BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Corina, Adriana, Oana...la voi mai sunt asa energici bebeii cum au fost pana acum...la mine parca misca din ce in ce mai greu, misca de multe ori pe zi, dar nu mai este asa energic....oare s-a micsorat locul din piscina ???

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 13 zile

nici la mine nu mai misca asa tare...nu cred ca mai are asa loc...

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pe cat de tare m-a pus pe ganduri pe atat trebuie sa ne rugam ca va fi bine. Totusi are sotul matusa care s-a nascut la 7 luni, si ea are 45 de ani, daca atunci s-a putut si totul a fost bine, sa speram ca DD va fi alaturi de ele si totul va fi ok.
V-am mai povestit de o cunostinta a carei bb a primit 0.5 Apgar, nu e o greseala, dr credea ca nici nu are ce sa resusciteze, o asistenta tot a insistat.. in fine, copila intrase in suferinta fetala, era caz de cezariana (pelvina) si pt ca n-a cotizat, macelarul i-a facut injectii pt dilatatie. Ideea e ca minunea mica a trait si a recuperat toata nasterea anevoioasa si acum e un copil normal. Era copil la termen cu apgar 0.5 (la o ora nu stiu), pai Teodora trebuie sa fie bine!

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodica, mica mica, dar e tare dulcica.

elena, bebelina mea e tare lenesa de ceva zile incoace. Cred ca nu prea mai are loc.

carla, uite ca ai trecut de ce era mai rau. Felicitari!

Eu ma simt cam aiurea. Mi-am luat tensiunea si e cam mare 13/8; nu a mai crescut asa de ceva timp. Ma gandesc ca e din cauza oboselii si lipsei de somn. Noroc ca plec la medic sa vedem ce zice. Am facut si eu 4 tampoane din vata cu tifon Sa ma fi vazut, ca im filmele cu prosti cum ma uitam la vata si tifon si nu stiam ce sa fac cu ele Asa ca am renuntat, astept sa ajung la nastere sa imi spuna asistentele cum sa le fac.

38+
Vine o Rebeca Stefania
UPS! Am intrat in linie dreapta! Se vad frunzele la morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana.
Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5.
A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort.
Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Felicitari Crissy, recuperare usoara si multa putere!
Bine ai venit pe lume Beatrice Teodora, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa ai o viata frumoasa!

Eu sunt convinsa ca va fi totul bine. Nu va fi usor cu siguranta dar are o greutate buna si 7 luni. Sper ca este pe maini bune la Iasi, trebuie sa fie asa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

e nevoie de rugaciune Otilia...Iasul nu exceleaza in dotari pentru prematuri....totusi fetita Cristinei e peste 30 saptamani si ma gandesc sa aiba tot ce le trebuie pentru ea. Nadajduiesc! si repet nu-mi place nota de la apgar desi la saptamana asa mica putea sa fie si sub 4...ceea ce era intradevar grav!

AMR 4+ saptamani pana la

Normal ca-i nevoie, asta scrisem in mesajul anterior.
Mie nu mi se pare mic apgarul. Gandeste-te ca fetele noastre au avut la termen apgar 7 si au respirat singurele, pe cand Beatrice Teodora este intubata.
Crissy a avut multe episoade de sangerari si a stat mult la pat. E mare lucru ca a ajuns la 7 luni pline si greutatea mi s-a parut super bine, putea fi si mai micuta.
Ghinion sa se rupa apa cand ea nici nu mai avea lichid mult.
Dupa ce am trimis primul mesaj ma gandeam ca e sfarsit de luna si in general prin spitalele de stat se fac cu greu cezariene ca deh, fondurile se duc, din pacate si pe multe cezariene ne-necesare (cel putin eu asa am patit la nasterea Anei, nu nuami ca aveau programate cezariene pe ochi frumosi sa fie linistiti de Craciun si Revelion dar era si final de an si uite asa m-au tinut doua ore fara aprobare).

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Gata somnul !!!!!!
Racusor,Tina mamici,va urez multa multa rabdare,e dificil la inceput insa cu ajutorul lui Doamne Doamne treceti peste greutati
Bine ai venit pe lume BEATRICE TEODORA sa dea DD sa fii sanatoasa,sa iei repede in greutate iar tu mamica Crissy sa fii puternica !!!
Cand am citit nu mi-a venit sa cred,insa sa speram ca va fi totul bine.
Rodyka si eu si Katalina v-am invitat.Insa la mine deja platoul e gol ,desi am facut o tava mareeeeee.App e superba cea mica,ai o familie frumoasa si se cunoaste ca sunteti fericiti.
Eu dor de rup,cum ma pun in pat cum imi iau somn.Nu stiu cum o sa rezist cand va veni bebe

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

cineva oferea mai devreme prajitura cu visine... cine era?! ca-s mai pofticioasa acum decat gravi... si am in frigider atata mancare si tortulete aduse de prieteni, oare ce-o sa fac cu toate?! ca eu vreau acum cu visine... sa caut o reteta pe net

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

E o dulce piticutzzaa.Mi-au dat lacrimile...

Laura 35+ cu
AMR 4+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Otilia, asa e...Cristina a avut probleme in sarcina..i-a pus capac bac-ul cred si banchetul...mama ei de scoala si pana la urma ptr ce...ptr 2 lei...si din aia vor sa mai taie. Dar cum draga de ea e tare sufletista le-a dus pe toate si a incercat sa le faca pe toate. Stiti ca in ultimile mesaje scria ca e foarte obosita.
A mea a avut 7 din cauza de tras cu vacum si cordon la nastere...oricum atunci vazand-o ca e bine nu m-am speriat. A avut 7 si imediat la 5 min 9.
Oricum eu sunt sigura ca Teodora va fi bine si e asa cum e si numele darul Lui Dumnezeu!
Cristina e o mamica destul de puternica sa duca perioada grea care va urma pana se stabilieaza cea mica....de altfel faptul ca a dat mesaj etc...demonstreaza puterea si increderea ei!
O sa o sustinem si noi cat putem!

AMR 4+ saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

salutare din nou, felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate puiutilor! las' ca o sa fie bine totul...o sa recupereze si Teodora si o sa fie o minune de fetita sanatoasa si voioasa!
baietelul unor prieteni s-a nascut la 26 saptamani, cu 840g, tocmai am aflat ca dupa toate investigatiile, este bine, fara sechele de prematuritate...ar fi trebuit sa se nasca cam acum, dar are deja vreo 3 luni! nimeni nu se astepta sa evolueze asa de bine...dar are DD grija de toti puiutii!

edit: si eu am avut apgar 7...si???
am vazut copil cu apgar 1 care a evoluat f bine...asa ca...fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor...
pfiu ce de vesti noi.. crissy..va va ajuta DD sa treceti si peste incercarea asta ...
teodora...bine ai venit pe lume delfinas grabit !! sa fii sanatoasa si sa papi muul muult ca se te faci mare

eladea...felicitari pt bb Filip.. sa va bucurati de el..

rody.. ce papusica frumoasa ai... doamne si ce dragalasa-i in rochita..

31+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi fetelor, deci se pare ca nu numai al meu s-a lenevit , probabil acum ia in greutate si piscinuta devine cam mica ....pai daca nu ii convine asa putin loc...sa iasa la soare...

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 13 zile

Mergi la inceput