BV Georgia,Oana,Eladea,Crissy! iul-aug2010 (143)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
cineva oferea mai devreme prajitura cu visine... cine era?! ca-s mai pofticioasa acum decat gravi... si am in frigider atata mancare si tortulete aduse de prieteni, oare ce-o sa fac cu toate?! ca eu vreau acum cu visine... sa caut o reteta pe net 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Otilia, merci
.
Larissa, n-am mai luat si suportul. Mi s-a parut scump (135 lei, parca). Am o noptiera pe care o voi pune langa viitoarea canapea, numai buna de suport pt tummy tub.![]()
Cris
36+ cu
paula_m spune:
Rodyca, ce frumuseti ai tu acasa!!!
Si Isa in rochita e atat de dulcica, e ca o papusica
Paula,
35+ cu
, Raul Codin
AMR 4 saptamani

beluistef spune:
Rodica sa-ti traiasca delfinasa si sa fie sanatoasa. Ce frumusicca este in rochita 

Tina draga, nu claca acum, ai avut atata timp rabdare si ati tracut prin atatea, mai ai rabdare un pic si o sa vezi ca totul se va uita, cand in final veti pleca acasa. Noi suntem aici alaturi de tine 
Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile 

bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka am pus cateva poze... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
doamne ce frumosi sunteti..toti impreuna

abia astept sa vina si delfinasul nostru 

Bamboletta
31+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)AMR 8+ pana vine
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Cris2010 Otilia, merci .Larissa, n-am mai luat si suportul. Mi s-a parut scump (135 lei, parca). Am o noptiera pe care o voi pune langa viitoarea canapea, numai buna de suport pt tummy tub. Cris 36+ cu ![]() |
ma gandesc sa nu i-au nici eu la inceput....ca daca cumva nu sta acolo are ce ma bombani al meu...asa la 99 lei merita incercat si daca sta i-au si tulumba...

Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
aelita spune:
RACUSOR bravo,sunteti pe drumulc el bun !!!
LARISSA ce frumusel e nepotelul tau ! si ce puternica,sta deja pe burta si isi tine capul sus,bravo!
CRISSY e in spital sa nasca???????????????Ne rugam sa fie bine !
RODYCA-
| aseara n-am raspuns la nici un telefon ca vroiam sa ne bucuram doar noi unii de ceilalti, au venit insa mai tarziu si nasii... |
zau,sunt unii care vin si nu mai pleaca,asteapta sa ii servesti,sa manance,sa bea,fac galagie,pt ei e motiv de petrecere cand ceilalti sunt obositi si au nevoie de liniste...
Ma bucur ca a venit Isa acasa !

TINA imi parea rau ca trebuie sa ma statiin spital.sper sa se ingrase repede sa plecati acasa!!
desi..ma gandeam ca probabil tot acasa se va recupera mai bine.daca nu e bolnavior,si e vorba doar de greutate,cred ca in mediul familiar e cel mai bine pt el.
adica daca doar asta cu ingrasatul e problema...ca asa sa il ingrasi cu bibe si sa dai glucoza stii si tu sa faci ! dar acasa,langa tine,i-ai putea da lapte la cerere ,nu neaparat dupa program.
dar daca esti tu acolo ,ar trebui incercat tot cu sanul,cred,sau mixt.
| Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana. Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5. A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta |
Bine ai venit pe lume,PRINTESA CEA GRABITA ,sa te faci mare repede repede,sa papi mult ca sa recuperezi,sa o faci pe mami fericita !

| Rugaciunea colectiva ajuta foarte mult...asa ca propun ca zilnic la ora 21:00 ora Romaniei sa fim toate la rugaciune 2-3 minute ( cine poate sa zica mai mult chiar un acatist ar fi foarte bine) pentru micuta Cristinei? Ce spuneti? De acord? |
NE ALATURAM !!!!sA NE RUGAM PENTRU BEATRICE TEODORA !!!!!!

CARLA ma bucur ca bebeii sunt asa mari,de acum nu trebuie sa iti mai fie frica !!
RODICA ce frumosi sunteti !!!!!!!!!!!!!!

32+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
beluistef spune:
Corina, Adriana, Oana...la voi mai sunt asa energici bebeii cum au fost pana acum...la mine parca misca din ce in ce mai greu, misca de multe ori pe zi, dar nu mai este asa energic....oare s-a micsorat locul din piscina ???
Elena,
38+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 13 zile 

ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Tocmai m-a sunat Crissy, era la reanimare, i-au facut cezariana. Fetita e bine, 1450g, a tipat si a plans, a primit apgar 4 si la 5 minute a primit 5. A respirat singurica, acum a intubat-o sa nu faca mult efort. Doamne ajuta sa fie totul bine pentru micuta ![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu ![]() Crissy, sanatate multa micutei, sa respire normal in continuare si sa pape sa se faca voinicuta repejor. Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine si veti pleca sanatoase acasa amandoua. Pupici! AMR 5+ |
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
34+ RiannaAMR 5+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui rodyka am pus cateva poze... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
sunteti niste frumosi cu totii si asa relaxati

Larisa
35+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 4+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/