapt..va pup si va doresc numai bine
Cristina
29+
SERAYAH
I TRUST IN GOD..
Corrina spune:
Racusor nu te mai stresa (atat cat se poate) si in niciun caz nu mai plange, poti pierde laptele din cauza asta. Si inca ceva: nu mai cantari bebele in fiecare zi, e de ajuns o data pe luna, daca ia cel putin 700 de grame intr-o luna e ok. Si M. s-a nascut un picut mai devreme si tot cu 2.600 si mie mi-au spus sa nu il las sa doarma cu sanul in gura. Cand vezi ca adoarme, framanta-i un pic degetul mare de la picior cu degetele tale sau ceva de genul asta. Uite asa am reusit eu sa il obisnuiesc pe bbele meu sa nu ma foloseasca pe post de suzeta si sa nu stea mai mult de 10-15 min la san, timp in care sugea in continuu. In prima luna a luat 1.6 Kg in greutate, a fost alaptat exclusiv pana la 6 luni si s-a intarcat singurel la 1 an 8 luni si 11 zile :-) Mult succes si multa rabdare, nu mai plange!!

Felicitari fetelor care au nascut. Viata lunga si frumoasa bebelusilor.
Un gand special pentru Crissy77 si pentru Teodora, Dumnezeu sa le ocroteasca si sa aiba grija sa se intoarca cu bine acasa
Bafta multa tuturor!!
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
29s6z
Mihnea se face mare
Gargaritza Roz
Otiliav spune:
Maurice, crede-ma ca e atat de frumos sa-i vezi satui si cum dorm ca purcelusii. Cand alaptezi de cateva ori pe noapte te ia un somn de dormi ca piatra. Cel putin eu nu ma miscam din pozitia in care cadeam lata, niciodata nu m-am trezit peste copil, plus ca dorm cam iepureste, fur reprize de somn. Prima luna insa la fiecare m-am stresat sa o pun in patut dupa fiecare masa. Mai incolo insa au mai fost si exceptii pana spre 9-10 luni cand le-au iesit dintii si am dormit numai cu ele in pat ca nu mai faceam fata sa le adorm si sa le pun in patut.
Exemple de purcelusi roz satui
:
1 (aici o ridicasem sa fie la nivelul meu cu nasul, sa-i simt respiratia), 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 si una cand dormea peste sot, asa i-am gasit cand am venit de la servici.
Mama ce nostalgii pe mine 
Am mai gasit una tare, eu cu amandoua pe langa mine, eram in provincie la un somn de amiaza
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+
Iulia Alexandra