Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
inaioana spune:
Se vede sarcina, du-te linistita!![]()
Luna, ecografia e deosebit de proasta, iar eu nu pricep de ce ti-a facut-o pe burta si nu transvaginal cum se face. E adevarat ca daca ne uitam atent si interpretam petele respective se vede exact cum spui si tu, totusi nu am auzit niciodata sa iti masoare din diverse unghiuri si sa aiba masuratori diferite care sa ii dea , evident, varste gestationale diferite.Nu mai zic ca dupa 7 sapt merge si un doppler.
Opinia mea este ca un ecograf prost+o tehnica proasta (eco peste burta la 9 sapt?!) nu puteau da alt rezultat. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar daca vrei o ecografie concludenta trebuie sa mergi la cineva care are si cu ce sa ti-o faca si stie si cum sa o faca, ba mai intelege si ce vede acolo.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
SS-Tzuky spune:
vas, stai linistel, ca si pe mine m-a intepat in partea stinga, la ovar, tot cam asa, prin saptamina 4 - 5. Si cind am fost la ecograf, sacul era pozitionat taman unde trebuie, nu e neaparat simptom de ectopica. La ectopica te doare de te urci pe pereti. Explicatia ar fi ca ovarul e ocupat acum, corpul galben are de produs multi hormoni si de asta inteapa putin si poate ai si senzatie de apasare.
Eu am sa intru mai tirziu, dupa ce ma intorc de la cabinet...sper sa revin cu vesti bune, ca m-am saturat sa va intristez cu fricile mele.
O zi frumoasa va urez, doamnelor!
http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png
7+
danutz spune:
Buna fetelor!
Sunt mamica unui baietel minunat de 3 ani si jumatate si se pare ca DD a hotarat ca merit sa mai traiesc inca o data miracolul unei sarcini.![]()
datele mele: Danutz, mami de Rares (14.12.2006) , si cu UM 07.05.2010, DPN 09.02.2011, varsta gestationala a sarcinii 7 saptamani si 4 zile.
Rog fetele pricepute sa ne treaca si pe noi la listuta.
Deocamdata ma lupt cu multe chestii rele gen: ameteli, senzatii de lesin, dificultati de a retine mancarea in stomac- ca sa ma exprin elegant. Fiindca si la prima sarcina am trecut prin asta, stiu ca or sa treaca si deocamdata indur stoic.
Revin cand apuc sa mai citesc cate ceva si poate cu cateva raspunsuri.
bulina_mica spune:
Bine ai venit Danutz!
Rog moderatoarele sa ma treaca si pe mine in listuta ( um 21.05, DPN=27.02.2011)
vas spune:
Danutz, bine ai venit ....si iti doresc sa fie o a doua experienta la fel de minunata ca prima.
O sa va treaca probabil Bebelu sau Blue in listuta...ce-mi place ca ne inmultim..![]()
Deci azi ma duc si ma calmez.
tzuki, si la prima sarcina ma intepa ca doar de aia m-am dus si atunci atat de repede la eco...dar vreau eu sa stau linistita.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
4+
bebelicu
roxy_s spune:
neata burticute
mada ce frumos se vede bebicul

vas nici tu nu mai ai rabadare? si eu as merge dar unde? la cine? nu ma mai agit, astept pana sapt viitoare. de azi intr-o sapt il vad pe bebe

.sa-mi zici si mie daca se vede mare lucru da? daca mergi
bulina bine ai venit la noi , iti doresc sarcina usoara pana la 40 de sapt.
bebelu
pup toate burticile

S-a intamplat minunea mult asteptata
5+
bebelu86 spune:
Neata
Bulina, Danutz bine ati venit si sa aveti sarcini usoare
va voi trece eu imediat in listuta 

Vas du-te mama linistita la medic sa vezi ce si cum. desi si eu am avut intepaturi cand in dreapta, cand in stanga si nu a fost ectopica. doar se mareste uteru si e normal. dc era ectopica in primu rand aveai dureri de te urcai pe pereti si in al doile rand aveai sangerari. deci calmate.
hai k te asteptam cu vesti bune
Tzyky bafta si tie la eco. sa dea DD sa fie bine 
Luna eu nu stiu ce sa-ti zic in leg cu eco ta. cel mai bine dc poti sa te duci sa o refaci in alta parte. sa o faca vaginal. si sa vezi clar ce si cum
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
roxy_s spune:
danutz bine ai venit la burtici

eu am avut intepaturi in stanga, dar foarte putin si asa cand si cand.
5+
bebelu86 spune:
sunteti in listuta 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
roxy_s spune:
luna am citit acum cu ecografia. trebuia sa ti-o faca clar vaginal, acolo se vede tot mult mai bine. daca mai este si eco prost, se vede si mai prost. eu zic sa repeti la un eco performant si un doctor mai competent.
5+